Неангажираща връзка

• 14 691
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
При неангажиращата връзка секса е на друго ниво-не както в къщи просто знаеш в къщи, че след 1 следва 2 после 3 и 4.А навън всеки сексуален контакт си е малък празник,а бе друго си е.

# 151
Неангажиращият секс се превръща в основен блян след ангажирането с домашния. Тежък живот с малки глътчици въздух.

# 152
Неангажиращият секс се превръща в основен блян след ангажирането с домашния. Тежък живот с малки глътчици въздух.

Чак пък блян и мечта, айде стига
Зависи кой ,какво търси и доколко и какви са му потребностите ,а и мозъка.

# 153
Едно време им викахме просто недоклатени.

# 154
  • София
При неангажиращата връзка секса е на друго ниво-не както в къщи просто знаеш в къщи, че след 1 следва 2 после 3 и 4.А навън всеки сексуален контакт си е малък празник,а бе друго си е.

Вкъщи е както си го направиш. При мен сексът никога не е бил 1 2 3 4. Обичам разнообразието, не мога да си представя да повторя едно и също два пъти подред, пък камо ли постоянно. А в сериозна връзка винаги се старая повече. Първо там винаги мога да дам свободен израз на чувства и интимността е на съвсем друго ниво. И второ, много повече сме си заедно, което дава терен за заигравки, съблазняване, дразнене...

Готиното на неангажиращото е, че всичко е от вратата за краката. Има някаква тръпка в това, той да се появи на вратата и да знаеш, че идва само да те ****. Или ти да отидеш у тях и той да те издърпа вътре и направо да започне да те съблича. Ей такива моменти услаждат неангажиращата връзка.

# 155
Едно време им викахме просто недоклатени.
Aбе имам един стол в къщи. Клатя се редовно на него, ама пусти секс ми е все в кухата глава! Joy

Готиното на неангажиращото е, че всичко е от вратата за краката. Има някаква тръпка в това, той да се появи на вратата и да знаеш, че идва само да те ****. Или ти да отидеш у тях и той да те издърпа вътре и направо да започне да те съблича. Ей такива моменти услаждат неангажиращата връзка.
А, анджък, де! Взе ми думите от устата!
Какво да се забъркваме с битовизми? Особено на тая възраст? Ето, оня ден видях, че съм просрочила плащането на Интернета. Платих малко лихва и всичко е по-живо, по-здраво! Инак в сериозната връзка някой щеше да ми трие сол на главата, че съм завеяна патка...Иди се обяснявай, че понякога нещата не са перфектни и правим грешки!...

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 18:31 от Ravenna

# 156

Чак пък блян и мечта, айде стига
Зависи кой ,какво търси и доколко и какви са му потребностите ,а и мозъка.

Колко жени се оплакват от недоклащане след брака и какви съвети получават - само подсещам, не е питане.

# 157

Чак ми се прииска да празнувам:)

За да е малък празник в къщи си представям само каква досада е..
Явно тръпката е просто "нов мъж"

# 158
Че има такива, има, ама и немалко мъже се оплакват от същото, но не трябва всеки под общ знаменател.

# 159
Няма общ знаменател, горе-долу изяснихме какво е неангажираща връзка, за тез, що вярват в нея.

# 160
  • София
Още преди няколко страници казах, че с любовника/ любовницата май най се получава Laughing

Ревена, кажи честно, че си давала да ти трият сол на главата за битивизми...

# 161
За съжаление наблюдавам,че на все повече млади хора им се ще такава, пък после минало времето за деца и семейство. Без ангажимент към отсрещния, без мисъл ,без излишни затормозявания и чувства. Едно време нямаше такива връзки, като видиш,че тоя не ти отърва идва следващия и така.
Имаше последователност.

# 162
Ревена, не се клати на стола ами се оглеждай кой да фанеш да ти изрине тия 20 санта нов сняг. Че оня дето ти ринеше преди надали ще повтори.

# 163
  • София
Свободата на избора.
Все повече се изисква и от жените и от мъжете.

Една жена трябва да е образована, независима, с доход и с професия - това не от едно време, а от сегашно. Защото, когато е млада и с бебе на ръце е ужасно уязвима. Без доход, евентуално някаква подкрепа. Знаем какво следва.

Мъжете от своя страна са на кръстопът между вкоренените традиции на балканджии и новите повеи модернизъм - не искам да ми висят на гушата като воденичен камък, живот пред мен здравей, здравей.

Някои се срещат по средата и създават здрави връзки, други въртят партньори и не влагат очаквания.

Като се обърнат, вече не са на двадесет, а на тридесет и няколко.
Та, така.

Джеймс, извади чука и върви.

# 164
Ревена, не се клати на стола ами се оглеждай кой да фанеш да ти изрине тия 20 санта нов сняг. Че оня дето ти ринеше преди надали ще повтори.
Ами ти й удари една лопата на снега, не й мисли любовниците.

Общи условия

Активация на акаунт