Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 174
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Привет бандюги! Hug
Вангоби, голяма беля, бързо да минава, болкоуспокояващи не помагат ли? Hug
Нашите днес ги ваксинират, на групи, на групи, взех да се тревожа дали не сгреших? Но смятам ваксини тепърва ще има, няма за къде да се бърза...! Thinking
С яденето установих, че яде ли се три пъти на ден, отслабване няма, познатите, които са слаби не ядат на обяд или вечеря. Хапнат хората шепа ядки или една ябълка и това е...спасението е глад - майка! Disappointed Relieved
Надявам се, всички болнички от К да вървят леко и да са на оправяне /Сиси, Миленски, как сте/?
Иринитко, дръж фронта и сам воинът е воин...няма да те лепне, ти си чук!

# 541
  • Бургас
Доживях да видя 5 на кантара. Тази сутрин, след изгладувания воден, кантарев показа 59,3.
Мимозче, аз взимам една торба витамини. Но понякога психясвам...то само ковидски новини..Да взема да наблегна на мента, глог и валериана Grin
И да, яденето три пъти на ден, също не е за мен.

Болничките, как сте?

Вангобче, да минава бързо. Много гадно нещо.Heartbeat Компреси, лед, не дават ли?

# 542
  • София
Иринитко, 😘 я моля те да се стягаш! Ти си ми пример за борбена и желязна Лейди! Сега ще си изтъркаш нервите, а не дай си Боже се случи? Стегни се, целувам те и се пази! 😘😘😘
Иначе доФтура изписа някъв крем, той загрява. ММ снощи чете сложи ми лед, ми нИ ща ни едното ни другото. Ще мине, ще стискам зъби и така. 😊

Уффф, забравих! Браво за петичката! 😘❤❤

# 543
Вангобче, бързо да минава.

Деси, как е синът ти?

Ами аз не съм мн добре, но държа се, гледам да не падам духом..
Ужасно коварен вирус, пазете се. 😘

# 544
  • София
Здравейте, банда Hug

Вангоби, Hug. Дано скоро спрат болките и бързо да се възстановиш. Heart
Курдов, бобеца е от Кюстендилско. Свърши ми иначе щях да го снимам и да му видите цвета. Според мен е салатен боб, но мъжете много го харесват на яхния и чорба.
Иринита, браво за волята и резултата Hug
Мими и аз съм стигнала до този извод, но не мога да издържам на глад.
Сиси, Hug

На свекър ми му смениха лекарствата, защото нямаше подобрение и от вчера пие други. За днес все още не е вдигал температура и си мисля, че това е добър знак. Свекървата, може би едната доза ваксина, която има оказа някакво влияние, защото го кара много по-леко в сравнение с него.

За днес плодове-банани, ябълки и чай.

Лек ден на всички! Hug

# 545
Сега ще ви кажа да се посмеете какво ядох... ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНА супа Rolling Eyes, така се продава и то защо - има в нея пиле, джинджифил, кукркума и е застроена видите ли с кокосово мляко.! Joy Та демек нещо като противоковидна супа, ха ха. Отделно една филия хляб с КИНОА /момичетата от Бургас, от пекарна Лазур е Joy/ Това е то да си еко - киноа, чия, биокосово масло, елда, биококосово мляко, не е шега работа. И задължително куркума, куркумата ми е много важна, както казваше Рачков на рекламата. ... Какво е това падение да ядеш боб, леща и пилешка супа с картофки и фиде.
Вън е слънчево, след работа поемам пътеките...само това ме спасява от глог, мента, валериан! Stuck Out Tongue Winking Eye
Миленски, щом и ти не можеш да издържаш на глад - дебели ще си ходим двете! Wink
ПП Дано свекъра ти и Сиси, и Десковите болни се подобрявате вече.

# 546
  • Targovishte
А-а-а-а, моля, моля - най-дебелия къде го забравяте. Мими - веднага да пе запишеш в този отбор.

Та, Здравейте банда!

Аз в най-скоро време ще набия някого.
Скрит текст:
Всички ми казват - да, добре, трябва да го направим, да - няма време и... НИКОЙ! дните свършват, имам хиляди платени неща и... мълчанието на агнетата. И кво - от другия понеделник до четвъртък юруш на маслините, а в петък (2 април) ако може 5 публикации и всички да са водещи, при положение че мястото е едно. Е, просто няма как да се случи...  Вчера, например - света обърнах, звънях от Шумен, до Варна че накрая и в София, защото трябва да се подпише договор с ВМРО за 1 (една) публикация на стойност 100 (сто) лева. Но! Според българския Избирателен закон задължително се изписват ТРИТЕ имена на пълномощника, който плаща. В случая обаче пълномощника е българка, но с италианско гражданство, и си има само Първо и Второ име. НЯМА трето. УЖАС. В крайна сметка от централата ни в София са се обадили в ЦИК и видиш ли те разреши ли да напишем в договор жената с две имена, като ОСТАВИМ ПРАЗНО място за трето с многоточие. И днес сагата продължава - местния водач на същата партия иска аз да си съставя ПРЕДИЗБОРНИ въпроси за интервю, като аз не разполагам с техните партийни намерения и няма как да знам какво да питам. Е съставих си едни прости въпроси, базирани на интервю с друга партия и видиш ли дамата се захласна колко били хубави. Сега пък вече чакам един републиканец 1.90 висок и тежък 250 кг живо тегло да ми дойде да го запиша колко е хубав Цв. Цв.
ПОБЕСНЯВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Иначе преди малко в колата ядох в движение - милинки. Натюр , без салати щото няма как.
За вечеря, ако се прибера, ще ям или макарони или филии с лютеница. Нямам никаква идея дали има нещо сладко из вкъщи. Има вероятност и да не се прибера, ако се случи една случка и отида в Попово да посрещам леля ви Корнелия.

