Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 245
  • 684
  •   1
Отговори
# 225
Обичам шампанизирани бели вина - изстудени и в подходяща чаша, така че май спазвам етикета.

# 226
Розе в подходяща чаша.

# 227
Зимата обичам червено вино- мавруд. На пролет и есен пия розе. Лятото се наслаждавам на бяло - совиньон блан ми е любимо Heart . Важно ми е да го пия от хубава чаша по предназначение.

# 228
  • София
Много харесвам българските червени вина - мавруд и мерло. Не винаги спазвам пълният етикет по сервирането им.

# 229
Каберне совиньон - вино само за ценители!  Комбинирам прекрасно с високопротеинови храни и добре узрели сирена!

# 230
  • Сф
Обичам мерло! плътно, тежко, с неповторим вкус!

# 231
Розе в подходяща чаша.

# 232
Предпочитам по-леко вино, бяло или розе, добре охладено и сервирано в подходяща тънкостенна чаша.
Не обичам обаче шампанизирани и твърде млади вина. Не успявам да спазвам напълно етикета по сервирането, но храната и виното задължително съобразяваме да си подхождат, за да е пълно удоволствието.

# 233
Харесвам бяло вино и Мерло.

# 234
Обичам тъмно кървавият Мавруд, в хубава чаша, подходяща компания и хубава храна!

# 235
Предпочитам десертните вина и задължително съобразявам чашата с виното.

# 236
  • Пловдив
Любимото ми вино е Траминер - бяло и сухо!
Опитвам се да спазвам етикета по сервирането му - предварително охладено и непосредствено отворено преди консумацията, сервирано в тънкостенна висока чаша със столче.
...е, не винаги се получава така Simple Smile

# 237
Обичам бяло вино-Шардоне. Винаги спазвам етикет за чаша за различните вина, но за съчетание на храната, не толкова стриктно.

# 238
Най - често консумирам Шардоне и доколкото мога спазвам етикета Simple Smile

# 239
  • in Wonderland
Совиньон блан, не спазвам етикета.

Общи условия

Активация на акаунт