От кой матрак сте доволни? - Тема 9

• 103 520
  • 843
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Взехме си боксспринг легло, но искаме да си вземем допълнително топ матрак, за да ни е по комфортно. Ако може да препоръчате магазин( София) / сайт, фирма/, която предлага в размер 160/200.
Харесах този
Скрит текст:
, ако имате отзиви за него или друг ^^
Ние сме доволни от този, но няма ластици за захващане към основния матрак, което във Вашият случай мисля, че е важно.
https://sleepy.bg/product/top-matrak-silver-memory

# 691
  • София
може ли препоръка за средно твърд матрак 140/200
благодаря

Ние се спряхме отново на Тед матрак ADRY COOL Hybrid. Доволни сме от ползване близо 2 години и заложихме за другите легла отново на изпробваното.

# 692
магнифлекс перформънс релакс 23 см
дали е качествен, някой наблюдения?

# 693

Какво имаш предвид? Всички матраци на Магнифлекс са качествени - не се деформират, не си променят параметрите, от добри материали са... Но от там нататък за всяко тяло си има оптимален матрак и не само Магнифлекс, но всеки производител има много модели, които няма да са ОК за теб. Затова се пробва, при това не за две или три минути.

# 694

Какво имаш предвид? Всички матраци на Магнифлекс са качествени - не се деформират, не си променят параметрите, от добри материали са... Но от там нататък за всяко тяло си има оптимален матрак и не само Магнифлекс, но всеки производител има много модели, които няма да са ОК за теб. Затова се пробва, при това не за две или три минути.

идеята беше дали някой ползва точно този модел да сподели твърдост и т н

# 695
може ли препоръка за средно твърд матрак 140/200
благодаря
От около две години се използва от висок 85 кг тийн. За сега не е мръднал.
https://kambo.bg/matraci-klasik-bg/dvulicevi-matraci/dvulicev-ma … -zoni-usilen.html

# 696
моля за мнение:
имам стар еднолицев  тед матрак 149/200 20см пружинен
дали ще стане добре, ако сложа отгоре двулицев 15см

# 697
Здравейте, дали може да споделите мнение по нашия случай?
Мъжът ми се оплаква от редовни болки във врата и решихме да купим нова възглавница и матрак. В рамките на половин час избрахме от Happy dreams Маджести плюс, който се води средно твърд. Сега сме в колебание дали да не го сменим, като законът дава 14 дневен срок.
На мен не ми е много удобен, идва ми малко твърд (54 кг см и бих предпочела по мек матрак), но нямам някакви болки от него.
При него- няма болки във врата в момента (но той смени и възглавницата), но се оплаква от нови в кръста и краката. Той също е доста слаб и според мен по-леко матрак би бил по-удобен, но пък по-твърди ги водят ортопедични. 
Основното ни колебание идва от това, че навсякъде пише, че трябва месец да свикне човек с нов матрак, а при нас е минала седмица. Вие когато улучихте правилния матрак за колко време се приспособихте?

# 698
Аз върнах след 3 дена матрак. Точно както описваш..твърд като дъска го усещах, кокалите ме боляха все едно с пръчка са ме били...

# 699
На мен ми трябва повече
време да свикна.10-15дни поне.
Нашият има средно твърда и твърда страна. 5-6 месеца спяхме на първата, от месец обърнахме на твърдата.В началото ми беше една идея некомфортно, но сега ми е много добре.

# 700
Моля, предложете ми протектор непромокаем за матрак. За първи път ще купувам.
В Mattro гледам някакви имат намаление до края на месеца, но дали стават?
Аз съм доволна от прокекторите dream on

# 701
  • оттам, откъдето започва България
Според вас удачно ли е да се сложи двулицев матрак върху пружината на легло тип ъглово и така да се ползва, без подматрачна рамка? Thinking Леглото е 50-годишно и не знам дали ще издържи еднолицев матрак.

# 702
Според вас удачно ли е да се сложи двулицев матрак върху пружината на легло тип ъглово и така да се ползва, без подматрачна рамка? Thinking Леглото е 50-годишно и не знам дали ще издържи еднолицев матрак.

май не

# 703
С никакъв матрак няма да е добре, особено, ако пружината е стара. На всяко обръщане и ще изхвърчате, а еднолицевия може и да падне. Може би за някакъв дунапренов дюшек да помислите.
О! Изработвали и дюшеци. Не бях виждала от години...
https://www.borsauzunov.bg/dusheci/dushek/

# 704
Пружината увисва в средата и според мен няма да е добре. Какъв да е шперплат с дупки е по-удачно.

Общи условия

Активация на акаунт