Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 186
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
  • Targovishte
Здравейте, банда!

Минавам набързо, само да знаете че съм жиФ! Ръката доста ме наболява и ми пречи.

Днес плодов - жената ми връчи една тарелка (кошничка?) с киви - имало прИмоция. Е, поне са добре узрели.

Обичам ви и тичам по задачите!

Приятен ви ден!

# 436
Курдов яко ще разкаляш терена с това количество киви Joy.Дано всичко е наред след ваксината!
Деско преживявам го с теб Hug!
Чета всичко,извинете че не ви коментирам и споменавам,направо съм като пребита.Към полунощ се прибрахме снощи от София,два дни по пътищата-дъжд,мъгла,че и сняг валя по едно време.Имахме едни изследвания и преглед на децата да минем,слава Богу всичко е наред!
Връщам се към работата,моля не цитирайте ще забърша после.
Хубав ден Heart!

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 18:00 от Мамекс

# 437
  • Targovishte
Не знам дали ще разкалям терена, ама ми е много гладно. Седя и си мечтая за зелето на МИМИ - толкова апетитно изглежда и тез кълки там...

# 438
Седя и си мечтая за зелето на МИМИ - толкова апетитно изглежда и тез кълки там...
Ох бе Курдов, така ме разсмя...и аз си мечтая за зелето вече, в кутийката е...! И за кълките, ха ха!

# 439
  • Leeds, UK
Здравейте момичета и момче!
Деси, честита радост!
Занатке, браво 4 кг за 20 дни. На мен ми отне 3 месеца.
Мамекс, разбирам. Същото е и при нас. Има хора, които стават за тая работа, има и такива, дето и на крава не бих ги препоръчала.
Скрит текст:
Аз съм я закъсала нещо. Ходих на рутинен преглед при джипито в сряда сутринта. Кръвното ми беше 156/102. Оттогава само скача надолу и нагоре, в събота на работата стигна 177/104. Малко остана да дойде линейка.Сега съм на едноседмично проследяване с апарат и в петък на контролен преглед. Взеха ми кръв за изследване. Сестрата каза, че съм с наднормено тегло и ако сваля ще помогне. Вероятно е на стресова основа, но все пак ще ме изследват за диабет и бъбречна недостатъчност. Буквално се стреснах, че ще си умра. Поразрових се какви храни да ям, че да се нормализира малко и има ефект
.
Това, което ям в момента е повече свързано с кръвното налягане, от сряда изритах всичко, което мога просто.
Вчера ядох на закуска 1филия с Филаделфия и зелен чай с ягода и краставица с 1/2 ч.л мед.
                      към 10 ч хапнах 1 розов грейпфрут
                      на обяд ядох пуешко кюфте в черен бургер и листа от салата, зелен лук и резен домат
                      изядох следобед 2 банана
                      на вечеря ядох пилешко филе с бок чой по китайски върху кафяв ориз
от сряда досега съм -600 грама и кръвното ми доста по-малко играе.
Днес на закуска ядох пак същото - филия с Филаделфия и чай, ще обядвам барбекю със салата. ММ тъкнмо го запали - фъркати мръвки за мен, за другите има и грухтички.  В момента ям грейпфрут преди обяда. За довечера съм си отделила парченце шоколад Линдт 70%.
Зелето в тавата изглежда страхотно, любимо ми е, но ще трябва да се откажа от него за момента, тъй като и солта е извън менюто вече.
Моят мъж се ваксинира в събота с АЗ. Два дни си имаше болки и лека температура, но днес вече е по-добре доста.

# 440
  • Стара Загора
Ирче, по повод кръвното - аз когато бях 75+ кг. кръвното ми е стигало страховити висоти - 180/120, как не ме удари удар не знам, това с хапчета. Сега много рядко пия хапче, противно на лекарската теория, че хапче за кръвно се пие всеки ден. Обикновенно ми е 110/75, изключая когато майка ме изкара извън нерви, тогава е на стресова основа и си го познавам, че е повишено. Иначе всяка сутрин почти го меря, защото се страхувам да съм на сляпо, но хапче пия само ако е повишено може би 1-2 пъти месечно. Дори лятото месеци не съм пила. Но сега съм 58-59 кг. де, наднорменото тегло е голям бич. Успех.
Дописвам - веднъж годишно правя кръвни изследвания и ходя на кардиолог задължително.

# 441
  • София
Здравейте
Благодаря за красотите, които споделяте Heartза вкусните неща не ще и дума, иде ми да захапя телефона Heart
Мамексита, радвам се че сте добре.
Деси, толкова ни зареждаш , усеща се вашето щастие Heart
Бела, да се оправяш.
И на мен ми иде да изям света, засега преодолявам себе си Flushed
Хубав ден, милички Flowers Hibiscus

# 442
  • У дома
Здравейте банда Grinning Аз нямам много време да пиша, но от вчера съм стриктно на моя режим(меря и грамажи) и кило и половина вода днес го нямаше- аз доволен Sunglasses
Мамексито, радвам се че всичко се нарежда при фъстъците, браво и че сте попаднали на лекари.
Белче, и моето кръвно хвърчеше в последните месеци на бременността.....сега вс се нарежда полека и идва по места, но аз много намалих Вгх. Ще се оправят нещата, няма страшно.
Мими, ти на разделно хранене ли си?

