Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 720
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София/Севлиево
Честита Баба Марта! Тихичко честито,Ани.Само да напомня,че сряда е почивен ден.Може утре да пуснеш кръвния.

# 391
Определено има чертичка, честито!
И аз съм с трансфер на същата дата, но днес не посмях.

# 392
  • Панагюрище
Благодаря на всимки ви, от вълнение изпуснах да честитя и баба Марта!
Бъдете здрави и нека съвсем скоро да ви окрили най-голямото щастие!
Елислава, аз живея срещу болница и там има лаборатория, която работи без почивен ден /включително и на 3 март/ и ще се в възползвам да си пусна и прогестерона 🤞

# 393
Честита Баба Марта, момичета, да ни донесат щъркелите много бебчета Yellow HeartBlue Heart Heart Exl

Неви на мен ми взимаха миналата седмица на 23/02 и сега си чакам резултатите.

Ани и аз я виждам Heart Exl

# 394
# 395
  • до най-прекрасния мъж
Честита Баба Марта на всички момичета. Нека ни донесе здраве и надежди за така желаните дечица!
Тихичко честито на Ани. Успех на кръвния в сряда. Дано това е най-запомнящата се Баба Марта за теб!

# 396
Честита Баба Марта, да сте много Здрави и пухкави Simple Smile аз приключих с моят опит, на 10-ти ден ЧХГ беше 30, днес е 4.
Успех на всички.

# 397
Здравейте момичета,
Как прилагате Циклогест за по-добро усвояване, така че да не изтича? Имам предвид лежите ли след поставянето му или използвате някакви други техники?
Сутрин поне един час преди да ставам се събуждам и си го поставям, после си си пия Л—тироксина, а вечер непосредствено преди да си легна го слагам.
Пак си има обаче изтичане, във клиниката си ми обясниха, че е съсвсем нормално да има. Неприятно, но няма как.

# 398
Честита Баба Марта, да сте много Здрави и пухкави Simple Smile аз приключих с моят опит, на 10-ти ден ЧХГ беше 30, днес е 4.
Успех на всички.

Съжалявам 😏 Във времето след толкова много трансфери, пункции и т.н разбрах, че всъщност ние сме много силни жени. И това, че живота ни е поставял пак и пак пред поредното изпитание, неуспех и т.н всъщност ни е научил да сме такива. Надявам се с високо вдигната глава да продължиш напред. И знай, че няма да е все така 🍀

# 399
Най-после излезе и моя резултат от събота - на 10-ти ден след ЗЕТ на 3-дневни и 4 дни след Хориомон - ЧХГ 80.38 Disappointed Като извадя около 50 от Хориомона и остава едно ЧХГ 30 Disappointed Relieved

# 400
И моя 4 трансфер завърши с кръгла 0.😭😭😭

# 401
Най-после излезе и моя резултат от събота - на 10-ти ден след ЗЕТ на 3-дневни и 4 дни след Хориомон - ЧХГ 80.38 Disappointed Като извадя около 50 от Хориомона и остава едно ЧХГ 30 Disappointed Relieved
Сигурна ли си, че Хориомон дава завишаване с 50 единици? На мен и 30 за десети ден на тридневен не ми звучи зле. Струва ми се, че има надежда и трябва да продължиш лекарствата и да пуснеш следващо ЧХГ.

# 402
Бени , стискам палци това чхг да се превърне в твоето бебче.

# 403
  • до най-прекрасния мъж
И на мен 30 не ми се вижда ниско. Стига да се удвоява правилно, е добре. В крайна сметка това не е точна математика. Та ти още нямаш закъснение дори, а малчовците може да са се имплантирали малко по-късно.

# 404
Ех, колко успокоително ми звучите, момичета Purple Heart Естествено, че не съм го отписала все още, но все се надявах да е по-височко Rolling Eyes В четвъртък пак ще се боцна и ще се види накъде вървят нещата. Тогава ще съм отново 4 дни след Хориомон Weary

Общи условия

Активация на акаунт