Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 247
  • 684
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Харесвам бяло вино. Не спазвам етикет.

# 256
обичам най-различни вина... в зависимост от настроението, обстановката и храната/мезенцата... виното гледам да е подходящо темперирано, но не винаги спазвам точно 'правилата' за сервиране... в момента предвид температурата навън ми се пийва нещо червено сухо приятно тръпчиво....

# 257
  • На изток от Рая
Любимото ми вино е розе - в красива чаша, в компанията на добри приятели.

# 258
Обичам по-сладки и десертни бели вина и качествено розе, но не спазвам етикета за сервиране - важното е да носи удоволствие и да е със специален човек.

# 259
  • Варна
Мисля, че най-вече харесвам розе. Не мога да кажа, че спазвам етикет.

# 260
Обичам богати, плътни червени вина. Опитвам се да спазвам етикета на сервиране, но излизам от него. Лично аз предпочитам по-изстудено вино.

# 261
Бяло вино, не винаги спазвам етикета.

# 262
Обичам само розе. Не спазвам етикета, обичам виното доста студено.

# 263
Обичам плътни червени вина - да са с наситен вкус и аромат и розе. Поднесени в подходящи чаши. А към тях съответните мезета - за червеното вино предпочитам сухи месни мезета - суджук, пастърма, прошуто, а за розето сирена с различен вкус и плътност и бяло грозде. 🍷

# 264
Всички видове вина обичам според храната, която хапвам. И все пак, може би с малко над останалите, за мен е едно хубаво и ароматно розе Simple Smile

# 265
Любимо ми е Розе" то. Задължително в подходяща чаша и компания.

# 266
Обичам бяло вино!Пих невероятно бяло вино от тиква във Германия ,за съжаление тук не се предлага.Имам навика като пътувам в България или в чужбина да си донеса бутилка бяло вино за спомен.Събрала съм доста добра колекция.

# 267
Любимото ми вино е Каберне Совиньон.
Не спазвам етикета.

# 268
Харесвам Мавруд. Старая се да спазам етикета при сервиране.

# 269
Мавруд - български винен сорт грозде,пия го с подходяща чаша и мезета.Не винаги спазвам етикета.

Общи условия

Активация на акаунт