В нас всички са болни, засега само аз удържам фронта, писна ми и от хреми и от вируси. Каката два дена е на училище/детска градина и три дена инхалации..От утре Лили отново ще си е в къщи и ще пада "забава" с бебето и каката Fearful
Отивам да готвя ориз за Каприз и салатка за мен, лека вечер, като имам време ще "наминавам" Kissing Heart

# 443
  • Targovishte
Айде на отчет - кой какво намуха

Повече време белих и разях отколкото ядох.

# 444
Аз изядох две сарми, ню, ню с кисело мляко малко! Flushed
Гени, старая се да ям храна с по малко компоненти и по малки количества...! Не ми се получава общо взето, липсва ми движение, колело...! Disappointed

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 20:45 от mimi.7299

# 445
  • Калифорния, САЩ
Студено било, сняг валяло....

# 446
  • Бургас
При мен нещо са се закучили пустите му кила, но за сега съм упорита.
Днес
З  - отвара от ленено семе
О - печени тикввички с копър и чеснова багета
В-  1 охлювче (като от едновремешниите), 1 саралия и РЧШ. Все едно бях дете в сладкарница. Само боза ми  липсваше.

За утре съм приготвила прекрасни ябълки - златна превъзходна, и банани.

В някакво трапче съм, но ще изляза..Smirk
Спрях тренировките  в залата, че в Бургас има много заразени, на танци още не съм тръгнала, защото там са или преболедували или ваксинирани......Оооооооммммм

На всички голямо гуш!

# 447
  • Калифорния, САЩ
Иринко, излизай от там!
И аз не свалям нищо напоследък. Миналия въглехидратен (лщтеница, хляб, зелена салата) ми донесе кило отгоре. Но и водата не е достатъчна, мисля. Интересно, че от бобовите и лещата свалям по малко, а ям по голяма купа за обяд. И конете се бяха изгубили, ама с пробиотици ги върнах дОма. Поне не съм подпухнала, кръвното влезе в норми, което е важно.
Белке, аз така преди НГ бях с високи стойности на кръвното, особено долното число. Та, спрях кафето за около месец, намалих до предел солта. И.. стана. Но за съжаление натрия (солта) в кръвта ми спадна много, кръвни изследвания правих. Едната докторка вика - НЕ ЯЖ СОЛ, кръвното е високо, бъбреците ти са болни. Другата вика ЯЖ СОЛ, защото се оплаках от отпадналост и световъртеж сутрин. Ами... кой да слушам? Започнах да пия едни електролитни нискокалорични напитки (по300-400 мл. дневно) и съм шен. Да видим.
Мамексче, радвам се, че дечица са добре!
Деско, да нагушкаш Бояна следващиш път и от мене! Още едничко да имат скоро, до година-две!
Занатка, как е майка ти след ваксината, оправи ли се? На ММ втората доза му е следващия четвъртък, малко ми е притеснено. Моята първа ще е на 30 март.
Ох, спирам, че проект пиша, както винаги! Ужас, станало е обяд, нали смениха тук времето на лятно и то си лети направо!
Ще ви сложа кафенце нощеска, лека да е нощта ви, мили!

Обичам ви, ще ме извините, че не ви споменавам поимено! (А и много се изгубиха напоследък - Стрелата я няма, Емчето рядко се вкючва, Морската също???)

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 05:09 от ir74

# 448
Добро утро! Heart
Ир Kissing Heart колко ти се зарадвах,че си и писала днес  Kissing Heart Благодаря за кафенцата всеки ден!
А за това кой лекар да слушаш - наистина сложно! Радвам се ,че си намерила решение за себе си и се чувстваш добре!
Мамекс Kissing Heart много се радвам,че дечицата са добре, а това ,че сте попаднали на такива лекари е безценно! Дано има повече такива!
Белла Kissing Heart гадно това с кръвното - но и аз мисля ,че с ограничаването на въглехидратите ще го нормализираш!
Курдов много ти  е хубава вечерята!
Мими Kissing Heart само две сърми? Много малко !
Иринита Kissing Heart идвам да те издърпвам !
Вангоби Kissing Heart какво ще хапваш днес?
Днес съм на кафе, чай и вода до довечера.А вечерята ще е пилешка супа и изостанала манджичка с пиле, гъбки и печено пиперче.
Прекрасен ден , банда!  Heart

# 449
  • Targovishte
Здравейте, банда!

Инджи - благодаря, ама май се бъзикаш Simple Smile

ИР - прекрасно, благодаря! Важното е че си намерила решение.

Абе, голям глад ме гони. Теренът хич не е разкалян, даже напротив.

Яденето - З - ябълка, О - свинско месо от буркан и зелена салата, В - поканени сме на барбекю у тъщата, обещана е и зелена салата. Лошото е че тъста ще извади и ракията...

Днес от 11 до 14 имам три предизборни прояви, платени за публикация, както и една пресконференция в общината. Така че обяда вероятно ще отиде поне към 15 часа. Дано се случи. Иначе отивам директно на вечеря.
А между другото трябва вестникът да бъде довършен и изпратен. Така е - мразя срядата почти толкова колкото и петъка - дните в които изпращам вестник.

Ръката вече не ме боли. За разлика от първия път, мускула от външната страна почти до рамото е синьо като от ударено. Това дали е нормално?

Имам толкова работа, а искам само книжка, завивка и топъл чай. Толкова ли много искам...

Приятен ден, банда!!!!!

Ето по едно кафе и/или чай, по избор - да устискаме до обяда!

Общи условия

Активация на акаунт