Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 221
  • 684
  •   1
Отговори
# 600
Любимата ми напитка,това е нещото, което пия целогодишно.Не спазвам етикета за поднасяне.

# 601
Рядко опитвам вино и харесвам Каберне.

# 602
Мавруд и каберне. Не спазвам точно етикета.

# 603
Харесвам розе в подходяща чаша

# 604
Любимата ми напитка е виното.Hearts
През студените месеци с удоволствие си пийвам червено вино. В зависимост от храната, избирам различни вина, по предпочитам купажните. Задължително оставам виното да "подиша" преди консумация и следя за температурата.
През лятото - изстудено бяло винце с леки храни.
Десертите поливам с чаша охладено просеко, мммм....
Много държа на чашата, трябва да е подходяща за вида напитка. Предпочитам кристалните чаши, защото в тях виното "искри". Simple Smile

# 605
Аз обичам бяло вино 😍 Совиньон блан
Харесва ми да го пия бавно в компанията на сирена, маслини, крекери 😇 и добра приятелка 🥂

# 606
Любимото ми вино е розе, подходящо за всеки сезон 🍷 За розето знам, че има три основни изисквания - да се сервира младо, охладено и в подходяща чаша. Това е вино, което няма нужда да отлежава, препоръчително е да е младо - не повече от 2 години от бутилирането му. Розето се сервира охладено до 10°C. Това са около 2 часа в хладилника. При розе чашата варира в зависимост дали е сладко или сухо. Сладките розови вина най-добре разгръщат вкусовете и ароматите в чаша с по-широк отвор, защото тя концентрира виното в частта на езика, най-чувствителна към сладко. Сухите розови вина се сервират в обратните чаши - с по-тесни отвори. Старая се да спазвам тези правила за сервиране, но най-важно е виното да е споделено с любим човек! 🥂 Наздраве!

# 607
  • София
Любими са ми купажните вина.
Червени, от сортовете мерло, марселан, сира. Задължително ги консумираме престояли на стайна температура. Оставяме ги да подишат в подходящи чаши.

# 608
Любимото ми вино е розе.
Не спазвам указанията за сервиране.

# 609
  • Стара Загора
Рядко пия вино, но когато го правя обичам да е Малиново или Ягодово. Тези два аромата са ми романтични  и дъха им ме пренасят в приказка.

# 610
Обичам каберне и също полу-сладките вина. Съобразявам виното с храната на масата, а понякога храна се приготвя специално според виното.

# 611
Обожавам бяло вино -Совиньон Блан в голяма чаша за вино.

# 612
Обичам сухо червено вино, поднесено с подходяща чаша

# 613
  • Варна
Обичам бяло сухо вино совиньон блан и пино гриджо, добре охладено и непременно в хубава чаша със столче, а когато е споделено с добра компанията, изживяването е чудесно!

# 614
Здравейте,обичам червено вино. Не спазвам етикет.

Общи условия

Активация на акаунт