Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 358
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
А бях аз с хабанитата по Пернишки Rolling Eyes Satisfied , малко неудобничко ми беше. Но Relaxed

не перник, враца
врачанската школа

С коя Хабанита, старата или новата? Не знам каква е новата, аз все още имам от старата, която е биологично оръжие Simple Smile толкова идиосинкретичен парфюм не съм имала и не бих рискувала да купя насляпо. Ама нали, легенда...

Колкото до розите в парфюм, имам няколко с рози в състава, но са по-скоро неделима част от цялостната хармония, а не отчетливи и доминиращи. Единственото изключение е Галоп, там розата и кожата са в дуел, но много изискан. За мен това е абсолютно кадемлийски и суперкласен парфюм, за който получавам не комплименти, а респект.

Единствената роза, която се изкушавам да пробвам, е Rosenrot Rammstein, малкият ми син имаше гости от Германия и едното девойче ухаеше на този парфюм. Необичайна, трънлива, дива розова роза, аромат, който няма общо с текста на едноименната песен и текст, който няма много общо с клипа. Шантава работа - Rammstein! Което ми напомня за друго мое увлечение - парфюми от романи и филми, и изобщо мода и стайлинг на дамските персонажи.

# 526
Valeri, жестока снимка на двата нови, честити да са!

# 527
  • До сърцето...
Момичета и момчета, някой алергия от парфюм преживял ли е? Реших да изневеря на моят любимец с един Монтал (Oudmazing) и като се покрих с червени петна ... ужас ви казвам... Сефте за толкова години.
От размяна ми е, не ми е за първи път да се пръскам с него, но съм толкова разочарована... не знам дали ме разбирате....

# 528
Deetron, Tuali - много благодаря, опитвам да се старая повече за снимките, дано се получава. 🙂
Очаквам с нетърпение CH Men Under The Sea, не помня кога за последно ме впечатли акватик, дано са направили нещо интересно.

# 529
Dez, да имала съм алергична реакция от Монтали и Мансери при напръскване на китка. Ставам на червени блънди.

# 530
Момичета и момчета, някой алергия от парфюм преживял ли е? Реших да изневеря на моят любимец с един Монтал (Oudmazing) и като се покрих с червени петна ... ужас ви казвам... Сефте за толкова години.
От размяна ми е, не ми е за първи път да се пръскам с него, но съм толкова разочарована... не знам дали ме разбирате....
Да, аз получавам понякога от Мансера червени петна. Много са концентрирани и маслени и явно дразнят, ако кожата е по- чувствителна към момента, защото не винаги става така.

# 531
  • До сърцето...
Ставам на червени блънди.

Точно така съм и аз. Но повече ми е обидно...

Ох, Денси, успокои ме, благодаря! Hug

# 532
Защо да ти е обидно?

# 533
На мен ми се е случвало да ме сърби жестоко кожата около врата от Мансера... явно е типично за марката, четейки горните коментари. Решението за мен е да не пръскам около врата, понеже при мен само там има реакция. Simple Smile

Аз пак подбутван питането си зс сравнение между Porpora и Gold Rose Oudh Simple Smile

# 534
Нищо общо нямат двата.

# 535
  • До сърцето...
Защото ми харесва и все едно ми го откраднаха Yum Луда работа, но след твоя пост ми се върна доброто настроение.
Ще изчакам просто.

# 536
И аз съм получавала подобна реакция от Мансера, от Монтал засега не, но онзи ден получих обрив по ръцете от Angel muse. За първи път ми се случва подобно нещо, а парфюмът е нов и добре съхраняван. Sad

# 537
Не мисля, че има общо със съхранението. Аз съхранявам перфектно и все пак имам проблеми с Мансера, ако не се лъжа беше Roses Vanillie.

# 538
И аз имам такива проблеми,  не съм наблюдавала от кой парфюм са или от повечето. Затова взех да внимавам да не пръскам по много. Зад едното ухо имах продължително зачервяване, от други ме засърбява кожата....не е само при теб,  Ради.

# 539
Татьяна, много хубави бутилчици си имаш. Можеш ли да кажеш по две думи за ароматите?
Първият от ляво е Noora Al Haramain, ягодов, сладникав, меден, не на всеки ще му хареса такъв аромат.
По-средата  е Twin Flower Al Haramain, много ми напомня Шанел 5, не знам защо) не мога нищо да определя от пирамидата му. Сложен е за мен.Леко ретро.
От дясно е "пелин"Jannah Al Haramain.  Изразен пелин, билки, в основата става сладникав. Мускусът се усеща, но като добър сапун.
Не съм ги носила на вън, само по една малка капчица аз да го осещам и вкъщи си го нося)

Общи условия

Активация на акаунт