🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 1

• 28 447
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Е, твърдо "не" за Азис

# 661
  • Вестерос
Лелеее

Пее като себе си, той винаги така пееше де

# 662
  • Испания
Миналата седмица писах, че Азис стъпи накриво. Сега направо се спъна.

# 663
Божееееее, ко ми виждат очите. Какво е тва брашно на лицето му? За дрехите и още по-очевидните кила няма да говоря. Трагедия е тоя образ. Отгоре на това вкарва и извивки. Пуу, верно се е отпуснал Азис. Миналия сезон беше трепач.

# 664
Съгласих се с Фънки за имитацията на Елвира! Simple Smile

# 665
  • Испания
Божееееее, ко ми виждат очите. Какво е тва брашно на лицето му? За дрехите и още по-очевидните кила няма да говоря. Трагедия е тоя образ. Отгоре на това вкарва и извивки. Пуу, верно се е отпуснал Азис. Миналия сезон беше трепач.

От брашното на Елвира Георгиева.

# 666
Как няма да бъде обвързан Азис с Николай Георгиев, като последният е пластичен хирург.
Гостуваха заедно при Цитиридката и Азис там обяснявае какви операции си бил правил

# 667
Сетих се. Азис като Елвира е Марта Вачкова в циганския и образ.

# 668
  • UK
Тази вечер всички са голяма щета. Нищо не ми хареса, а песните супер умрели и скучни. ☹

# 669
Тази мърла Хилда ми писна да я слушам кой колко нелепо изглеждал, кой не бил добра реклама на хирурга си и т.н.
Да вземе да се погледне в огледалото колко противна и отблъскваща е с тази жабешка усмивка. Ужасно фалшива жена. Като някоя лелка пред блока ми е.

# 670
  • Испания
Как няма да бъде обвързан Азис с Николай Георгиев, като последният е пластичен хирург.
Гостуваха заедно при Цитиридката и Азис там обяснявае какви операции си бил правил

Не гледам Цитиридис, но съм чела много интервюта. Само и само за да направи реклама на Георгиев, Азис е готов да се изложи. Тъжно, много тъжно.

# 671
И сега какво - Фики пак е най-добър. Ми той реално няма конкуренция в този сезон.
А във ФБ направо са избухнали под неговата снимка

# 672
Ретро-соц тази вечер , кофти настроение

# 673
Направо да дават на Фики плакета или там каквото дават за 1во място и да приключват. И на Геро и Зуека хич не им се получава воденето заедно (поне според мен).

# 674
Ретро-соц тази вечер , кофти настроение

Ретро соца има чудесни песни. В пъти по-хубави от тези, които чухме днес. Но и аз мисля, че е добре да се наблегне на нещо по-свежо, ново и интересно. Защо не латино примерно.
Толкова идеи му дадохме на Маги в тази тема - да вземи да мине и да почерпи по едно вино Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт