Съмнения за любовница

• 21 040
  • 380
  •   1
Отговори
# 240
Телефонът ми е с парола, лаптопът също. Не изневерявам и никога не съм го правила, но си имам ясни граници. Мераците да бъдат преминати, се озаптяват. На който не му изнася, вратата е отворена.

Пряк свидетел съм на тотално обезличаване на близка приятелка, в името на любовта и мира вкъщи. Резултатът е, че като слезе пред блока да изпуши една цигара с мен, следва цупене й фасони вкъщи в продължение на дни. Мъжът й не мога да го дишам вече, а се знаем от 20 години. Това е в резултат на непоставени навреме граници. Грозно възползване. Не позволявам това да се случи с мен.

Точно, Горджи. Светци няма на тоя свят.
Сама се е обезличила, друг не го е направил.

# 241
  • Варна
Така е. Ама и отсреща се възползваха яко. Така че айде малко граници да има щото едва ли някоя е омъжена за светец, който няма да се възползва в даден момент.

# 242
Това не е до граници, а до човек. Той мъжът ѝ си е бил такъв и преди вероятно, ама за това няма как да се разберем. Всеки си знае за него си, аз знам, че всичко си споделяме и все още не е проблем да се излиза самостоятелно на бар, дискотека или на почивка само с приятели. Параноичните са си параноични със или без такива граници.

# 243
  • Варна
А твърде доверчивите са наивници, които рано или късно си патят.

Както във всички друго, истината е в мярката. Никоя крайност не е здравословна.

Аз няма вариант да споделям всичко с някой. Независимо какъв се явява в живота ми.

# 244
  • София
Чукайте на дърво кат подминат 40-така да не изпибиткат, че в чудо ще се видите с "не беше такъв"

# 245
Ми да изпибиткат, те го правят и такива с граници. Хора сме все пак, всичко се случва и никой не е застрахован.

# 246
Почуках по масата, че много студено да ходя до дървото в двора.
Снощи моя забил нос в малкото екранче и си чатка, чатка .. и се се хилосва. Питам го кое му е толкова смешното и тръгна да ми разтяга някакви локуми нещо за работата как еди какво си и на кой завой трябваше да се смея и аз, изпуснах. Прекъснах го с "добре, добре, не ми е интересно", пък той се фръцна обиден даже - що съм го питала тогава. Ама си представих как някоя нервозна го наблюдава под мустак и си гризе ноктите до лактите от притеснение вече.

# 247
  • София
Ми да изпибиткат, те го правят и такива с граници. Хора сме все пак, всичко се случва и никой не е застрахован.
Тези, които знаят границите на твоето търпение не смеят много да ти шетат по нервите, въпреки техните.
Онези с размитите не си правят и труд да помислят, че ти си с чувства, мисли и желания.

# 248
Почуках по масата, че много студено да ходя до дървото в двора.
Снощи моя забил нос в малкото екранче и си чатка, чатка .. и се се хилосва. Питам го кое му е толкова смешното и тръгна да ми разтяга някакви локуми нещо за работата как еди какво си и на кой завой трябваше да се смея и аз, изпуснах. Прекъснах го с "добре, добре, не ми е интересно", пък той се фръцна обиден даже - що съм го питала тогава. Ама си представих как някоя нервозна го наблюдава под мустак и си гризе ноктите до лактите от притеснение вече.

Аз онзи ден се качвам в колата на мъжа ми и почвам да търся маска. Гледам между седалките някакъв подозрителен пакет, питам го какво има вътре. Той го дръпна и го скри зад неговата седалка и ми вика: “Ех значи, всичко виждаш!”. Очаквам изненада някаква, иначе няма друго - ще бъде обвинен в изневяра.

# 249
  • Варна
Веднага да влизаш във филма, че вътре е бельото на любовницата!

# 250
Ами то и на мъжа ми са отворени, ама не съм хукнала да ги гледам.

'ма голяма грешка. Ходи да прочетеш кво пише и ела да ни споделиш, ако има пикантерии.

# 251
Ние не си крием телефоните, както и си знаем паролите. Мъжът ми понякога използва телефонът, за да се обади някъде, понеже батерията на неговият не издържа дълго. Винаги ме пита първо може ли. Няма какво да крием един от друг. Но! Да ползваш телефонът, за да се обадиш, и да четеш личната кореспонденция на другия са две различни неща. Няма да ми хареса и ако го хвана, че го прави (което няма да стане, защото знам, че е човек с достойнство и знам, че ми вярва), ще започна да го крия. Просто защото това е нарушаване на моето пространство, а да не говорим колко ще ми падне той в очите. Понякога ако някой му пише и него го няма наоколо, поглеждам да видя от кого е съобщението, знам че и той го прави същото. Това е, за да не пропусне другия някое важно съобщение, а не за да си врем носа където не ни е работа. Доверие и постоянно ровене и проверка в телефонът на другия са различни неща. Ако някой си крие телефонът, не е задължително да е, защото има какво са крие, може да е защото му е писнало да му ровят вътре в търсене на компромати и това да го задушава.

# 252
Въпросът е абсолютно принципен. Бельото ми е лично, четката за зъби, телефонът също.

Същото важи и за мъжа до мен.

# 253
  • Варна
Имам си и лично време. И мои си хобита. И мой приятелски кръг. Колко грехове...

# 254
А четката за коса обща ли е? Joy

Общи условия

Активация на акаунт