Разширени вени

• 353 474
  • 527
  •   1
Отговори
# 435
При мен вената беше толкова огромна че лекаря прецени че става само с лазер, но приятелката ми от Русе беше изцяло с лазер. попитахме здравната каса ли поема всичко но отговориха че е политика на болницата - Влезте им сайта и разгледайте аз просто съм очарована от отношение и от бързина и  качество. Значи моята операция е стандартната оперативна, приятелката ми с  лазер- нито аз нито тя заплати нещо - дори си ни изписаха същия ден и се прибрахме по къщите си! В сайта на болницата може да задедте въпроси и ви отговарят до няколко часа! Казвам се Емилия  от гр. Варна - ще се радвам ако мога да помогна с нещо!

# 436
 Здравейте! Има група във фейсбук " Разширени вени - лечение "

# 437
# 438
Здравейте!
От малка имам проблем с вените -при мен е наследствено, но след раждането и натрупване на доста излишни килограми които за жалост запазих, нещата доста се усложниха. От малък участък на крака вената стана магистрала Тракия.  Laughing Преди около 5 години се  подложих на склеротерапия при д-р Големанов, но ефек за жалост нямаше. В края на лятото се свързах и с д-р Ангелов, посетих го в "Темелков" и доктора установи, че вената трябва да се оперира. Цената беше 1200,00 лв., като нищо не се поема от здравната каса или и да се поема е минимално. Уговорихме се за края на септември да се чуем и ...представете си учудването ми като една приятелка от Русе ми се обади да каже, че ще се оперира в гр. Бургас напълно безплатно...В понеделник звъннах в болницата в Бургас и се оказа истина - запазих си час за преглед и същия ден тръгнах. Прегледаха ме в 17,30 часа в медицински център Св. София и лекаря каза че трябва да се оперира и понеже не съм от Бургас за да не се разхождам втори път имам ли готовност да остана...Отговори на всичките ми въпроси какво точно ще се направи и как. На следващия ден в 16,00 часа ме оперираха. Сега искам да изкажа тук своята огромна благодарност на д-р Денчев н-к съдова хирургия при болница Дева Мария - гр. Бургас, на целия му екип и на всички усмихнати  и позитивни хора работещи там. Болницата е нова, с модерна визия, удобства и най-вече усмихнати и любезни хора. Не съм платила и един лев -днес ми е 3 ден след операцията и се чувствам чудесно. Е има лека болка, но мисълта ми е друга- оказва се, че има и болници където се чувстваш добре, грижат се за теб и лекарят ти е перфектен! Още веднъж огромно благодаря към д-р Денчев! Човек със златни ръце, златно сърце и преди всичко професионалист! Благодарност към екипа му и всички работещи там.

Здравей egh    и аз преди дни бях оперирана от д-р Денчев в болница "Дева Мария" - Ветрен . Операцията ми беше на 16.01. и на същия ден се прибрах. Голям специалист и невероятен човек - хиляди благодарности за целия екип. Така че който се отправи към болницата с подобен проблем няма да съжалява. Приятен ден  Grinning

# 439
  • Под Слънцето

Magi-to ,

баща ми.
по 1 К евро на крак.

# 440
Имаше ли ефект от процедурата?

# 441
  • Под Слънцето
определено  имаше. голямо беше  назландисването  за парите от страна на баща ми, нищо,че аз ги платих.. за пенсионер човек - цяло богатство, но вените се прибраха  бързо- за около  2 месеца.. сега е като младенец и не мога да  го спра да работи на 76 г..

# 442
определено  имаше. голямо беше  назландисването  за парите от страна на баща ми, нищо,че аз ги платих.. за пенсионер човек - цяло богатство, но вените се прибраха  бързо- за около  2 месеца.. сега е като младенец и не мога да  го спра да работи на 76 г..

Кога е минал процедурата? Може ли да разкажеш как е било по време и след манипулацията?

# 443
Здравейте! Има група във фейсбук " Разширени вени - лечение "
Може ли линк към групата?

# 444
Момичета, може ли някой да ми даде координати и повече инфо за д-р Георги Милев? Приемал някъде около Орлов мост и едва ли не правел чудеса със свиване на разширени вени! Дъщеря ми е на 15 г. и по рождение има едни бучици на ръката и на крака, които може би са разширени вени /по мнението на двама дерматолози/ или хемангиом /по мнението на друг дерматолог/. Но така или иначе трябва да направя консултация със съдов хирург дали са за операция или могат да се свият с лазер. И тогава чух за този д-р Георги Милев. Много бих искала да се консултирам с него!

# 445
Моля някой да сподели мнение за др.Огнян Златев съдов хирург в вма софия ,мнения впечатления,някой правил ли си е операция при него.Ще ви бъда много благодарен защото ми предстои операция на разширени вени при него и горещо ми го препоръчаха но все пак аз си проверявам за повече информация.Благодаря предварително.

# 446
Здравейте! Някой ходил ли е на операция при д-р Петър Илиев? Специализирал е в Швейцария,има и клиника там, но идва на операции и в Пловдив

# 447
д-р Галили целогодишно ли преглежда?Прави ли процедурите през лятото?

# 448
 Здравейте,
 и аз преди дни бях оперирана от д-р Денчев в болница "Дева Мария" - /Бургас . Операцията ми беше на 25.03.14 и на същия ден се прибрах.
От дете имам проблем с разширените вени.Исках да реша проблема  но не срещах подходящия  специалист на който да се доверя и все отлагах и търпях болките.По принцип съм много плашлива и недоверчива.
Прочетох поста на galiateneva и така се реших да отида на преглед.
Д-р. Денчев се оказа невероятен човек, успокои ме и отговори на всички мои въпроси и така се реших на операцията.
Хиляди благодарности за него и екипа му.Много спокойни,уверени и позитивни. Там притесненията ти изчезват.
А клиниката наистина е такава каквато я описват ,модерна,чиста,с удобства и наистина любезен персонал.
Операцията бе по здравна каса, а прегледа с направление от личния лекар.
Много съм доволна и на есен ще се върна за второто краче.
 Още веднъж хиляди  благодарности към д-р Денчев  bouquet,  към екипа му и всички работещи там. Very Happy

# 449
Здравейте и аз минах на операция при др.Денчев,трудно се престраших, но тоя човек някак си ми вдъхна доверие и като доктор и като човек въпреки младоста си ,а пък ми е и адаш така че си рекох си ...Давайй:))
Всичко мина много добре ,интервенцията беше стрипинг защото не бях подходящ за лазерна процедура .Вече 2 седмици след операцията си ходя нормално ,нищо не ме боли работя си чувствам се ок.Имам 10 малки разреза по дължината на крака които са доста добре направени и вярвам че белези няма да има.Престоях една вечер в болницата и на другия ден ме изписаха,конците свалих на 9 ден.Есента и аз съм за другия крак но той вече е подходящ за лазер.Доктора е супер и голям мъжкар,няма да сбъркате аз съм доволен.Успех на всички и усмивки:)))))))

Общи условия

Активация на акаунт