Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 237
  • 684
  •   1
Отговори
# 105
  • дядовата ръкавичка
През зимата - мерло, каберне, лятото - траминер, мускат. И, да, оставяме червеното вино да "диша", а бялото пием изстудено Simple Smile

# 106
Харесвам Каберне.Да, старая се да спазвам етикета за сервиране, искам да му се насладя максимално все пак😁

# 107
Харесвам бяло вино и розе, поднесено в красива чаша и изпито в приятна компания.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 09:25 от rosi_dk

# 108
Розе и бяло вино!

# 109
  • при късмета
Аз пия бяло,  мъжа ми червено, има разделение вкъщи. В чаши за вино, но не мисля, че етикета на чашите го спазвам. Само шампанско сипвам в различни чаши

# 110
Обичам розе и бяло вино. Не спазвам нищо специално,пия го студено и в хубава чаша за вино.

# 111
Бяло сухо вино, изстудено, с плато сирена!

# 112
Каберне и малиново вино, придружени със сирена.

# 113
Любими - каберне и шардоне. Обикновено не успявам да спазя етикета за сервирането му.

# 114
Розе, поднесено в хубава чаша за вино!

# 115
Предпочитам червените вина, особено Каберне Совиньон, спазвам условията за сервиране и консумация.

# 116
Предпочитам червено вино. Любими са ми червените домашни . Определено не спазвам етикета за сервиране.

# 117
Харесвам много сира обаче го консумирам извън всякакъв етикет и правила Simple Smile

# 118
Аз съм фен на червените вина, колкото по-сухо , толкова по-добре Simple Smile Най-често консумирам мерло - или купено, или домашно, мога да се похваля, че мъжът ми прави супер вино Simple Smile Етикета спазваме най-вече при по-официални поводи Simple Smile

# 119
  • на последния етаж
Любимото ми вино е сухо, ароматно червено вино. Обичам го поднесено в красива чаша и с мезе.

Общи условия

Активация на акаунт