Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 217
  • 684
  •   1
Отговори
# 645
Избирам плътни червени вина през зимния сезон, а в топлите месеци предпочитам розе и бяло вино. Не спазвам строго етикета, за мен е по-важно да споделя удоволствието от консумирането на виното с приятната компания на приятели и любими хора.

# 646
Харесвам бялото вино и в частност съм любител на Траминер.

# 647
  • Пловдив
Обичам червено вино в специална голяма чаша Simple Smile

# 648
Любимо ми е мерлото, но у дома ценим хубавото и качествено вино. Спазваме правилата на поднасяне, темпериране, декантиране и съответните за вида вино и сорта грозде правила, също така съобразяваме чашите и подходящите храни за мезе.

# 649
Мерло и Каберне Совиньон са любимите ми вина. Обичам и вината с плодови аромати и вкусове. Не мога да кажа че спазвам стриктно етикета Simple Smile

# 650
Любимо вино - червеното, харесвам букет от цвят, ароматно и наситено - комбинация мерло, хамбургски мискет и памид, спазвам етикет за сервиране в подходяща чаша и мезе за него!

# 651
Падам си по розето с приятели. Не сме претенциозни Grinning

# 652
Харесвам червено вино,
като любими са ми Мавруд и Каберне Совиньон.

# 653
Любимото ми вино е червеното. Не спазвам строгото описание на етика, а се наслаждавам на всяка глътка в зависимост от моето настроение.

# 654
Харесвам мерло,в подходяща чаша,с хубаво мезе и добра компания Wine Glass  Relaxed

# 655
  • Б
Харесвам розовото вино в елегантна чаша на високо столче!

# 656
  • Бургас
Аз не пия и нямам идея какво вино би ми харесало,но бих зарадвала баща ми,ако спечеля.
Той обича бялото вино,обича да си нареже луканка и да се наслади на тази комбинация.Не мисля,че спазва някакъв етикет.
Той самият държи да си направи виното и честно казано явно му се получава.

# 657
  • Бургас
Обожавам бяло вино!

# 658
Последното ми откритие е Мавруд. Не спазвам точно етикета на сервиране, но хубавата чаша за вино е задължителна.

# 659
Харесвам сухо бяло вино

Общи условия

Активация на акаунт