Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 205
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Запис и от мен, ЗЕТ трансфер вчера на два петдневни. Тест на 26ти.
И на мен ми изписаха виагра глобули по една вечер до тест. Лекарката и аптекарката казаха,че подобрява кръвообръщението в матката и подпомага имплантацията. Проблем с лигавицата нямам беше 10.2мм на трансфера, но ставала по-рецептивна от виаграта.
Някой друг слагал я след трансфер? Намирам инфо само за лечение на тънка лигавица.

А пък главата ми ще избуши, нз дали е от тази виагра, но се събудих със страшно главоболие и не минава...

# 91
Момичета, за съжаление тестът ми за бременност след ЗЕТ е отрицателен. Прави ли се почивка и ако се прави за какъв период преди следващ опит?

# 92
Елислава , за подобряване на кръвоснабдяването и подпомагаме на имплантацията

За първи път ми ги дават

Иначе съм на дуфастон, но шпа, натаспин, фолиева к-на Мета, медрол, витамини прегнакеър консепшънс, клексан, кринон гел и последният да затвори вратата Simple Smile

# 93
Някой бил ли си е инжекции с прогестерон (Пролутекс)?Как ги съхранявате? Упътването им е само и единствено на турски...
Във връзка с прогестерона под формата на инжекция от къде може да се закупи? И с какъв срок на годност са обикновено - знаете ли? 😊

# 94
Момичета, за съжаление тестът ми за бременност след ЗЕТ е отрицателен. Прави ли се почивка и ако се прави за какъв период преди следващ опит?

Съжеляам за резултата ти.
Аз миналия месец правих ЗЕТ трансфер, следващата седмица ми предстои нов ЗЕТ.
Не съм правила почивака. Доктора каза, че няма смиъсл.

# 95

Съжеляам за резултата ти.
Аз миналия месец правих ЗЕТ трансфер, следващата седмица ми предстои нов ЗЕТ.
Не съм правила почивака. Доктора каза, че няма смиъсл.

Благодаря и успех!  Simple Smile

# 96
Момичета, ЧХГ на 11 ден след ЗЕТ на 2 броя 5-дневни е 437.80.
Това добре ли е?

# 97
Това добре ли е?

Според мен е добре Simple Smile

# 98
  • София
Аз съм поставяла Пролутекс, прогестеронови инжекции. Можете да ги закупите от Гръцката аптека Промахон. Доволна съм от тях, защото това е единственият Прогестерон който се бие подкожно. Мускулният Прогестерон създава огромни проблеми. Не го препоръчвам, но от както научих за Пролутекс нещата са добре. Инжекциите с Прогестеон се усвояват в 98%, Дуфастона се усвоява през стомаха и там се губи полезният ефект затова се пие в огромни дози, вагиналният Прогестерон се доставя по-близо до матката. От опита ми с Утрогестан и Циклогест, второто е по-добро защото дозата в една свещичка е 400мг Прогестерон а дозата в един Утрогестан е 100мг.

# 99
Аз съм поставяла Пролутекс, прогестеронови инжекции. Можете да ги закупите от Гръцката аптека Промахон. Доволна съм от тях, защото това е единственият Прогестерон който се бие подкожно. Мускулният Прогестерон създава огромни проблеми. Не го препоръчвам, но от както научих за Пролутекс нещата са добре. Инжекциите с Прогестеон се усвояват в 98%, Дуфастона се усвоява през стомаха и там се губи полезният ефект затова се пие в огромни дози, вагиналният Прогестерон се доставя по-близо до матката. От опита ми с Утрогестан и Циклогест, второто е по-добро защото дозата в една свещичка е 400мг Прогестерон а дозата в един Утрогестан е 100мг.

Благодаря за изчерпателния отговор 😊😊😊

# 100
  • София/Севлиево
Моите инжекции ги намерих в Базар.бг.От две различни момичета.Тези,които отворих днес са с упътване на турски,а в другите момичето ми е изпратило бележка с телефон на гръцка аптека.Трайноста им е до 4 и 11 месец 2022 г.А те се бият в корема като Фракси, нали (поне ММ там ми сложи първата,след като нощес до някое време е чел за тях).
Уас, страхотен резултат.Честито ❤️
Крейзи дайъмънт,съжалявам Hug Успех следващия път,може още на този цикъл да пробваш,въпреки че аз винаги съм си почивала между трансферите.

# 101
Моите инжекции ги намерих в Базар.бг.От две различни момичета.Тези,които отворих днес са с упътване на турски,а в другите момичето ми е изпратило бележка с телефон на гръцка аптека.Трайноста им е до 4 и 11 месец 2022 г.А те се бият в корема като Фракси, нали (поне ММ там ми сложи първата,след като нощес до някое време е чел за тях).
Крейзи дайъмънт,съжалявам Hug Успех следващия път,може още на този цикъл да пробваш,въпреки че аз винаги съм си почивала между трансферите.

Благодаря 😊😊😊 Ще си купя и аз, ако имам положителен тест, да имам за спешни случай - каквито съм имала на първия трансфер и се налагаше да ходя чак до болницата, за да ми бият, но мускулно Simple Smile

# 102

Благодаря ти, Ели! Heart Лека бременност и здраво и щастливо бебче. Heart

# 103
Това добре ли е?

Yas честито 🥳 Имаш ли някакви симптоми?

# 104
Това добре ли е?

Yas честито 🥳 Имаш ли някакви симптоми?
[/quote]
[/quote]

Нямам никакви.. единствено вечер, ако стоя повече права и усещам много леко напрежение и пробождане..

Общи условия

Активация на акаунт