Любители на кучета - 114

• 25 654
  • 715
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Честита Кари! Още дълги години да те радват и слушат твоите хора Hug
Кая голяма сладурана става Heart
На всики други-стискаме палци ца бързо оправяне.

Днес сме без куче,остана на хотел. Държала се прилично,не е имало проблем с визлата,но досаждала на една баба голдънка. И котка видя от близо,хем й любопитно,хем страх Joy
Пращаха ми снимки,тя моята на пълна почивка-питие,цигарки,слънце

# 601
  • sofia
Сиви...много страшно звучи това...Прегръщам те и ти се възхищавам на силата!
Слънчогледка, кураж на теб, а на Бети, да оздравява бързо!!!

# 602
Ох, не искам да чета такива лоши новини и тук...
Силно стискам палци на всички кучовци!

Сиви, не е ли възможно някой ветеринар да упои бездомничето, за да го хванете и да му се помогне?

Моето Маги го намерих в нормално състояние като се прибрах, не куца за щастие. На вечерната разходка даже си намери ухажор - ротвайлер. Тя минаваше права под него 😆

# 603
Слънчогледка а как е Бети? Има ли някаква промяна, която да ти показва, че има проблем? Дано успеете да нормализирате показателите 🤗 Предполагам освен медикаменти и добавки са предложили и лечебна храна. Дано всичко синвлезе в норма и с лечение и храна и да имате още дълги години заедно.

Момичета, наистина е кофти с тия мои бездомници. Утре ще уговарям ветеринар да мислим какво и как ще направим. От де се взе тая гана извън града ум не ми побира.

# 604
  • София
Сиви,преди повече от година тя започна да се изпуска ,понякога няколко капки,понякога повече и след направени изследвания,които бяха в норма,ветеринарят каза че е вероятно отслабване на сфинктера,срещало се понякога при кастрирани кучета . Бяхме известно време на Пропалин и се нормализираха нещата,но после изведнъж той изчезна от пазара ,търсих човешки заместител,но нямаше и ни даде вета едни капки ,които са хомеопатия ,от които също много добре се влияе,няма инциденти. Лятото ги бяхме спряли за почивка,хем и да не се пренасити тялото,но есента започна пак изпускането и наново почнахме да ги даваме. Днес накарах да повторят изследванията да не е станала все пак някаква статистическа грешка с машината,но уви не. Тя не показва нещо да я боли ,все същото куче си е ,тича,играе,хапва,единствено повече си поспива,но това го отдавам на възрастта й. Единствената промяна ,която виждам е че беше леко наднормена,лятото я подложих на диета и отслабна,но вече и не качва,дори че яде повече количество,но няма повръщане,нищо.   Искрено се надявам да се подобрят показателите й,сега ще пие хапчета и някаква добавка към храната ни даде да й слагам

# 605
  • София
Честита Кара и още поне 9 заедно! И щастливи, и допълващи се да бъдете Simple Smile

Слънчогледка, ако искаш направи и консултация с друг ветеринар. Не за друго, но щом изобщо не са искали изследвания преди интервенция, на мен ми е червена лампа и бих потърсила второ мнение, включително за лекарствата.

Sivi, много ужасно това, кажи дали някой вет се е навил да помогне Sad

# 606
Слънчогледка ей това е лошото при някои болестни състояния, че си протичат тихо мълком. Дано това, че тя няма симптоми да е само в неин плюс и предписаното да даде добър резултат. Защо не проучиш и храните за кучета с бъбречна недостатъчност. Роял Канин, Хилс имат, също и консерви знам че има. Скъпи са най-вероятно, съдейки по марките, но съм чела че при подобни проблеми са добри.

# 607
  • тук-там
Слунчогледка, много неприятно! Добре, че си настояла за изследвания. Ако трябва, сменета вет. Това не е шега работа и трябва спец! Вие каква интервенция щяхте да правите на кучинка?

# 608
  • Пловдив
Слънчогледка, дано успеете да овладеете болестта. Heart
Изпуснала съм рожденичката Кари! Здрава да е!
Margaritka_2014, колко е хубаво, че ти пращат снимки!
maq-mi, навън е толкова различно. В началото-плашещо, в последствие - интересно. Аз още се боря да спечеля вниманието му. Ни награди, ни похвали работят понякога. Иска много време.

При нас нищо ново. Шошо си е Шошо.

# 609
  • sf
А Нейо е на гости при баба и дядо. 😃

# 610
  • Пловдив
donsita, и аз искам при баба и дядо. Има едно местенце до Нейо там...

# 611
  • sf
Има, има, и още мекици има... 🤗

# 612
  • под тепетата
Да, новините са тревожни. Стискаме палци и лапи за добро развитие!
Sivi, виждам, че правиш всичко по силите си!
 При хъскитата е същото като при Бети- не дават знак, че нещо ги боли.
Абе вие всяка събота ли ще ме изкушавате с тези мекици, а Rage
Tari, вкъщи ли си вече? Как сте? Аз все пак купих мартеници с куче за дечицата покрай мен

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 09:54 от bilqna_69

# 613
  • Sofia
Сиви, дано се справите с проблема. Не знам много за ганата, лечимо ли е?

Аз от вчера съм вкъщи, за пръв път видях Чоки след кастрацията, някак си по-мирен ми се стори. Но навън си бил същия, каза щерката. Кога и изобщо усеща ли се някаква промяна към другите мъжки?

Билянка, и аз вчера си получих мартеничките - много са хубави, аз сварих и от двата вида. Всички са на кучешка тематика.

# 614
  • Sofia
Иланг,праща жената и клипчета и снимки,доволна съм за сега.
Нейо,таз мекичка и мен ме съблазнява Blush

За болестите и болните-стискам ви палци момичета да се оправят кучовците.
Sivi,мила,дано намерите начин да помогнете на кученцата Heart

За мартенички, хич пък не се сетих да взема,все си викам утре.. Confused
За децата от класа вместо мартенички да се кичат ще им правя меденки-мартенички,та тея дни с това се занимавам и ми е излязло от главата пазаруване на истински...

Общи условия

Активация на акаунт