Нещо май времето по-есенно го дава днес

Много неприятно това с чантата, но добре, че се е намерила, което ми звучи направо невероятно!
Дано да не са го прогнозирали съвсем точно и топлото продължи и през уикенда, пък и още мъъъъничко поне!!! 
Да ви кажа какво ми се случва за пръв път - едно мъничко "зверче" нахапа и разрева половината деца в парка, вкл. и нашия батко - ръчичката му направо посиня.
Отидохме при майката, която супер невъзмутимо и отегчено рече : "Пак ли бе, Радославе...", обърна се на другата страна и се загледа в пространството... Направо онемях! 
Аз ги отварям без проблем.
Как ще си опазиш хубавото момче, мисли му от сега!
То ако всички си възпитават децата ще има мир и любов, но много смятат, че света се върти около тях и няма нужда от възпитание.
.... Добре, че ви има вас и форума

Всъщност най-озадачена бях от липсата на каквато и да е реакция от майката в случая!

Другите априлчета на по почти 6 месеца седят ли?
И моят син се придвижва седнал, захапал дясната си обувка, добре че още не ходи и подметката е чиста 
Не се самобичувай чак толкова, аз до този момент съм изтървала Преси 2 пъти, не че не бих искала да го избегна, но се случи.Вторият път наистина ми стана по-криво, но пък никой не е застрахован