НОЕМВРИйските момичета-момчета се изправят на крачета!

• 12 501
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
dobro utro noemvriyski mami. az sa6to sam mama na normvriy4e i sam malko raztrevozena, 4e vse o6te nqmam mese4en tzikal. karmq ve4e samo sutrin. bqh na dok. i tq mi predpisa hormoni, no na men ne mi se iska da gi piq. pri vas kak e? blagodarq vi predvaritelno.

# 31
  • Sofia
Здравейте мами,

Аз днес продавам децата.И двете!Искам да изчистя къщата и не могаааааааа,само разхвърлят.Дори и Йоско,откакто защъка по мебелите:-)
Сутрин и Йоско има сополки,но ги чистя с тампонче след като му впръсквам със Стеримар.
Хайде да почвам вече,че после сме и на балет.Simple Smile

# 32
  • София-там нейде в западната част
добър ден и от мен  Hug
тъй и Емата от сутринта е с Т 38 ... най-вероятно от зъбите защото единя изби а другия ще е до няколко дена ... иначе е в настроение / е помрънква от време на време / и за сега ходенето по голямо нужда си е нормално ... да видим как ще се развият при нас нещата днес ...  Sad
каквото запомих от  прочетеното да отговоря ...
вивита и майче да и аз така прощедирам с пюретата ... проблеми не съм имала  Peace
мименце и ние се кърмим нощем 1-2 пъти ... споко  Wink
сердика Малик да се оправя бързичко ... което пожелавам и на другите разболели се бебчовци   bouquet
на въпросите на майчето : 1/по принцеп косата не я мия всеки ден ... като бяха горещините изсъхваше много бързо сама ... да суша я със сешуара само ако преценя че е много студено - отдалеч го държа на най-слабото и изсушавам колкото да не е много мокра 2/все още сме с мекички обувки - знаеш какви ... въпреки че взех и едни истински 3/ по около 200 гр. си изяжда без проблем ... според мен може и повече но гледам да не е над 250 гр. обикновенно иска още от плодовото пюре 4/
.... оххх ще пиша после пак че не издържам  #Cussing out пиша тоя постинг от час и половина  Embarassed

# 33
  • София
Добър д е н!
2 въпроса и от мен;)
даже рима има Laughing
1.Бубуто нещо ми липсва,знаете ли какво става с нея-или пък още багажа местят?
2.Вече 20дни се цедя и пустата му кърма не спира.Отбилите майчета-за колко време ви спря кърмата?Все още не искам да пия хапчетата?

# 34
тенкю за отговорите. сондирах. разбрах.
олгарита - регистрирай се официално в подфорум отчетни, за да не излизаш само като гост. и да питам по твоя въпрос - от кога остави само едно сутрешно кърмене? ако е от скоро, например от 1 седмица, то цикълът ти ще дойде най-вероятно след 1 месец най-рано. когато аз отбивах петра, след като оставих само 2 кърмения цикълът ми дойде след около 40 дни. е, може и хормоните ти да са се разбичкали, ако е минало повече време.
исайкова - ама ти по колко цедиш? по много ли? не става ли номерът с изцеждане само на 20-30 мл до омекване и при нужда? а ако изпускаш едно цедене - т.е. ако преди си кърмила например 5 пъти на ден, да цедиш 4 п. с х 20-30 мл. по-малко, след 4-5 дни цедиш 3 п. с още х 20-30 мл по-малко и така. в кърмаческия така пише, ама ти това си го знаеш, вероятно  newsm78 при мен така се получаваше номерът, ама де да знам колко е тежко при теб положението.
еспри - и пари да ми даваш, пак няма да взема децата Simple Smile да не съм луда хи-хи
ружа - да не си бременна и ти, а?

# 35
Добър ден и от нас!
Нощес спахме, значи се оправяме. Мики спа половината нощ при татко си, другата при мен (тати е изгонен в детската стая заради досадна суха кашлица, която ме буди). Сутринта го преместих пак при татко му, което прави две събуждания общо за цялата нощ, просто се родих. Иначе, МИменце, аз се бях оплаквала наскоро, че се кърмим нощем много, обикновено в добри нощи по два-три пъти, в лиш - до седем. Докато беше най-зле сега с ангината, не броих, нощите минаваха в кърмене (явно му успокояваше болките в гърлото). Забравих дали разказах какво ми каза нашата педиатърка по въпроса, ще повторя накратко - към годинка, годинка и няколко месеца децата се отказват сами от (честото) нощно кърмене, сега да стискам зъби и да продължавам, то си знаело какво му е необходимо.........А дано.
Ружаааааааааа, и аз си помислих същото като Майчето - а дано и тук Laughing
Майче, лошо ли ти е още?
Момичета, свеки ми е много мила, ама започна да ми омръзва вече. Лош човек съм аз. Ама така е, мама като ми е повтаряла все една немска поговорка: Рибата и гостите започват да миришат на третия ден. Mr. Green