Всички болни бързо да се подобряват или направо да оздравяват, че ако им дойда.... Както съм набрал скорост и Ковида ще избяга и цялата му рода.

Намрънках се! Обичам ви!

# 547
Курдов, по нежно де -  ще кажеш Кака ти Корнелия, тя почти наборка е! Joy

# 548
Сиси, така трябва, всичко ще мине, няма да се паникьосваш 💕
Миленски, каква ваксина има свекърва ти и кога си я е сложила? Щом се лекуват и ги ибгрижвате, ще се оправят хората 🍀
Иринитка, честита 5-чка, ти си устойчив човек 💕
Деси, дано и при твоето момче и семейството му всичко е под контрол🍀
Мими, с коя ваксина се вксинират колегите ти?
Аз леко се притеснявам с нашето ваксиниране, с Астрата.Старая се разумът да надделее, защото мисля, че това беше  разумен ход, дано да е така.
Мими, и при мен триразово хеанене не води до нищо добро за фигурата 😜 вярно е, че глад си трябва. Аз си стоя на -4кг и това е, но взех да си хапвам режимно, но по-обилно и разнообразно. Няма да стане така 👍
Курдов, ти можеш, ще се справиш многоръки Шива 😎

# 549
Занатка, с пфайзер. Повечето такава са избрали. Не си мисли, че си сгрешила, никой на сегашния етап не може да каже коя е по добра.
Едната /Пфайзер/ е много нов метод и не се знае какво ще е развитието с времето, Астрата е по стария принцип, доста по проучена и с по предвидими последствия, но за нея пък излезнаха негативни новини за предизвикване на тромбози. Никой за сега не знае... времето ще покаже. Напълно ясен ми е механизма на двете, какво прави в организма и пак не мога да избера коя. А, аз не съм човек - антиваксър, дори напротив.

# 550
  • София
Бандичка, привет Heart
Си си, да се подобрява! Съжалявам че минаваш през това!
Миленски, подкрепата и помощта ви им вдъхват кураж, сигурна съм! А това помага много! Дано се подобряват трайно!
Деси, и твоето момче да се оправя , и момичето му, че да са добре и да гушкат бебка Heart
Вангобче, лоша работа ! Да се подобряваш!
Иринита, браво!
Курдов, ако може друг да свърши работата и ако може за " вчера " да е свършена - типично си е за нас май.
Спокойна седмица миличка!

# 551
  • София
Zanata, на 4.03 сложиха първа доза ваксина на Пфайзер. Тя е учител.

Благодаря ви за топлите думи! Непрекъснато мисля придружаващи заболявания, чета за критичните дни при Ковида, старая се да съм опора на ММ......и вие сте като глътка свеж въздух. Hug

# 552
Миленски ще се подобрят, дано само да е  по- скоро, защото няма как да не се притесняваш! Много, много те гушкам! Kissing Heart Hug
Сиси , миличка, няма да се даваш , ще мине! Kissing Heart
Заната Kissing Heart не се притеснявай толкова много, както казва Мими - никой на този етап не може да каже коя е по- добра ваксина! И ММ е с Астра Зненека. А за килограмите - споко, може да сваляш обиколки, мерила ли си ги?
Вангоби Kissing Heart по- бързичко да минава, че сигурно ти е много трудно, поне да не боли! Heart
Иринита Kissing Heart браво за петичката и горе главата, ти това го можеш!
Деска как са твоите дечица? Hug
Курдов теб до 04.04 , че и няколко дена след това ще те побъркат - но ти през колко избори си минавал досега, тези ли ще ти се опрат?
Спокоен ден да имате милички ! Heart

# 553
  • София
Уф, кАдя сте? Слагам едни питиета и на кой, как му дОди!

Надявам се да сте здрави! 😘😘😘

# 554
Вангбчеее, благодаря! На мен ми додИ за питието, така ме зацепи тиквата след обяд!
Ти как си, намаля ли болката?

Общи условия

Активация на акаунт