🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 1

• 28 841
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Поли е зле. Че и фалшиво. Иначе е в добра форма, майчинството й се отразява добре. В лице се е разхубавила.

# 181
Не харесвам това, което правят и Поли, и Кръстю. Сами си избрали кого да имитират и не спряха да се оплакват.
Ами като ви е трудно, не участвайте, бе!
Точно

# 182
  • София
Поли много дървена ми се вижда. Изобщо не ми харесва. Има глас и може да пее, но това не е нейната песен. Липсва ми енергията

# 183
  • София
Фики пак изненада приятно.

# 184
  • Испания
Голяма излагация. Та и фалшиво пее, и въздух не може да си поеме.

# 185
  • София
Голяма грешка да пуснат Поли след Фики. Тя, че не се справи е ясно, но след Фики си е направо зле 👎

# 186
Изобщо ама изобщо не пя като Лейди Гага. Просто не истина колко зле беше. При нея винаги трябва да е на всяка цена. Или победа или не. Няма да забравя в музикална академия Стенли добре й го каза , но тя отричаше.

# 187
И защо балета не беше в черно ?! Къде е дебелата негърка.. Алоу Кремено, що така издруса розово фламинго всички?

# 188
  • София
Освен, че не ѝ достигна въздух, нямаше дори и опит за имитация на гласа на Гага.
Малко е смешно да оправдават професионална певица с недостиг на въздух. Това се учи и упражнява в крайна сметка.

# 189
Не ѝ стигна въздуха на Поли.
Не съм изненадана от Фики, той е много добър. Аз се забавлявам с него, Софи и Азис. Милица е голяма скица, родена актриса. Юли ме дразни като се лигави,но пък там на тази маса е най-хубав Heart Eyes

# 190
Не знам какво е казал Стенли, но сигурно е бил прав, защото миналият път Поли недоволстваше от оценяването. В "Маскираният певец" също не беше доволна като отпадна първа. Дано следващият образ й се получи по-добре.

# 191
Едва познах Поли, не ми харесва изобщо, не прилича на себе си.
Дотук подходяща песен и изпълнение от Фики! Това очаквах от всички, но...останалите са се надценили.
Точно.
Дотук само Фики беше страхотен
 Другите все едно бутона ги е изненадал.

# 192
  • Вестерос
Не беше лошо като цяло, но нещо не се справи за съжаление

# 193
Нямат ли съветници,да помагат ,  на първия лайф да си изберат нещо, което да ги покаже в добра светлина...Такава греда за Поли...А уж има опит, как остана без въздух??? Резил.
Аз още се чувствам наранена от избора и изпълнението на Къци и Рафи... Като не ти е в кръвта, не става. Но не трябва да им се сърдя, те толкова си могат😁

# 194
Джоуи и точно тази песен са ми любими евър! Надявам се Азо да не ме разочарова!

Общи условия

Активация на акаунт