Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 251
  • 684
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Най обичам студено малиново вино...

# 316
Най-много обичам червени сухи вина. Да, стремя се да спазвам етикета на поднасяне. Имам няколко вида чаши.
Обичам да съчетавам с паста или ризото, защото месо не ям.

# 317
  • Димитровград
Обичам бели газирани вина и да имат плодов вкус. Спазвам инструкциите от етикета, но понякога си правя и експерименти.

# 318
Розе; по-скоро не спазваме етикета за сервиране

# 319
  • София
Обичам червено сухо вино, поднесено в голяма чаша Wine Glass

# 320
Обожавам червено вино! Харесвам вината от Сира, Каберне, Каберне Фран!
За мен виното е израз на търсене на хармония, на себе си, на отдаденост и присъствие, на стремеж към усещания!
Стремя се да съблюдавам препоръките за сервиране от етикета, но и от собствен опит и експериментиране съм изградила усет как най-добре да сервирам и опитвам вино.

# 321
  • София
В последно време предпочитам розе, но обичам и сухо бяло вино. Въпреки че казват, че само за червеното вино има написани песни...

# 322
Предпочитам бяло вино, добре охладено и в подходяща чаша.

# 323
  • Стара Загора
Предпочитам розе и бяло вино. Задължително в подходящата чаша. Тя доставя 50% от удоволствието ,да пиеш хубаво вино . Wine Glass Wine Glass Wine Glass

# 324
  • offshore & overseas
Употребявам вино според сезона.
През лятото и преходните сезони - бяло сухо и сухо розе, охладено, с или без "мезе".
През късната есен и зимата напоследък предпочитам червено сухо, темперирано до стайна Т, в комбинация със сирена, месни мезета или паста (съгласно етикета).
Предпочитам го сервирано в специалните чаши, за да може ароматът да достига до мен, още преди да отпия.

# 325
Любимото ми вино е Мерло. Мъжът ми обича да го пие в чаша за червено вино,а за мен е по-важна компанията .

# 326
  • Варна
Харесвам бяло вино и не спазвам етикети.

# 327
Харесвам бяло вино.Понякога спазвам етикета за сервирането му.

# 328
Предпочитам бяло вино, в стандартната за него чаша и температура.

# 329
Обичам всякакви вина, не пия друг алкохол. Червено вино с мезе, бяло или  розе със салата, сирена или десерт.

Общи условия

Активация на акаунт