Лакове за нокти - 148

• 35 708
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
А и с топ повечето пясъци стават "гладки". Simple Smile Аз точно за този розовия пясък се оглеждах в ДМ миналата седмица, но го нямаше... Confused
Част от подаръчетата за моите дами:
Скрит текст:

Не можах да стигна до Лили и взех този ГР на мама. На малката вече бях взела детския лак, има много приятни брокатчета и тя много се кефи...и на пръстенчето Grinning А от всичките детски лакове само 2 или 3 броя бяха с цели пръстени (имаше няколко счупени), но повечето нямаха пръстен изобщо! Явно хората ги крадат... Confused

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 22:46 от dolce miele

# 601
Моята дъщеря имаше такъв лак с пръстенче, но много бързо се счупи, голяма драма беше 🙁 така че може и да не са откраднати а просто счупени.

# 602
Е, те пръстенчетата не се махат толкова лесно от лаковете, та според мен са си точно откраднати...Иначе се виждаше, че има и няколко счупени/ослепени панделки, но болшинството си бяха махнати. Аз си взех пръстенче от друго шишенце, защото харесвания цвят имаше някакъв пластмасов остатък който не приличаше на пръстен Stuck Out Tongue Winking Eye Може и да се счупи бързо, но тя и моята девойка не пази много, та поне няма да и' е драма Laughing Както и да е, мен ме учудва, че не намаляват цената като почти нямаше лак с пръстенче Grinning Какви са ти впечатленията от лака?

# 603
На водна основа са, само да се покефят малко 😉 нашия се е посгъстил, но мисля да му сипя водичка.

# 604
Тя сега е с перления Флормар 454 и с брокат като мен на няколко нокътя и много се кефи Laughing Те и обикновените лакове при нея нямат издръжливост, та си остава с кефенето, ха ха Grinning

# 605
  • Перник
Момичета красиви, Честит празник на всички ви! Бъдете много ценени и обичани.

Аз също не устоях и минах през Лили:
Скрит текст:

Скрит текст:

Вчера бях със СБН Велко, не нещо не е мой цвят
Скрит текст:
Скрит текст:

И сега мацнах един от новите Флармарчета PL459
Скрит текст:
Скрит текст:

# 606
Хубав подарък Grinning Много ми е интересно как стоят на нокти лаковете с ефекти в тумбестите шишенца! Розовото пясък ли е?
Преслава, няма изобщо да споря за нанасянето на този лак- така си е! Laughing
Имам ги и аз, мога да покажа ☺ Розовото е пясък, най-любимият лак на майка ми, из цяла София й събирам останали бройки и пращам към нея 😃 Коралово-розовозлатен пясък, красив е.

# 607
Дами, може ли да ми препоръчате свестен лак за нокти? Преди години имах доста хубави но кой пази шишенца.. Една година на Avon и Flomar и се измъчих. Искам като вляза в магазина да имам някаква насока. Благодаря предварително

# 608
Добро утро 🌞 Току- що ми дойде поръчката от Мейкъп и пръстите ме сърбят да пробвам всичко 🤣 Първо май ще и розовото и броката. Пастелъте разкошен, а Флормар е поредния подобен нюанс, но си го харесвам😁 ГР Рич Колор се оказа, че го имам, но нищо, хубав цвят е, а малкото бяло е чудно млечно. Сестра ми искаше да го изхвърля и го приютих. Беше половин шише и го взех за проба, но ми хареса и си поръчах цяло 😁 Перлата е много нежна, ще я видя на нокти как ще е

# 609
Този розовия пясък толкова ми хареса от темата, че обиколих всички ДМ-и в града докато го намеря Simple Smile Много е хубав Purple Heart

# 610
Изпуснала съм ви в последните седмиции, но виждам, че се забавлявате и резултатът е страхотен😘

Снощи в 12 се лакирах, сега гледам че съм се омазала сериозно. И двата лака са Бел, но синият е стар и беше ужасно труден за нанасяне, понеже се е сгъстил.

# 611
Много съм впечатлена как изящно нанасяте лакове, аз този ефект го постигам само когато сама си правя ама гел лак🤗🤗😀 с другите постигам плясканица, която незабавно изтривам...

Това е едно добро мое постижение в момента...

# 612
  • В полите на Пирин планина
Червено и от мен, с Pastel 28 и глитър на Габрини:

# 613
Май само аз не съм минавала през Лили.. до кога е тази промоция 😁🙈

# 614
  • Велико Търново
Аз от днес съм така

Общи условия

Активация на акаунт