Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 220
  • 684
  •   1
Отговори
# 615
Любима ми е комбинацията мерло и малбек в подходяща чаша, с подходящи сирена и плодове.

# 616
Сира или Розе от два вида сортове, непенливо! Красиви чаши, плод, млечни продукти , риба, морски продукти или телешко в зависимост от вида на виното и времето на консумация.

# 617
Малиново или бяло вино във голяма красива чаша...доставя удоволствие след напрегнат ден.

# 618
Обожавам бялото вино, за предпочитане Шардоне!!! Да специално съм си купила чаши за него, и обожавам да си го пия в тях!!

# 619
Здравейте
Сухо червено вино. 🍷Обичам рубин, сорт от района на Куклен и Брестовица.
У дома винаги се сипва в подходяща чаша за вино, на стайна температура.
Обичам да е придружено от различни сирена.

# 620
Obi4am 4erveno vino

# 621
Обичам мерло...Колкото до етикета,не..не ми е важен !! Интересува ме единствено компанията 😊

# 622
  • Плевен
Обичам розе и червено вино.Да, за мен етикетът при сервиране е важен и държа на него.А за всеки празник в къщи с удоволствие купувам и бутилка шампанско.

# 623
  • Пловдив
Любимите ми бели вина са Траминер и Мускат,а червеното е Мерло.
Имам си специални любими чаши за вината и си ги ползвам в зависимост от виното.

# 624
Винаги си пийвам по чаша хубаво вино, без значение цвят и вид, ей така без повод и за релакс. Не спазвам специален етикет.

# 625
  • София
Любимо вино розе. Не спазвам етикета, важно е чувството и компанията.

# 626
Обичам сухо червено вино

# 627
Малиново вино,по възможност домашно.Розе и всяко вино с плодови нюанси също са сред любимите ми.

# 628
У дома сме почитатели на нашето си домашно червено вино с вкусна домашна луканка, отдавна не съм опитвала друго вино, по простата причина , че няма къде да излезем сега.Иначе бих пила нещо с лек плодов привкус, нещо като малиново вино.

# 629
Обичам всякакво вино, но най-вече бяло, като любимо ми е совиньон блан. Нямам предпочитана марка, която да купувам, обичам да опитвам различни вкусове.

Общи условия

Активация на акаунт