Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 250
  • 684
  •   1
Отговори
# 300
Обичам червено ароматно вино, но не винаги спазвам етикета.

# 301
Харесвам червено сухо вино, вкъщи имаме хубави чаши, които използваме да си наливаме. За хубаво вино си използваме подходящи чаши и подходящо мезе и най-вече добро настроение !

# 302
Обичам сухо вино. Не спазвам етикети. Изстудявам само бяло вино, червеното го обичам на стайна температура.

# 303
Предпочитано от мен е червено вино, Каберне. Задължително в чаша без орнаменти, изчистена. В допълнение със сирена, маслини, грозде.

# 304
  • София
Обичам мерло, но пия рядко и не съм много запозната с изискванията за сервирането му.

# 305
Пия бяло и червено вино. Според сезона и настроението. Нямам любим сорт.

# 306
  • В страната на мечтите.
Обичам розе, както и вина с по-плодов вкус и леко ладникави, без да са много горчиви. Не спазвам етикет, защото просто се наслаждавам на виното.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 22:17 от Трополинка

# 307
Предпочитам бяло сухо вино.Разбира се имам и подходящите чаши за всеки вид.

# 308
Обичам бяло вино и розе. За мен е много важно да пия виното в подходяща чаша , за да ми е приятно и за да се насладя най-добре на вкуса на виното.

# 309
Обичам червено вино. Спазвам етикета за сервиране. 🤗

# 310
Бяло, траминер, от магазина. Червено, мавруд или липа, домашни.
Имам любима огромна чаша, като пия усещам силно аромата. Относно температурата спазвам правила, други правила не спазвам.

# 311
Обичам червено вино и розе, предпочитам по-сладките. Не спазвам строго етикета за сервиране, но искам да е в хубава чаша и в приятна компания.

# 312
Малиново и шипково вино са на почит у дома!

# 313
Моето любимо вино е Пенливо Розе - LIBOLL ROSE.А доколкото до етикета: по етикета посрещам,по вкуса изпращам.

# 314
Предпочитам червеното вино пред бялото.
Не спазвам етикет, пия си когато ми е кеф и с каквото има на масата.

Общи условия

Активация на акаунт