🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 1

• 28 424
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря за темата! 🌷 Чакам го и аз с нетърпение. Не съм търсила инфо по въпроса, но се замислих - това че правят сега all stars значи значи ли, че няма да има повече? Или просто са решили да не търсят нови, а да разчитат на стари муцуни.

# 61
За мен All stars имаше смисъл само ако е с победителите от първите 8 сезона или поне с вторите и третите. Смисъл най-добрите. А сега е манджа с грозде. Много участници, които са се справили средно ниво, без да се запомнят с нищо особено - като Софи и Поли. Дори не е по 1 участък от всеки сезон. Имаме двама от 1 сезон и без участник от 7ми. Общо взето - едно голямо нищо. Малко личи като - не ни се занимаваше да търсим нови и ще ви покажем по нещо от старите. Ако беше с победители, щеше да е епично. За мен такъв сезон без Ненчо и Стефан, не е истински All stars. Те просто са най-добрите и от победители. Ще гледам, но съм разочарована от каста.

# 62
  • Испания
това че правят сега all stars значи значи ли, че няма да има повече? Или просто са решили да не търсят нови, а да разчитат на стари муцуни.

Не, не значи. Но се предполагаше, че след 8 сезона ще изберат по един участник от всеки сезон или осемте победили, или тези, които имат най-много победи за сезон.

И аз не съм доволна от каста. Стискам палци само на Милица и Рафи. Азис и Фики не ми пречат, останалите нямам желание да гледам.

# 63
  • София
От нищо не съм доволна аз - ни от каст, ни от новия водещ, ни от журито. 😀 Но ще гледам, дано е забавно и да има по-голямо разнообразие от образи.

# 64
  • Испания

Днес от 20:00ч. ще видим :

Поли Генова като Lady Gaga
Фики като Дони
Азис като Europe
Михаела Маринова като Bonnie Taylor
Къци като  Rammstein
Софи като Aishwarya Rai
Милица Граднишка като Louis Armstrong  и Barbra Streisand
Рафи като Кiss

# 65
Ще гледам само заради Рафи, Милица и Къци. Другите не ме кефят.

# 66
Според мен участниците са подбрани според ангажиментите, които имат в момента. Тези, които са свободни са приели. Затова е такъв миш-маш каста.

# 67
А аз се надявам отново добрата ни фея Мари_Мар да качва епизодите,за нас, които сме далече.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 19:05 от cardu

# 68
  • Sofia
Благодаря за темата! Пристигам и аз тук, чакам с нетърпение. Много се радвам, че Къци, Милица, Рафи и Софито са участници.

# 69
  • София
Според мен точно тази година известните личности са с най-малко ангажименти от предишните, та не знам до колко това е бил критерий, но специално Врачански и Ненчо снимат сериали и може би наистина това ги е спряло.

# 70
  • Испания
В гримьорната

# 71
Къци и Михаела ако не са се набутали/не са ги набутали няма да е...особено Михаелчето писна вече

# 72
Поли са я докарали добре. Браво.
Къци сигурно ще е най-зле визуално. Ама ще видим, де, може пък да са го преобразили.

# 73
  • Испания

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 19:10 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 74

Общи условия

Активация на акаунт