Разширени вени

• 353 498
  • 527
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
От днес съм на склеротерапия при Големанов! Дано се оправят крачката ми! Малко ме изнерви тоя човек като за 1-ва процедура-доста неприятно беше усешането от бодежите и на няколко пъти си извикаах и изохках.Като ми се тросна тоя с иглата забита в крака ми и ми каза да не съм викала,нямало да ме изтърпява,щял да ме остави да си ходя така с ''грозните капиляри".Многооооо ми стана кофти,бе,ми болеше си  Cryприрева ми се!

# 406
Прди доста години правих склерозиране на една вена при д-р Ангелов - Варна.
Въпроса ми е някой ходил ли е скоро при него и ако да, да сподели цени и т.н.

Чудя се при кой да отида, а е време вече....

# 407
Реа сподели моля, доволна ли си? Защото и аз съм се спряла на него.
princess_des кажи, как вървят нещта при теб:-)

# 408
princess_des кажи, как вървят нещта при теб:-)
Здравейте,
започнах процедури със склеротерапия при д-р Големанов през месец ноември. Направих 7, в началото не можех да разбера става ли нещо, защото посиняваш ш ни можеш да видиш има ли резултат. Сега от 3 седмици почивам и повярвайте вече краката ми започват да имат вид. На места имам тъмни петна, които с времето доктора каза, че ще избледнеят. Имаше болка и неудобство от носенето на чорапа, но не е чак толкова нетърпима. Правиш всичко след процедурата, без проблем. Имах много спукани капиляри около глезена, стояха като все едно някой ме е ритал в краката, сега е направо невероятно, за първи път това лято смело ще си покажа краката. Д-р Големанов е много внимателен и аз съм доволна от него. Ако някой иска да пита нещо съм готова да отговарям, като човек минал по този път.  Успех на всички пожелавам. Имайте търпение, бавно стават нещата.

# 409

Назад в темата съм писала доста, но пак ще го напиша в общи линии.

Преди 7г правих склерозиране на една вена, тогава идея нямам кой ме насочи и т.н.. Помня, че отидох на преглед първо при д-р Ангелов ( тогава работеше в Темелков, сега не знам), той установи, че има проходимост по вената и за момента метода - склерозиране, ще е най-подходящ.
Уговорихме се и отидох в др кабинет до Стоматологията. Инжектира ме 2 пъти или 3, закупих си чорапа - бинт и ми каза, да не спирам да се движа 45мин. Останаха ми тъмни петна там където е било убождането. Останах доволна от него, но и срещата ни беше кратка.
Инфото ми е старо за съжаление и се чудя дали пак при него да ида или да избера друг специалист. newsm78

Ти защо си се спряла на него. Сподели.

# 410
благодаря за споделеното Simple Smile майка ми има проблеми с вените, но аз съм далече от нея и за съжаление събирам информация само от мрежата. Предложих й да отидем във Варна и да говорим и с двамата лекари, тъй като на никого не съм се спряла. Обикновено го карам на шесто чувство:-)  все пак лекарската професия е много индивидуална на едни помагат други се оплакват.
Затова ще съм много благодарна за всякакви споделени мнения.

Какво е финансовото изражение на една такава пълна процедура?

# 411
  • Canada
Прди доста години правих склерозиране на една вена при д-р Ангелов - Варна.
Въпроса ми е някой ходил ли е скоро при него и ако да, да сподели цени и т.н.

Чудя се при кой да отида, а е време вече....
Здравей, аз си правих склерозиране на вени преди 2 години при Ангелов. Доволна съм, всичко, което ми каза спазих и съответно вените ги няма, нито петна или белези. Процедурата беше безболезнена, убожданията съвсем леки, а отношението му по никакъв начин не може да бъде сравнено с на Големанов. Аз имам ужас отигли и съответно ми стана лошо, щях да припадна, обаче докторът беше много мил, успокояваше ме, даже ми даде кола.
За съжаление имам няколко нови венички, които  трябва да обработя, но не съм се наканила още.
На мен тогава процедурата ми излезе около 140 лева без цената на чорапа, който не помня. Правих си и двата крака, но по свет на Ангелов не купих два чорапа, а първо направихме единия и след 1 месец - другия крак.

