Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 238
  • 684
  •   1
Отговори
# 120
Много рядко пия алкохол, но чаша хубаво розе с удоволствие дегустирам в приятна компания.

# 121
Обожовам вино като цяло, но любими са ми каберне фран и мерло. Поднесено с любими сирена и в по-голяма чаша за вино Simple Smile Wine Glass

# 122
Моет Шандон ми е любимо ,поднесено с луканчица.

# 123
Харесвам червено вино, не спазвам етикети

# 124
Пино ноар е любимият ми сорт

# 125
Обичам мерло. В хубава чаша с вкусни мезета и любими хора.

# 126
  • Пловдив
Според настроението, в повечето случаи да. Харесвам пенливи вина, розе, мерло.

# 127
Мерло и Сира, поднесени с подходящата храна!

# 128
Розе, сухо, но не спазвам етикета. Няма време просто с малко дете, се пие и хапва набързо Simple Smile

# 129
Предпочитам червено вино. Не винаги спазвам етикета при сервиране.

# 130
  • София
Сухо бяло вино, това е и първият алкохол, който някога съм лизвала. И досега си ми остава любима напитка и може би единствената, за която спазвам етикета. Най-любимо ми е Совиньон Блан.

# 131
Зимата, поради консумацията на повече червено месо, предпочитам сухо червено вино, пролетта и лятото, със салатки или леки ястия и суши - бяло или розе.Старая се да поднасям виното според етикета - правилно темперирано, в подходяща чаша и  с ястие, което му подхожда.

# 132
  • София
Много обичам да пия вино. Любимо ми е мерлото и то силното, с богат аромат, "тежко" мерло. Обичам да го съчетавам със сирена, макар да знам, че се препоръчва да се пие с месни храни и мезета. Пив го такс да се каже табиетлийски в хубава чаша, с красиво плато сирена пред мен, запалена свещ или пред камината. Лятото го заменям с розе, макар да не ми е толкова любимо, но в жегите тежкото вино някак не върви.

# 133
Обичам мерло , не спазвам етикета при сервиране.

# 134
  • София
Бяло шардоне! Или червено - мерло, Старосел!

Общи условия

Активация на акаунт