Искам февруарско бебе

• 4 603
  • 85
  •   1
Отговори
# 75
  • Австрия
Да, млада съм, но очакванията ми не мисля, че са чак толкова много. Помолих за съвет за планирането, а не за критикуване. Не мисля да пропусна летния загар, а колкото до алкохола, аз не съм му фенка. За зимата нямам нищо против да си лежа по цял ден и да си мързелувам. После ще сваля натрупаните килограми. Не знам какво още трябва да обясня. Просто искаме февруарско бебче

Е, то е близо до ума, че една жена забременяла през май ще роди към февруари следващата година. За останалото: Човек предполага, Господ разполага.. Wink

# 76
Само да знаеш,че точно тези дето ще държат да се спазят традициите и да не се виждате с хора до 40-ти ден,няма да успееш да ги изгониха от вас,а ще имаш нужда от почивка в началото.Хич няма да ти се сервира и отсервира на разни хора, с разни прищевки.Да не забравиш да пишеш как минава хващането на тен от морето другата година...

# 77
  • Пловдив
Да се включа и аз. Искахме августовско бебче с мъжа ми, даже пропускахме месеци, за да се получи, когато искаме. Бях сигурна, че ще стане. Това беше преди 5 години. Сега вече от 3 години сме по клиники, и ние здрави, вече не чак толкова млади. Не знаем къде е проблемът, само знам, че сега хич не ме интересува нито пол, нито месец, само да дойде и да е здравичко! Пожелавам ти мило момиче при теб да се получат нещата, както ги планираш. Но дори и да се роди друг месец, дори това лято да пропуснеш плажа, радвай се ако стане бързо и ако всичко е наред! Успех Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 23:11 от Бъбриво птиче

# 78
Благодаря ви, надявам се да имаш здраво бебче бъбриво птиче. Със сигурност ще споделям какво е станало ❤️

# 79
Едното ми дете е август, другото сега в края на октомври, живея на морето и двата пъти не съм си и помисляла да ида до плажа въпреки, че имах 2 много леки бременности. И да изпуснеш 1 или 2 лета в името на бебето не мисля, че е кой знае какво нали си млада..

# 80
  • Down Under
Аз имам февруарче, забременях между последната седмица на май и първата седмица на юни. Успех, щом това искаш, няма нищо лошо, човек да се опита да планира. Аз лично никога не съм харесвала февруари, но така се случи при нас. Живея в чужбина, където сега е разгаря на лятото. Моето бебе от зимно, бързо стана лятно 😊

# 81
Чудя се как точно 40 дни ще издържи психиката ти да си стоиш с бебето вкъщи .
Сигурно и на мен нещо ми духа между ушите , но едното ми бебе е Декмври и след десет дни беше на вън , сегашното ми бебе е Ноември и на 20 дни вече беше на Витоша .
А това пък с морето направо с глас ме разсмя . Не знам как си представяш нещата , ама бременността хич не е цветя и рози , единици познавам дето си свиркат и пеят по време на бременност .
Аз така прегръщах тоалетната до края на 6ти месец , че отслабнах с 11 кг., спи ти се , прималява ти , повръщаш си и само за моренцето си мислиш 😁

Нищо де , успех и дано ти се получи бебчето , макар ,че ми се струва , че дете -дете ще гледа 🙄

# 82
  • София
Аз море заради бременности и бебета не съм изпускала досега. Simple Smile (Ще видим как ще е с второто). Първото бебе го заведохме на морето на 2 м. и същото лято направихме още 2-3 морета с него. С втората ми бременност първите 2-3 месеца от бременността прекарах на морето (с всички екстри - гадене, повръщане, непоносимост към топлото), но пак си ми харесваше и се раздвижвах много приятно с плуване.

# 83
Според мен късна бременност в студени месеци се понася по-лесно. Аз предпочитах да е така и си имам зимно бебенце от този януари Simple Smile. Може да има проблеми в началото на бременността, но може и се чувстваш добре и да можеш да пътуваш, а в края така или иначе е хубаво да не ходиш далеч. Ние направихме две морета миналото лято, аз се пазих умерено, така че си изкарах добре. Гаденето започна преди първото и спря точно след второто, но не ми попречи. Студеното време е много по-щадящо от гледна точка на отоци и разширени вени, а и много по-лесно можеш да носиш чорапи за профилактика, както и колани преди и след раждането. Аз нямах проблеми с дрехите, имам яке, чиято кройка е по-широка и го носех до последния ден, както и мои дънки, които не закопчавах до горе, купих си само три тениски за бременни. Дори да беше студена зимата пак щяхме да се разхождаме, не е необходимо да се чака много.
Пожелавам ти всичко да стане по-бързо, но най-вероятно няма да е първия път, така че най-добре почвайте сега Simple Smile.

# 84
  • София
Да, млада съм, но очакванията ми не мисля, че са чак толкова много. Помолих за съвет за планирането, а не за критикуване. Не мисля да пропусна летния загар, а колкото до алкохола, аз не съм му фенка. За зимата нямам нищо против да си лежа по цял ден и да си мързелувам. После ще сваля натрупаните килограми. Не знам какво още трябва да обясня. Просто искаме февруарско бебче
JoyJoyJoyJoy Разсмя ме, честно! Май много филми с бремнни си гледала, където щастливо и усмихнато разхождат коремчета, плуват си, пекат се на слънчице и пият коктейли (безалкохолни). Реалността обаче обикновено е друга. Повечето бременни са като парцал първите няколко месеца, с денонощни киселини, главата им се мотае, спи им се много, бързо се изморяват и т.н. Според мен няма да ти е нито до плаж нито до коктейлчета и фрешчера, а във водата още повече ще ти става лошо, от люшкането на вълните, ама нищо де, пробвай.
За неизлизането до 40я ден - не знам как си се навила да спазваш нещо, което даже не знаеш защо се прави. Вече ти написаха, има и в нета инфо - нерелативно е за 21ви век, така че е безмисено, а и на консултация все ще трябва да излезеш. Гледай само покрай "консултантките ти" да не го осоляваш в банята и другите салтанати, които биха навредили.

# 85
Авторке, също имай предвид, че резултатът от разхождането няколко месеца с "бременно коремче", мързелуването зимата и там-още-какво-беше, е човек. Истински човек, който ще има нужда физически, емоционално и психически от отговорни хора не едно лято и зима.

Общи условия

Активация на акаунт