# 412
karelia79, къде прави процедурата, къде преглежда сега д-р Ангелов?
Минава ли по каса прегледа?

# 413
Честита Баба Марта!

Днес бях на преглед при д-р Големанов и след две седмици имам час за склеротерапия. Доколкото ми каза ще са нужни две инжектирания по едно във всеки крак, като двете ще са в рамките на две седмици. Притеснява ме единствено болката и то на тази вена, заради която отидох на преглед - тя започва от задната част на бедрото до прасеца, просто е огромна и не ми се мисли на колко места ще ме боцкат, докато приключи самата процедура. Също така д-р Големанов ме увери, че няма да имам следи по краката до лятото,но малко се съмнявам толкова бързо да се премахнат, тъй като първата процедура е в средата на този месец.  newsm78   Не мислих, че толкова може да се притесня, но предполагам е нормално. Връщам се да чета и разбера как преминава една такава процедура.  Peace

# 414
besyto, ще имаш ефект и то веднага.  Peace
На мен когато ми прави д-р Ангелов склерозирането ми снима крака "преди и сега"  Mr. Green понеже беше от зад на крака и нямаше как да видя за какво иде реч  Grinning

# 415
  • Варна
Честита Баба Марта!

Днес бях на преглед при д-р Големанов и след две седмици имам час за склеротерапия. Доколкото ми каза ще са нужни две инжектирания по едно във всеки крак, като двете ще са в рамките на две седмици. Притеснява ме единствено болката и то на тази вена, заради която отидох на преглед - тя започва от задната част на бедрото до прасеца, просто е огромна и не ми се мисли на колко места ще ме боцкат, докато приключи самата процедура. Също така д-р Големанов ме увери, че няма да имам следи по краката до лятото,но малко се съмнявам толкова бързо да се премахнат, тъй като първата процедура е в средата на този месец.  newsm78   Не мислих, че толкова може да се притесня, но предполагам е нормално. Връщам се да чета и разбера как преминава една такава процедура.  Peace
Не се шашкай,радвай се ,че ще се разминеш с 2 посещения! PeaceАз до сега имам 2 ,чакат ме още 4-5  ShockedНяма да те лъжа за болката мнооогооо е кофти! TiredИ мен ме снима за да видя после преди и след,ама да видим имам да ходя още.За синините -аз във вторник ходих и още съм със синини,ама те ще си заминат не са проблем Peace

# 416

Не се шашкай,радвай се ,че ще се разминеш с 2 посещения! PeaceАз до сега имам 2 ,чакат ме още 4-5  ShockedНяма да те лъжа за болката мнооогооо е кофти! TiredИ мен ме снима за да видя после преди и след,ама да видим имам да ходя още.За синините -аз във вторник ходих и още съм със синини,ама те ще си заминат не са проблем Peace

ooooh! Той така каза, да видим като отида да не се окаже, че трябва да направя повечко посещения.  #Crazy Все пак трябва да започна да се настройвам както при раждането, че няма да изпитвам болка  Mr. Green Ох пожелавам ти бързо да минат твоите процедури...направо си е мъчение 4-5 процедури в рамките на няколко седмици...  Confused

# 417
  • Canada
Здравей, нямам идея дали минава по каса прегледа. Аз си платих всичко тогава. По принцип работи в Темелков, както и в един медицивски център до Стоматологията.
Абе момичета, за каква болка говорите? При положение, че аз имам ужас от игли - изобщо не мога да кажа, че е болезнено. Може би на някои места - ако са по-деликатни... newsm78 Единственото място, където малко ме заболя, по-скоро ми щипеше беше от вътрешната страна на стъпалото, точно под кокалчето.

# 418
Здравей, нямам идея дали минава по каса прегледа. Аз си платих всичко тогава. По принцип работи в Темелков, както и в един медицивски център до Стоматологията.
Абе момичета, за каква болка говорите? При положение, че аз имам ужас от игли - изобщо не мога да кажа, че е болезнено. Може би на някои места - ако са по-деликатни... newsm78 Единственото място, където малко ме заболя, по-скоро ми щипеше беше от вътрешната страна на стъпалото, точно под кокалчето.
Подкрепям Karelia79, болката не е  толкова страшна, да не кажа никаква. Не се страхувайте. Hug

# 419
 Момичета,до сега не съм разбрала за някой който след операция да се е излекувал След 2 години вените отново са на лице Струва ли си да се оперира човек?Знам,кофти е лятото да не можеш да се съблечеш,но при положение,че няма лечение според мен е безсмислено Да не говорим,че нещата могат и да се влошат още повече Ако някой измисли лечение предлагам да получи Нобелова награда за медицина!

Общи условия

Активация на акаунт