🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 1

• 28 471
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Не съм от фенките на Поли, но не е лесна задачата ѝ. Далечко ми е от оригиналното изпълнение, но се е постарала.

# 526
Ох, записвам се при вас. Здравко като карикатура, а Катя като Мария Игнатова.

# 527
Отново браво на гримьорите Hands Clap

# 528
Песните са ужасни

# 529
Много ми хареса Поли. Да, на моменти си изпускаше нейния глас, но като цяло беше супер. И е много хубава

# 530
  • Испания
Не съм от фенките на Поли, но не е лесна задачата ѝ. Далечко ми е от оригиналното изпълнение, но се е постарала.

Постарала се е, да.

# 531
Ха! Поли като глас беше докарала Здравко доста по-добре от Катя. Катя като поведение беше добре, но си звучеше като Поли.

# 532
  • София
Поли изобщо не може да имитира. Толкова й прозира гласа, много се лигави. До момента нито един не ми хареса

# 533
  • София
Интересно, като Здравко ми хареса повече, дори и като грим.

# 534
Бритни Спиърс е феномен на музикалната индустрия. Аз й симпатизирам и й съчувствах като преживяваше едни доста тежки за нея психически кризи. Мисля, че още е под попечителството на баща й и в момента се съдят. Излезна филм по темата скоро, но още не съм го гледала и аз.

Поли не ми хареса въобще, ама хич даже. Може би защото не харесвам и Ритон - намирам Катя за много противна жена, Здравко е симпатяга.

# 535
  • Испания
А в действителност противният е Здравко, а Катя е симпатяга. Който е гледал "Музикална академия", е усетил поне мъъъъъъъъъъничко за какво става въпрос.

Аааааа, също и участието им във ВБ.

# 536
Удрии Фънкии. 😃

# 537
  • Испания
Ицо Хазарта има толкова известни песни! Тази е някаква... никаква.

# 538
  • София
Поли беше кошмар. Стискам палци на Къци.

# 539
  • Бургас
Поли и за мен беше по-добра като Здравко.

Общи условия

Активация на акаунт