Кърмаческо отделение

• 770
  • 8
  •   1
Отговори
Преди време водих дъщеря си на гастроентеролог. Тя ни каза, ако детето не се оправи и продължава да пищи заведето го в кърмаческо отделение, където ще го наблюдават и изследват, за да разберат какво му е. Само че не мога да открия какво е това кърмачески отделение? Някой може ли да ми каже и, ако има избор да ми препоръча. Тогава тя спомена нещо в Надежда? Само че не виждам такова отделение и не знам каква е процедурата по приемане. Съжалявам за невежеството си Simple Smile Надявам се някой да сподели Simple Smile

# 1
  • София
Неонатология?

# 2

Мисля, че не. В неонатологията приемат ли по-големи бебета?

# 3
  • София
Не, но пиша от тел. и не виждам възрастта на детето ти.

# 4
  • WonderLand
Кърмаческо отделение има в Пирогов, то е точно за по-големи бебета.

# 5
Кърмаческо отделение има в Пирогов, то е точно за по-големи бебета.

Така ли се води "Кърмаческо отделение" 🙄

# 6
  • WonderLand
Не знам точно, когато съм търсила даден лекар за сина си по телефона са ми казвали "в момента е в кърмаческо" или "ще ви прехвърля в кърмаческо". Звъннете им направо и питайте.

# 7
Не онтологията е кърмаческото отделение в повечето болници. Няма разделение между малко и голямо бебе. За по-големи деца извън кърмаческа възраст е педиатрията. Обадете се в болницата, която си харесате, и те ще ви насочат за бебе на вашата възраст в кое отделение има специалисти.

# 8
Не онтологията е кърмаческото отделение в повечето болници. Няма разделение между малко и голямо бебе. За по-големи деца извън кърмаческа възраст е педиатрията. Обадете се в болницата, която си харесате, и те ще ви насочат за бебе на вашата възраст в кое отделение има специалисти.

Благодаря ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт