Съмнения за любовница

• 21 540
  • 380
  •   1
Отговори
# 195
Друго е да знаеш, може да му треснеш един скандал с голи факти. Пък нали е Валентин, може и да се сдобрят, малко рев, букетче цветя и айде, минало.

И аз нямам търпение да видим развръзката, че и пуканки нямам, още по-бавно върви времето 😐 О, аз днес получих букета за Валентинката, това значи ли че ММ е гузен за нещо и да му слагам ли подслушвателни устройства в колата?

# 196
Е то не остана много, някви 30-40часа и всичко ще излезе на яве, но ако авторката не сподели , ще има да чакаме.....

# 197
Последните постове ми припомниха скорошна тема, в която авторката се опитваше да отключи телефона на възлюбения с негова снимка, но не беше успяла 😅😂😅.
Мъкааааааааа!

Това сериозно ли? Я, пусни линк, че да се похиля.
Не помня как се казваше темата, нито авторката.☹

# 198
Е то не остана много, някви 30-40часа и всичко ще излезе на яве, но ако авторката не сподели , ще има да чакаме.....

Авторката си зае*а темата още същия ден, вие тука стигнахте до общи профили и тоалетни чинии.... Едва ли ще се появи да каже каква е развръзката, така че е излишно разтягането на локуми.

# 199
Много зависи. Има лично и лично пространство, има доверие и глупост. Ако наистина няма какво да криеш, няма защо да си дърпаш истерично телефона. Тоест, живеете в един дом, делите всичко, спите заедно, но точно телефонът да е недостъпен.. Изключвам служебни дела, разбира се. Знам какво е ревност, даже патологична такава, но и другата крайност ми е непонятна.

# 200

Авторката си зае*а темата още същия ден, вие тука стигнахте до общи профили и тоалетни чинии.... Едва ли ще се появи да каже каква е развръзката, така че е излишно разтягането на локуми.
Надеждата умира последна Joy

# 201

Ти пък значи..... Виж какъв филм се заформи.
Авторката да не е треснала с тигана благоверния вече и сега да прикрива следите?

# 202
Че много ясно, че няма да му давам да ми чете кореспонденцията с приятелки. Тя ще ме пита как по-точно да си използва вагиналната таблетка, защото ѝ се топи в ръцете и той ще чете... Или пък ще ми се оплаква, че мъжът ѝ ще е извънредна нощна смяна на Св. Валентин, аз ще дам съвет да го причака със шоколадите на работа и моя да вземе да му каже и да прецака целия замисъл... неее, не става така тая работа.

# 203
Spiritlight, ей че си зла, начи! Не даваш на човека да се позабавлява. Аз мислех, че за конфиденциална служебна кореспонденция пишеш, а то ... зрелища и шоколади.

На мене любим израз ми е "моята половинка". Ако е под чехъл и до четвъртинка сигурно го докарва.

# 204
С мъжа ми си знаем паролите, той и за Facebook  ми я знае, че му трябваше по работа, нищо не крием.
Но на 14 годишния ми син не пипам, там се крият яко неща, нормално. Защо сина ни крие, ами иска приве човека.

# 205
Spiritlight, ей че си зла, начи! Не даваш на човека да се позабавлява. Аз мислех, че за конфиденциална служебна кореспонденция пишеш, а то ... зрелища и шоколади.

На мене любим израз ми е "моята половинка". Ако е под чехъл и до четвъртинка сигурно го докарва.

Е я си представи, че авторката и мъжът ѝ са от тези слепналите без лични вещи! Сега той вече е прочел цялата тема, разбрал е, че е разкрит и ще предприеме друга тактика! Кога ще го излови авторката при тази открита кореспонденция?

# 206
Че какво толкова общо има личното пространство с телефона? Аз както казах никога не бих го притеснявала, когато е с колеги или с приятели, дори не му пиша, ако ще и по нощите да се прибере. Ама ако ми се доиграе белот, например, а моят телефон е в детето, няма драма да взема неговия и не ме гледа с изправена коса. Чак пък толкова "лично пространство" да е един телефон. Лично е, ако те търси някой, който не трябва да го прави Wink

# 207
Малко по-горе писах кое е лично. Ако си пишеш с приятелки е много некоректно да излагаш на показ техните писания, които те си мислят, че само ти четеш. Представи си, че той си цъка белота и изведнъж вайбъра обявява - дойде ми! От приятелка, която е имала притеснително закъснение например и те е държала в течение.

# 208
На мен лично мъжът ми е по-близък от приятелките, сори. Затова и за 10 години не сме имали такива драми като авторката. Не е изобщо по темата, но много "приятелки" са ме предавали през годините, затова държа само на семейството си. Не ми пука какво би видял, а на него едва ли му е интересно да рови в женски чатове.

# 209
Представи си, че той си цъка белота и изведнъж вайбъра обявява - дойде ми!
А сега си представи, че почне и да отговаря, както мъжа на една приятелка прави най-редовно.

Общи условия

Активация на акаунт