Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 248
  • 684
  •   1
Отговори
# 270
Най-много обичам сухо бяло вино. Винаги спазвам етикета за сервиране на вината. Имаме специални чаши за различните видове вина и ги поднасяме добре охладени.

# 271
Харесвам леки плодови вина

# 272
  • София
Нямам определено любимо вино, вечер пия задължително една чаша Розе или Шардоне за успокоение на нервитЕ Simple Smile Обичам иначе и червено вино, особено когато има някакъв специален повод. Напоследък преоткрих разновидностите Сира и Пино Гриджо. Важно за мен е виното да няма кисела нотка, някакви специални подправки и да не е много натрапчиво. Винаги пия в подходяща чаша, любител съм и имам шкаф за вино, в който постоянно прибавям интересни бройки, които чакат за дегустация.

# 273
Виното е удоволствие, наслада за сетивата. Не само вкусово, но когато е поднесено добре, дава усещане за уют, романтика, релакс. Харесвам червено вино и се старая да спазвам етикета

# 274
Аз харесвам червено вино,но леко,сладко и меко. В подходяща чаша. 🍷

# 275
Обичам Мерло. Обичам всяко ароматно вино.

# 276
  • Варна
От червени вина обичам Мерло и Сира. Пия ги с подбрани сирена през по-студените месеци. През лятото предпочитам розе. Когато пътуваме  обичаме да пробваме местни сортове. Спазвам указанията на етикета, както за поднасяне, така и за подходящи ястия.
Най-важна  добрата компания за споделяне на удоволствието от хубавото вино. Наздраве!

# 277
  • София/Търново
Ами... ние сме на домашно вино. Понякога неформалния етикет е по-ценен като преживяване от спазването на нормите. И сега нека спомените започнат.

# 278
  • София
Обожавам червено сухо вино! Винаги търся подходящото вино към храната, която ще консумирам. Често пък е точно обратното - търся подходящата храна за конкретно избрано вино. Дори не дегустирам, ако виното не е сервирано в правилна чаша. Нося си чаши и на пикник в гората. Simple Smile В колата винаги имам кутия с 2 чаши, тирбушон и дроп-стоп. Изобщо, обичам да извличам максималното удоволствие от консумацията на едно добро вино!

# 279
  • Вдън горите тилилейски
Обичам сухо червено вино с аромат на горски плодове. Да си призная рядко спазвам етикета за поднасяне на вино Blush

# 280
  • Хасково
Любимото ми вино е Розе.

# 281
По принцип много рядко пия какъвто и да е алкохол, но обичам домашното червено вино на тате, не спазвам етикета за поднасяне. Simple Smile

# 282
Обичам Каберне, особено като е в приятна компания. Не спазвам определени етикети, освен подходящата чаша.

# 283
  • София
Обичам розе в чаша със столче.

# 284
Обичам розе и траминер. Свевирам го в чаша за вино, охладено

Общи условия

Активация на акаунт