🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 4)

• 41 993
  • 931
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Аз пък имам чувството, че от Стефановата приповдигнатост не можем да чуем останалите. То и да иска да каже нещо човек, ще му мине меракът. Според мен има някакви комплекси той и много му се иска да е невероятен в очите на публиката. Ама не е.

# 376
Има гигантско его Стефан.
Влади гледах сега в Под прикритие, не знаех че е участвал.
И в крайна сметка колко точки събра, надявам се повече от миската?

# 377
  • Варна/Амстердам
Влади получи 47 т. (Манчев му даде 8, Щерев 9 и всички останали го наградиха с 10т.)

# 378
Гледам със закъснение. Още съм на готвенето. Много се обяснява на камерата и ръкомаха. Спира да готви докато позира на камерата, това е тъпо. Иначе Зомбори го помня с участието му в Х-Фактор и то заради фамилното име, не заради гениалното изпълнение https://www.vbox7.com/play:4277e547e8
Иначе са много симпатични с жена му. Възпитани и класни хора
Тоя косматия преди да излезе Владо не е ли Даниел Пеев- Дънди от сериала sunny beach?

# 379
  • Sofia
Той е .

# 380
Тоя косматия преди да излезе Владо не е ли Даниел Пеев- Дънди от сериала sunny beach?

Не знам, не съм гледал Съни Бийч, но съм го засичал в глупистиката "Папараци" редом до лиглата Мария Игнатова

# 381
Аз не се впечатлих от вечерята и се учудвам на възторга в темата. Любезен, спокоен, мил домакин , но готвенето не му се получи. Салатата направи Весела , основното нямаше какво да обърка ( маринован 24 часа свински врат ) , десерта провал- без сладост и форма. Може би джънка около формата за шоколад и интересната семейна история дадоха цвят и емоция на вечерта. Предполагам , че дългите години партньорство на Ирмена с табиятлията Стефан са основа за добри кулинарни умения, които ще видим утре.

# 382
  • София
  Владимир Зомбори

Черешката на тортата (17.02.2021)
Сезон 14 Епизод 33

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 23:36 от Mari_Mar

# 383
  • София
Стефан изглежда много доминиращ и потискащ мъж, чудно ми е дали Ирмена по принцип е така депресирана или й влияе това, че е в една седмица с него. Може да не го е преодоляла и това да й действа, знам ли...

# 384
  • София
Имаше някои много приятни и забавни моменти тази вечеря. Това с езика беше яко,  тя миската май съвсем искрено и категорично си заяви в началото, че език не яде. Явно много вкусно е миришело, щом прояви желание да го опита, пък от там да й хареса. И реакцията на гостите като установиха, че е забравил пудрата захар. Аз не знам защо не върна десерта обратно, за да доразбие със захарта, нямаше ли да стане все пак по-добре?

# 385
Много ми хареса вечерята на Зомбори! Дразни ме миската - "На мен в живота нищо не ми се е опряло, та един шоколад ли". Абе моме, какво си видяла ти от живота за 20 години? И после "Аз не ям езици😆" -  Изяде три парчета и обяви: "Изядох три езика " 😄 Тук подкрепям Щерев, че трябва да се насърчава т младите да опитват нови храни, а не първосигнално да казват: "НЕ, това, е много гадно" 😝 Ето, тя опита и видя, че езикът е деликатес 😆 Ама пусто самочувствие... без покритие ⛔

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 01:34 от MoSt new

# 386
Тук подкрепям Щерев, че трябва да се насърчава т младите да опитват нови храни, а не първосигнално да казват: "НЕ, това, е много гадно" 😝
Има един израз, " насила хубост не става". Ако да речем, ти си вегетерианка и те накарам да ядеш свински пържоли на Разпети Петък ще го направиш ли?
Всеки си има предпочитания за вкус, не може да принуждаваш никого да яде неща, които не харесва! Щерев се предполага, че е мъдър човек, следователно подобни приказки от неговата уста са меко казано неприемливи.
Не ме интересува, че не харесвате тука миската, аджеба, всички сме хора, айде стига сте я нападали.

# 387
  • София
Тук подкрепям Щерев, че трябва да се насърчава т младите да опитват нови храни, а не първосигнално да казват: "НЕ, това, е много гадно" 😝
Има един израз, " насила хубост не става". Ако да речем, ти си вегетерианка и те накарам да ядеш свински пържоли на Разпети Петък ще го направиш ли?
Всеки си има предпочитания за вкус, не може да принуждаваш никого да яде неща, които не харесва! Щерев се предполага, че е мъдър човек, следователно подобни приказки от неговата уста са меко казано неприемливи.
Не ме интересува, че не харесвате тука миската, аджеба, всички сме хора, айде стига сте я нападали.

Щерев, мъдър 🤣🤣🤣🤣, но казаното от него е ок.
Аз съм родител и винаги това съм казвала на децата си. Да опитват нови неща, ако не им харесат, няма проблем. Валидно е за всичко, не само за храна.
Миската е дете, но не особено интелигентно. Ще се превърне в застаряващите плеймейтки, които сега я дразнят.
Вечерята мина добре, а момчето се постара без да прави драми.
Бозова третира миската като двегодишно 🤣🤣🤣. Ирмена е над нещата, а мъжете са разколебани, дали деколте и може да замаже инфантилността.

# 388
Аз сега видях, че Ирмена и Щерев са били гаджета едно време. Той си е намерил по-млада и засукана сега. Защо тази жена си го причинява? Да участваш в тв предаване с бившия си е пълно безумие.

# 389
  • София
Не ви ли минава през главата, че не всички се разделят като врагове?
Аз поддържам прекрасни отношения с бивш, че и с жена му. Семейни приятели сме.

Общи условия

Активация на акаунт