# 36
  • София
Майче,тъй де,вече цедя два пъти по 30мл.Но незнам кога да спра да цедя и по толкова?Нали идваше и периода в който цедиш само при напрегнати гърди,ама незнам кога  е.При теб как стана?
Искам да нямам никаква кърма вече,че да съм сигурна че ще си отслабвам подобаващо.

# 37
ружа не била май бременна Simple Smile
сердика - лошо ми е на талази - ако имам много поръчки не ми е лошо. ако се спра да почивам, ми е лошо. а чат-пат успявам да стигна и то нулите, за да повърна. това става, ако петра спи и не е нужно да я влача с мен до кенефа, защото ме е стах да я оставя сама на пода, за да не си тресне главата. нали се сещаш, че напънът за повръщане не идва, когато детето спи или си е в леглото-кошара Tired т.е. обобщено - лошо ми е, но не винаги ми разписват книжката...
а поговорката е супер точна.
исайкова - в един момент се оказа, че гърдите ми вече не се напрягат, ама изобщо. но все пак, ако се цедях, излизаха 30-50 мл. в един момент просто спрях. а и сега, като си стисна зърната излиза мляко. само че вече не смея да цедя от любопитство да не си направя беля с бременността. четаох, че до година след отбиването е възможно да има кърма. е, не в количество да си направиш кекс, но все пак - забележително количество.
сори, че не слагам запетаите след вмъкн. части, но не ми се връща да си чета поста пак.

# 38
Ох, Майче, как ме разсмя с този кекс!!! rotfImao rotfImbo

# 39
olgarita добре дошла при нас,
и аз съм така, но кърмя и сутрин и вечер

# 40
Здравейте майчета

пак се завърнах при вас. И ние се изправяме на крачета, но още не ходим сами. Нашият татко го пращат в Ливан за 2 месеца. Какво да се прави ще чакаме да се върне жив и здрав.

# 41
Здравейте.
И ние вече напазарувахме всичко за дългата студена зима. Сега ако нещо омалее тогава ще ходим на пазар.
Еспри, и аз не купувам такива деца Laughing . Виж такива дето слушат, спят и не разхвърлят съм навита да имам. Ама май не ми е писано.
Тити, кофти. И аз вече видях кръв от устата - падна и се удари в ръба на спалнята. Тече кръв, ама къде точно беше ударена не се разбра и слава богу. Ама това беше още в началото на месеца. И баба взе нещата в свои ръце, че аз бях много зле, чак се наложи майка да ме плесне.

# 42
  • Измир
аз послушах маjceto и се регистрирах. благодаря за отговорите. доста ме успокоихте. мойта лекарка категори4но заяви, 4е липса на месе4ен цикъл е показател за нли4ие на проблем. сега ползвам вагинално progesterone за 10 дена и при поява на кръвоте4ение запо4вам с противоза4атъ4ни за къпма4ки exluton. приятен уикенд на вси4ки
пп. добре заварила клара Simple Smile

# 43
  • Димитровград
Добре дошла,Олгарита!
Искам да кажа на тези,които ще купуват буйки К&К,имайте предвид,че един от моделите се закопчава навътре,ципа им е под вътрешната страна на глезените.И са адски неудобни за децата-особено за диванета като моето-търка ги една в друга и ги сваля,намери им цаката и сега не мога да и ги обуя за повече от две минути.Затова минахме на обувчици,много прости като за момченце,но явно са и удобни.Меки са и нямат за оформяне на свода,както са стелките на К&К.Предимно обаче щрапаме с едни чорапки от Германия,подариха ни ги и много ме е жал,че стават малки.
Много четох и повечето ми изхвръкна-само най-важното-ДА СА ВИ ДОБРЕ ДЕЦАТА!!! Heart Eyes Heart Eyes
Много целувки от нас!

# 44
олга, добре дошла официално при нас. буба катинка най-вероятно тия дни ще те 'качи' на първа страница, ако напишеш малко подробности за себе си. и аз съм ан прогестрерон - утрогестан, обаче аз съм за задържане. дано ти се нормализира цикълът, за да не се притесняваш. не че ти трябва по друга причина, де Simple Smile а, не - по репродктивна също ти трябва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт