Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 144
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • Targovishte
Здравейте, банда!

Не пиша не само защото имам безкрайно много работа. Скръбните новини ме стиснаха за гърлото и не мога да се оттърся. Нахлуха спомени, които искам да забравя, и други, които искам да повторя. Натиснаха ме мисли за това което ми се случи в рамките на по-малко от година - смъртта на баща ми, гаврата от страна на майка ми и т.н. и т.н.

Мила ИРИНИТА, скърбя заедно с теб. Колкото и да ти казвам - бъди силна!, знам че боли. Знам, че се чувстваш безпомощна, безпътна... И дори гневна на всичко случило се. Да, няма да мине бързо. Да, времето НЕ лекува. Да, ще продължава да те боли. НО! Трябва да намираме смисъл в това, което ни остава - децата ни, човекът до нас, колегите, приятелите... Трябва да намираме смисъл в това което правим всяка минута, в плановете, които имаме за себе си и за околните. Не казвам, че е лесно, напротив. Но трябва!  Знай, че ние тук в темата безкрайно и безрезервно те обичаме и подкрепяме. А нали всеки път казваме, че сме сила! Ще бъдем и сега!

Бандичка, покрай многото работа си намирам причини и оправдания да не съм твърде режимен. Особено в плодови дни - не издържам. Затова и килограмите са нагоре-надолу, но сега хич не ги мисля. Карам я някакси. Уж спазвам, но... донякъде.

Хайде, банда, да се хващаме за косите и да се измъкваме! Пожелавам на всички болни - да оздравяват, ВАНГОБИ да получи хубави новини след прегледа!

Приятен ден банда! Усмихвайте се, дори и да ви е тъжно!

# 631
Ир Kissing Heart толкова хубаво си го казала - от името на всички ни! Heart
Вангоби Kissing Heart стискам палци да махнат шината!
Иринита много, много те гушкам! С теб сме! Hug Hug
Деска Kissing Heart така е - едно мъничко човече е в състояние да ти даде необходимите сили! Heart
Миленски Kissing Heart чакаме добрите новини! Heart
Курдов  не ги мисли килограмите сега, като минат изборите и се поуспокоят нещата всичко ще си дойде на място!
Заната Kissing Heart дано не расте броя на болните!
Ничия Kissing Heart
Слънчев ден ви пожелавам! Heart

# 632
И при нас в службата е така, доста болни,...не ми се пише,  не ми се говори, не ми се работи.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 08:06 от mimi.7299

# 633
  • Стара Загора
Ох Мими, как те разбирам

# 634
Мими 🥰😍😘

# 635
  • София
Ир, ❤❤❤😘😘😘
Мими, 😘 ами каквото и да кажа ще е малко! Бъди силна, бъди подкрепа на ТМ и на детенце.
Сисонче, 😘 как си?
Миленски, 😘 вие?
Деско, 😘😘❤ Освен на снимка скоро да я на гушкаш и нацелуваш бебонка!
Аз да благодаря за палчетата, сигурна съм помогнаха! ❤ В понеделник ще ме оперират, блокиралият мениск се оказа скъсан. Та, за тогава ще имам най- голяма нужда от силата ви!
Обичам ви, бандичка пазете се! 🍀🍀🍀

# 636
Мими оф, надявам се да не е това, което казват! Hug Много сили ти пожелавам! Heart
Вангоби Kissing Heart много ще стискам! Дано се възстановиш много бързо! С теб ще съм! Heart

# 637
Мими, гушкам те силно.

Вангобче, всичко ще е наред. Ще стискаме палчета в понеделник.

Аз още нямам сили за нищо, кашлям, хрема.. но ще мине, все някога..

Не мислете килата, работата, парите, ядовете.. Зравето, приятели, това е всичко!
И обичта и подкрепата на близките ни.
Трябва да сме силни, заради децата ни, заради тези, които са тук и разчитат на нас! 🥰

# 638
Еххххх, Вангобче, хайде и това ще мине🍀
Сиси😘

# 639
  • София
Мими , излишно ще е всичко , което кажа Heart така ми се иска да донесеш добри новини Heart
Вангобче, ще стискам палци в понеделник!
На всички Hands Pray

# 640
  • Стара Загора
вангоби гушкам те много

# 641
  • Бургас
Тук съм , скъпи мои, ненагледни!
Спокойно, държа се!
Скрит текст:
И не преставам  да благодаря на Всевишния, че се случи бързо, че успях да я видя и да бъда с нея, когато я взеха  с линейката...и че линейката дойде бързо.... за да не угасне в ръцете  ми.
Миленко, кураж  и дано Бог е милостив. Дори и да е лошата  болест, винаги  има надежда. Моя колега с тумора в мозъка, звучи супер добре и го чакаме да се върне на  работа.
Вангобче, ще стискаме палци, ама пак да напомниш, че като ни знаеш какви сме гугутки.
Деско, Two Hearts
Сисонче, ще се оправиш! Още  мъничко Purple Heart

Благодаря  ви от сърце  за подкрепата!
Много, много е важна!

ПС. Килата са 58,7 и на всичко отгоре съм режимна..

# 642
  • София
Иринитко, 😘❤Гугутко, моя! Аз и да забравя знам, че ме мислиш 😘😘😘. Много се радвам, че писа и си в кондиция. Мога само да се уча от теб! Обичам те, нали знаеш? 😘❤😘
Сисионче, 😘❤😘 утре да доложиш, че си по- добре! Гадна работа е тоя вирус, но ти ще го пребориш! Целувам те!
Инджи, 😘😘😘 ти си знаеш!
Благодаря, Ви приятели за подкрепата, колкото и да е малко и незначитално си е гадно! Та, обичкам ви, ама вие си знаете! ❤❤❤

# 643
Вангобче, и от мен палчета, ще оправят крачето и ще си като нова. Hug
Иринко, господ не е милостив,но пак на него ще се молим.
ПП Забравих както винаги да пиша, благодаря ви за подкрепата! Kissing Heart

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 08:19 от mimi.7299

# 644
Привет, милички мои! Heart
Вангоби Kissing Heart сега чакането ще е тегаво до понеделник, после всчико да мине мнооого бързо! Heart
Иринита Kissing Heart радвам се , че писа! Много , много те гушкам, сили ти пращам! Heart
Мими ще се молим Hands Pray
Сиси Kissing Heart как си днес?
Бъдете здрави, банда! Heart

Общи условия

Активация на акаунт