От кой матрак сте доволни? - Тема 9

• 103 535
  • 843
  •   1
Отговори
# 675
  • оттам, откъдето започва България
Ееееее, наистина ли е толкова зле? Ще ме накарате да отида до някой магазин, за да го пробвам.

# 676
Удобството, за сега мислим да си купим същия отново защото е добре да се сменя матрака на определено време.

# 677
Здравейте,
Ако някой може да сподели мнение от опит относно тези матраци, ще съм благодарен много!

Нани - ТИРЕНА
Нани - МОДЕНА
ЕКОН - Корал 7 зони
iSleep - CoolComfort

Матракът ще е с размер 114х190, а относо теглото на човек до 110кг, но не съм сигурен каква роля играе теглото на човек тук, понеже не искаме матракът да се деформира след 2 години ползване.
Относно твърдостта на матрака - търсим нещо Средно или средно към твърдо, но в никакъв случай прекалено твърдо или прекалено меко.

# 678
Здравейте, понеже отново търсех информация какъв матрак,реших да се информирам. Засега сме имали на ТЕД с пружини (не беше зле, но, когато единия се обърне в леглото, се усещаш доста). В едната стая е на Екон и още един, правен по поръчка на Екон. Те са латексови, ужааасно тежки. Стават, но наистина имаха доста време специфична миризма. Не са се променили с годините. Един Нани с пружини, който след 5 години го изхвърлихме, един тънък Магнифлекс, ортопедичен и твърд като дъска. Този хич не ставаше за спане. Един топ матрак от юск T110 10 см мемоари пяна, той пък беше толкова мек, че като потънеш, не можеш да станеш. Освен това правеше много странна чупка в кръста, че после ме болеше.
На едното дете е на Jysk F85, не мога да преценя,но като легна на него и потъвам, което ми е малко странно. Не съм спала цяла нощ. Ние сме с Дормео Ecocell Clima. Той ми е най-удобен. Макар че, като махна калъфа, си е като обикновен дунапрен. Иначе калъфа е на две части, лесно се маха, влиза в пералнята. Матракът не е тежък и е само 16 см. Но пък ми е идеален. Ще сменяме леглото на детето и му трябва по-голям матрак. Голямо гледане беше. Поръчах пак от jysk, но F95. Гледах и F115. Цената беше еднаква,но калъфът на F115 ми се стори много хлъзгав, макар и по-тънък и лесен за пране. Още чакам доставката, та взех да се колебая. Видях, че и на Дормео има за същата цена... За вилата поръчах също от Jysk F30. Моля, ако някой има опит с тези точно модели, да сподели. Като заключение засега май сме най-доволни от jysk и от Дормео, но все пак зависи и от конкретния модел.

# 679
  • Бургас
Здравейте! Някой да има отзиви за матрак Yatas Aqua Nova? Твърд е по описание, а ние търсим такъв!

# 680
  • София
Здравейте, може ли препоръка за магазини за матраци и матраци за София. Благодаря! За матрак размери 150 на 200 става въпрос.

# 681
Здравейте, може ли препоръка за магазини за матраци и матраци за София. Благодаря! За матрак размери 150 на 200 става въпрос.
Ние наскоро си купихме двулицев матрак от матраци Paradise, който беше с голямо намаление мисля, че до края на октомври. Можете да разгледате сайта им, за да видите какво предлагат, но Ви препоръчвам да отидете на място в магазина (близо е до Орлов мост) и да пробвате матраците, които са изложени там. Това е много важна покупка, особено ако човек има проблеми с гърба, и е добре матракът да се пробва, преди да го купите.

# 682
Борса за матраци Вит в Х. Димитър. Имат избор и можете да тествате. Аз не бих си купила на сляпо, човек трябва да пробва.

# 683
  • София
Благодаря Ви, вчера бях точно до магазин Парадайс до Орлов мост, пробвах и избрах матрак.

# 684
Здравейте! Взехме си боксспринг легло, но искаме да си вземем допълнително топ матрак, за да ни е по комфортно. Ако може да препоръчате магазин( София) / сайт, фирма/, която предлага в размер 160/200.
Харесах този
Скрит текст:
, ако имате отзиви за него или друг ^^

# 685
Какво мислите за протекторите за матраци, които са в брошурата на Кауфланд тази седмица? Скоро си купихме нов матрак, но не е с цип и ми се иска да го опазя в максимално добро състояние.

# 686
  • София, Хаджи Димитър
Здравейте,
Ако някой може да сподели мнение от опит относно тези матраци, ще съм благодарен много!

Нани - ТИРЕНА
Нани - МОДЕНА
ЕКОН - Корал 7 зони
iSleep - CoolComfort

Матракът ще е с размер 114х190, а относо теглото на човек до 110кг, но не съм сигурен каква роля играе теглото на човек тук, понеже не искаме матракът да се деформира след 2 години ползване.
Относно твърдостта на матрака - търсим нещо Средно или средно към твърдо, но в никакъв случай прекалено твърдо или прекалено меко.
Ние в спалнята сме с Тирена /доста старичък вече/. През  2018 правихме ремонта в стаята на детето избирам матрак- сядам ставам , харесвам си един и какво се оказва, пак Тирена. Сега искам да сменя нашия в спалнята и мисля отново да е същия.

# 687
  • София
Ние се спряхме отново на Тед матрак ADRY COOL Hybrid. Доволни сме от ползване близо 2 години и заложихме за другите легла отново на изпробваното.

# 688
Моля, предложете ми протектор непромокаем за матрак. За първи път ще купувам.
В Mattro гледам някакви имат намаление до края на месеца, но дали стават?

# 689
може ли препоръка за средно твърд матрак 140/200
благодаря

Общи условия

Активация на акаунт