Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 222
  • 684
  •   1
Отговори
# 585
Обожавам Пино гри Simple Smile и при поднасяне на виното винаги спазвам строг ритуал Simple Smile

# 586
  • Дупница
Обичам да пия вино ,понеже не съм привърженик на бирата. Не харесвам тежките вина.Любимо ми Просеко ,много добре изтудено. Не обичам да пия топло вино и разбира се зависи с какво ще бъде сервирано.

# 587
Любимото ми виното е плътното червено!!!

# 588
Шардонето е моето вино.Дори и без предпочитанията на етиката,само чаша вино и добра компания е страхотен завършек на деня

# 589
  • София
Харесвам плодови ,сладките или десертните бели вина. Честно казано не спазвам етикетите за поднасяне. Пия ги когато ми се пие и с каквото ми се хапва в момента. Simple Smile

# 590
  • Велико Търново
По принцип обичам всякакво вино - бяло, червено, розе, плодови. Любимо ми е бялото вино, но не спазвам винаги етикета за сервиране.

# 591
  • София
Предпочитам кабарне,но  харесвам и сухи червени вина.Имам подходящи чаши, съобразявам се и с храната,но не винаги спазвам
темперирането при поднасяне.

# 592
Любими са ми бяло вино и розе. Не спазвам правилата на поднасяне.

# 593
Бяло - шардоне.

# 594
Харесва ми да пия чаша бяло вино на вечеря, но и не бих отказала хубаво червено. Не спазвам правила за поднасяне, но ще ги имам предвид следващия път.🍷

# 595
Бяло десертно вино.

# 596
  • София
Целогодишно предпочитам бяло вино, но пробвах и греяно малиново вино, което много ми хареса, предпочитам виното да е сервирано в правилната чаша и леко охладено за бяло и по на стайна температура, ако е червено.

# 597
Обожавам всякакви комбинации на сорта Каберне Фран, било то букет или самостоятелен извлек. Естествено стайна температура. В невероятна комбинация със сьомга в труфел сос, или горгонзола и камамбер със стафиди!

# 598
  • * Under the stars *
Предпочитам бяло вино или розе . Не спазвам правила за сервиране , най - важното за мен за чаша вино  е подходящата компания .

# 599
  • ямбол
Обичам леки червени вина.

Общи условия

Активация на акаунт