Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 43 445
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Закуска две яйца и малко зелени със синъо сирене,протеин
Плодове за деня общо 5 кивита
Вечеря -шаран ,чаша вино...
Общо ми се събират не повече от 1000 калории,нещо не ми се яде изобщо и се чуствам скапана ....

# 331
Благодаря за литературата и труда, който си положила да го синтезираш Тинкатинк.

Някакво ми е свинско. Уж спахме повече от обичайното, но времето ме сдухва. Бебето е усвоило нов номер - кара ми се Simple Smile малко нещо средно като боен вик на Апахите и лаене на куче. И е влязал във фаза тва си е моята майка и ще си я правя квото искам.

Тренировка с Ейми. Много е хубаво, че адаптира всяко упражнение за бременни или възстановяващо се от раждане.

Храната е някакви салати и една консерва риба шпроти. Трябваше да съм на заразават само, ама... Физически щях да припадна и включих малко протеи. Минавам директно на риба утре, НФБ шаранът пържен ли? Аз мн обичам

Вечеря - бяло вино.

# 332
Е пържен много ясно😂🤣😂

# 333
Е пържен много ясно😂🤣😂
Ебати, едвам ме нави Joy с тва с кво го пием?

# 334
Аз снощи хапвах ципура на фурна. Между другото уикенда се разхождахме в морската, така ми замириса на пържена цаца.
Много обичам, обаче е пържено Sad и върви с бира.
Тези от Вас, които имат еър фрайър, пробвали ли са да си правят риба?

# 335
  • София
Вчера не закусвах, че още ми беше сито от Заговезни:). На обяд и вечеря зелена салата с пилшеко филе, междинно скир с ягоди и ананас:).
Днес закусвах 2 филийки ръжен хляб с котидж. Дълго време закусвах овесени ядки с белтък ( за онези от вас, които искат да намерят вкусно приложение на белтъци). Става много вкусно, нещо като суфле. Може да се добави какао, стевия, канела, ванилия и т.н. Идеята взаимствах от Дани https://www.youtube.com/channel/UCj0V0aG4LcdHmdPJ7aTtSCQ. Има мнгоо добри рецепти, може да ги разгледате.

# 336
Tinkatink, благодаря!!!

Тези от Вас, които имат еър фрайър, пробвали ли са да си правят риба?

Да, перфектна е. Аз понякога, ако се сетя и ми се занимава, слагам лист хартия за печене на дъното на тавичката. В зависимост от рибата, ако е по- мазна (или съм я мариновала предварително и в маринатата е имало зехтин), понякога не слагам и никаква допълнителна мазнина.

Е пържен много ясно😂🤣😂
Ебати, едвам ме нави Joy с тва с кво го пием?

Следвам златното правило за риба с бяло вино (или бира). Но тъй като аз бира не пия, остава само една опция. Grinning

# 337
Ахаха
Да и аз риба основно във фраера правя и като Тили слагам хартия ама не за мазната риба, а за някакви залепващи неща. Ей сега съм приготвила в лимон и сол сьомга да пека, но понеже беше замразена, шанса да се рапазадне е голям, за това ще сложа хартия и аз.

# 338
  • Бургас
Аз пък да ви се похваля, след целодневното черпене (ядене) със сладки на 8ми март реших да се разтоваря с един плодов ден. Взе обаче, че ми потръгна... И така от вторник до събота на обед с плодове, после пък било новолуние и минах на вода за 24ч. Та на майтап изкарах така 6 дни. Много добре се чувствам Simple Smile Тренировките са с повече кардио, а вчера пропуснах фитнеса и само домашна йога.
Като ви чета обаче с тези 20г алкохол, направо не знам каво да кажа, освен че ако ги пия аз, изобщо няма да ги броя Simple Smile))

# 339
Здравейте, аз следях досега темата за домашни тренировки, но май не е много коректно, защото вкъщи тренирам само когато са затворени фитнесите, затова реших да се включа тук. Накратко за мен - на почти 29 години съм, 78-79кг, 170 висока, започнах от 93кг миналата година. Храня се ВМНВ, тренирам силово 3 пъти в седмицата по програма на Любомир Иванов, правя 2 пъти домашна йога и опитвам да докарвам до 8-10к крачки на ден, което си е предизвикателство, защото работя на бюро от вкъщи. Целта ми е да сваля още 8-10 кила, на сегашните съм зациклила от известно време, но пък сантиметрите се топят, което е по-важното.
За да не е чисто информативен постът ми, ще го използвам и за минути за реклама. Вчера постигнах нов личен рекорд на хип тръст - 4х8х60кг. Това ми е честно казано най-силното упражнение и на него напредвам най-бързо.

# 340
Rayy, има тема "Как тренирам", доста голяма част от членовете тренират във фитнеса. Сега малко замря, очевидно защо. И аз в момента съм на домашни тренировки, но фитнеса определено ми липсва Simple Smile

# 341
  • Бургас/Пз
Реви, добре дошла, тук споделяме храната и трансформациите, които са предимно вследствие на нея. Тренировките в Как тренирам, ще се радвам да пишеш там Simple Smile

Днес ми се объркаха храненията с един непредвиден зъболекар в обедната почивка.
Закуската беше елда с извара в 9ч, в 11ч- 2 шоколадови бонбона и после обяда чак в 15ч. Умрях от град направо, а имах само 2 филийки домашен протеинов хляб и 2 яйца. Та след тях директно две оризовки, намазани с фъсътчен тахан с малко протеин в него Simple Smile
Мисля да тренирам. Ще правя крака, дано да имам сила Simple Smile
Вечерята ще е май риба. ММ отговаря тази вечер

# 342
Ани, съжалявам, че така си изгладняла. И моята вечеря ще е риба хахха и то каква?! Шаран много ясно! Леле тва колко бяло вино ще изпие Joy
Три дни хладилникът е празен, майка ми не е добре, мъжът на работа, вихрушки снежни, няма на кого да оставя бебето, не мога и да го взема хахай та фризерът стана най-добрия ми приятел. Ама днес вече напазарувах.

Мъжът нещо болен го раздава, майка му е в болница с ковид и аз вече се изприщвам, за малкия най вече. Та съм яла едно парче сьомга, дето изпекох в 12 и изядох в 15 ха ха
Тренировката ще я видим. Ще ми се йога някаква да е.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 15:52 от Дух (:

# 343
И аз днес откарах гладна. Таратор, 3 филии Вита и 15 фурми. От вчера само непредвидени ангажименти ми изкачат. Освен тренировките не падам и под 20к крачки на ден.

Момичета, нямам никаква енергия от края на миналата седмица. Какво мога да ям за да я повиша?

# 344
Аз си купих суправит витамини

Общи условия

Активация на акаунт