Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 365
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
За мен е реакция от маслата, съставките в парфюмите, не е до съхранение и срок на годност. От спирта в състава по-скоро не, но всички останали съставки, особено етеричните масла са алергени. Simple Smile

# 541
  • by the sea
да и аз от  Angel, помня много ясно този момент, беше една събота бях сама вкъщи и се напръсках по врата, освен обрив получих и задух и уплаха.

# 542
Защото ми харесва и все едно ми го откраднаха Yum Луда работа, но след твоя пост ми се върна доброто настроение.
Ще изчакам просто.
Ааа изчакай, не пръскай определено време или ако искаш да го усещаш на шал, кърпичка с повишено внимание, че остават мазни петна, върховете на косата. Винаги има начин да се носи желан аромат. Пък ако не става ти имаш произведения на парфюмното изкуство и големи любови и едва ли този ще ти залипсва страшно.❤🌹

# 543
  • До сърцето...
Винаги има начин да се носи желан аромат.
Да, така е, права си. Но досега с кожата е като интимността.
Добре е, че аз нещо не съм се развалила Joy Олекна ми.
Благодаря на всички момичета, няма да се кося повече Hug

# 544
Споделям сантимента, толкова ги тръпнем и обичаме тези парфюми, пък накрая да ни докарат алергия...

Случвало ми се е да се обрина в знойна жега, веднага след душ напръсках и се получи много неприятна реакция.
Слава богу, мина бързо.

Радика Hug

# 545
  • София
Момичета, някъде в София има ли Maison Lancome да ги душна наживо?

# 546
Не. По квартални парфюмери някога, някои, но не се предлагат официално. Част от тях са спрени.

# 547
  • София
Не. По квартални парфюмери някога, някои, но не се предлагат официално. Част от тях са спрени.

Мерси Дени! Flowers Bouquet А може ли да споделите впечатления за тези, които не са спряни. Кой каквото е ползвал/ползва. Трайност, аромати... Благодаря! Simple Smile

# 548
За някои от тях доста мнения има в темата, особено Roses Berberanza, Parfait de Roses, Oud Bouquet, Jasmins Marzipane- вероятно ще ги откриете с търсачката.
Красиви аромати и бутилки, трайни, заявяват присъствието си. Не бих казала обаче, че са подходящи за покупка без проба.

# 549
  • by the sea
Някой запознат с  Bal d'Afrique дали би искал да ми напише 1-2 изречения за него?
Днес получих мостра от notino и едва не припаднах.
 Получих тежък(за мен) , зимен ,мъжки аромат, усещам по мое мнение ветивер.
Напомня ми на някой от мъжките аромати на орифлейм, няма нищо унисекс в това , което са ми пратили.
За мое нещастие е траен Grinning Мисля, че може да са объркали надписчето.
Очаквах унисекс,но клонящ към дамски, свеж и флорален аромат,  подходящ за пролет/лято.

# 550
Bal d'Afrique е ветивер с плодове и цитруси.За мен е много елегантен и никак не ми е тежък. Унисекс си е,но би могъл да мине за мъжки. Не мисля,че са ви го объркали Simple Smile Звучи като да е той Nerd

# 551
Точно това е, което си описала. За мен е ужасен, както и почти всички други парфюми на марката. Не ги харесвам и нямам нито един. И за мен е мъжки.

# 552
Вчера или онзи ден написах за Африканския бал точно това, което и другите - минава уж за нежен, но стои много по-добре на мъж. Има гадна мазна нотка, която усещам върху себе си и която го прави неносим за мен. На мъж стои добре, но... може и без него.

# 553
  • by the sea
Благодаря ви.
Исках да пробвам Gypsy Water, но нямаше негова мостра.
Даже успях да намеря Орифлейм парфюм, който оприличават на Bal d'Afrique хахаха
https://www.fragrantica.com/perfume/Oriflame/Giordani-Gold-Notte-Man-48498.html

# 554
Точно това е, което си описала. За мен е ужасен, както и почти всички други парфюми на марката. Не ги харесвам повечето и нямам нито един. И за мен е мъжки.

Общи условия

Активация на акаунт