Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 217
  • 684
  •   1
Отговори
# 630
Любимо ми е много студено, пенливо розе, сервирано във висока, дълга чаша в комбинация с френски сирена.

# 631
Харесвам бяло вино и не, чак строго не го спазвам етикета. В каквато и чаша да е, най-важно е да доставя удоволствие.

# 632
  • Варна
Обичам червено вино. Не спазвам строги етикети. Според настроените.

# 633
Предпочитам бели вина. Етикет не винаги спазвам.

# 634
Пия предимно мерло и каберне совиньон. Не спазвам строг етикет, когато го пия вкъщи, а бих искала.

# 635
  • Варна
Зимата основно тежки червени вина мавруд. Но за по-топлите дни и бяло и розе също много се пие у дома. С четири деца и яко бач не остава време за много ритуали обаче 😉

# 636
Обичам вино. През лятото -бяло, в студените дни розе и червено. Важно е и мезето-  сирена, понякога с мед или сушени плодове, месце. Не винаги спазвам етикета, според настроението и компанията.

# 637
  • Пловдив
Обичам леките червени вина, меки и с плодов вкус,също розе и бялото вино.Пия ги както ми харесва,без да спазвам някакви норни за сервиране и употреба.

# 638
Любимото ми вино е Розе и спазвам етикета му за сервиране.

# 639
  • Добрич
Пия само бяло вино  🍷

# 640
Сухо бяло вино или розе

# 641
Аз обичам мавруд и розе!

# 642
Харесвам силните вина. Любимо ми е Каберне Совиньон, което понякога смесвам с мерло.

# 643
Любими са ми сухите, по-богати и плътни червени вина, задължително в красива чаша.

# 644
Обичам мерло и розе.Винаги използвам специални чаши в зависимост от виното и спазвам всички правила за сервиране.

Общи условия

Активация на акаунт