Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 249
  • 684
  •   1
Отговори
# 285
  • Враца
Обичам повече червено вино, пия го във дълбока голяма чаша със столче.

# 286
  • Sofia
Обичам всички видове червени вина, напоследък предпочитам Сира и мерло, сервирам с добре аранжирани плата със сирена.

# 287
  • София
През зимата червено сухо вино, през лятото розе, сервирани в подходящи чаши.

# 288
Обичам Каберне, Мерло , Шардоне, Совиньон Блан  - комбинирам ги с подходящите храни  , точно измерване на температура- не, но обичам красивите чаши и декантери Simple Smile

# 289
  • София
Харесвам и бели, и червени вина, и розе. В различните сезони са ми вкусни различни вина.Във всички случаи - сухи. Но мога да пия с удоволствие Совиньон блан и Вионие без значение от сезона. Simple Smile
Да, придържам се към общоизвестните правила за поднасяне на виното, имам различни чаши за различните вина.

# 290
Обичам всякакво вино, но пия предимно бяло. Достатъчно е да е в специална чаша за вино. Simple Smile

# 291
Мерло и сира. Не спазвам всички правила, но имам много стари тънкостенни чаши за вино.

# 292
  • Монтана
Обичам малиново вино и розе в красива чаша.

# 293
каберне совиньон, не спазвам стриктно етикета

# 294
Обичам вино Каберне Фран, задължително в подходяща чаша с дълбоко гърло и тънко столче. И разбира се, с хубаво мезе и добра компания.
Не ми харесва като видя някой да налива вино във водна чаша, това показва, че човека не може да оцени питието.

# 295
  • Вестерос
Аз не съм кой знае какъв познавач. За мен се делят на червено, бяло и розе. Преди пиех бяло, шардоне най-вече, последните години пия само розе Simple Smile

# 296
Обичам розе или домашно червено вино мерло с липа зайбер

# 297
Любимото ми вино е розе! Сервирано в подходяща чаша, споделено с моят  любим съпруг!

# 298
  • Разпиляна във въображението
Каберне, опитвам се да спазвам, но като цяло пия това, което харесвам.

# 299
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
В семейството ми обичаме бели и червени вина , винаги в подходящите за виното чаши и
мезета. А аз най-много обичам малиново вино.

Общи условия

Активация на акаунт