Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 246
  • 684
  •   1
Отговори
# 240
Предпочитам малиново или десертно вино добре охладено винаги в красива чаша за  вино 🍷.

# 241
CocktailПредпочитам охладено бяло сухо вино в изискана и фина подходяща чаша.Cocktail

# 242
  • София
Предпочитам бяло вино. Не спазвам чак толкова етикета по сервирането.

# 243
  • Варна
Харесвам червено вино Мерло. И да, знам как се сервира и в каква чаша. Grinning

# 244
Обичам всички хубави вина, но най-любимо ми е бяло вино Алиготе. Страхотен аромат.
Имам много красиви чаши и винаги в тях го сервирам.

# 245
  • София
Обичам мавруд. Предпочитам го на стайна температура и с подходящо сирене.

# 246
  • София
Любимита ми вина са  Мерло, Шардоне и Сира. От както има два малки дявола за съжаление не мога да спазвам етикета за поднасяне.

# 247
Ами Розето?
Къде го пропуснахме?

Нормално е вида вино - червено, бяло, розе ДС варира според сезона и храната.
Зависи дали сме на морето, с леки салати и риба
Или затрупани в снега на вкусно сеинско или дивеч...
Лятото обичам бяло Шардоне. Добре охладено и да, спазвам етикета относно чашата, отварянето и т.н.
В есенните дни минаваме на розе - спомен за отминало лято и настъпващи топли вечери край камината.
Зиме - винаги червено вино, за здраве също:) .

А опитвали ли сте frozen wine? Спомен за цял живот ми е една дегустация в Канада. От лозята край Ниагара. И изумителното значение на чашата - форма, размер и.н.

Така че любимият ми вид вино - зависи от сезона и храната.

А сортове много ... в последно време харесвам купажите на Angel’s estate.

Cheers!

# 248
Лятото обичам бяло вино с много лед, а зимата залагам на мерло. Много е важно за мен и чашата в която се сервира.

# 249
Обичам каберне и мавруд. Не спазвам етикет, обичам виното по-охладено, а червеното се сервира на стайна температура.

# 250
Бяло и розе, винаги в подходяща чаша, иначе удоволствието не е същото!♥️

# 251
  • София
Обожавам десертни вина и мускат. Не спазвам никакви оравила при сервиране - радвам им се когато и както искам Simple Smile

# 252
В къщи харесваме сухите червени вина. Много държа да ги пием в специални чаши, но нарушаваме етикета с температурата на виното - предпочитаме го по-охладено, отколкото се препоръчва.

# 253
  • Sliven, Bulgaria
Предпочитам бяло вино  и розе, като не винаги спазвам етикет при сервиране.

# 254
  • Пловдив
За студените зимни вечери предпочитам червено вино, а през лятото наблягам на бяло. Старая се да сервирам охладени до нужната температура, но не винаги спазвам изискванията за чашите.

Общи условия

Активация на акаунт