Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 713
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Честита баба Марта и от мен! Нека новия месец ни донесе много положителни резултати! Аз със сигурност ще я запомня тази дата. Днес на 13-ти ден ЧХГ - 159.7 Тъй като нямах търпение да разбера резултата, с мъжа ми ходихме до близкия по-голям град, както ви бях споменала при нас изследванията се изпращат на София и резултатите излизат след един ден. Още не мога да повяраам, струва ми се някак си нереално. Аз съм бременна за първи път. Момичета вярвайте чудесата се случват 👶🍀🍀🍀🙏🙏🙏

# 406
Преди време и аз имах подобен резултат след хориомон и моята тогавашна лекарка каза че не оказва толкова голямо влияние, така че не се отказвайте, успех Simple Smile
Ех, колко успокоително ми звучите, момичета Purple Heart Естествено, че не съм го отписала все още, но все се надявах да е по-височко Rolling Eyes В четвъртък пак ще се боцна и ще се види накъде вървят нещата. Тогава ще съм отново 4 дни след Хориомон Weary

# 407
Честита баба марта и от мен момичета!  Нека да сме здрави ,и щастливи за да може да дойдат здравите ни бебчета. Да се отчета и аз: Пети ден на бастоциди- 10.79 Седми ден 77.34 и днес 9-ти 200.02

# 408
Честита Баба Марта и от мен момичета. На девети ден на 2 петдневни резултат 0.100, според вас имали смисъл да чакам до 14 ден както ми е казал доктора. Утре ще звъня в клиниката, но се чудя дали въобще да продължавам с инжекциите и хапчетата.

# 409
Честита Баба Марта и от мен момичета. На девети ден на 2 петдневни резултат 0.100, според вас имали смисъл да чакам до 14 ден както ми е казал доктора. Утре ще звъня в клиниката, но се чудя дали въобще да продължавам с инжекциите и хапчетата.
Според мен,няма шанс..но горе главата-ще стане следващия път.🥰само имай вяра

# 410

В моята клиника, на 7ми ден такъв ли е резултата всичко приключва с химиите ...които взимаме. Моето мнение е, е че напразно ще те накарат да се надяваш до 14тия ден. Но не го налагам....разбира се. Послушай ги. 🍀🍀🍀

# 411
Момичета, възможно ли е толкова рано да ми се вие свят, гадене от различни миризми, и нямам никакъв апетит...?

# 412
  • София/Севлиево
Да.Възможно е...Добре дошла в клуба.Сутрин съм ок и до вечерта съм скапана,а предимно лежа...

# 413
Марви, абсолютно възможно е, всеки път когато съм била бременна гаденето ми е от ден 1, миризмите също..., с единствената ми успешна бременност това продължи до деня на раждането.

# 414
Момичета, възможно ли е толкова рано да ми се вие свят, гадене от различни миризми, и нямам никакъв апетит...?

На мен започна да ми се гади от 3-4ти ден след трансфера, предимно вечер. Усетих се, че става нещо, защото досега не ми се беше гадило точно по този начин, но не знаех и дали не си внушавам. Към ден днешен (трансферът беше на 6ти февруари) ми се гади почти постоянно и почти целодневно. Все едно съм кукла на конци и ме управляват Grinning Отначало имах тайминг в гаденето в едни и същи часове, но сега е абсолютно хаотично. За гаденето пия вода от буркан туршия (почна да ми се пие от 2ри ден на трансфера) и вода с лимон. Никога не съм обичала кисело, аз съм човек на сладкото. Четох, че се препоръчва газирана вода с лимон, но аз не обичам газирано. От 18ч нататък нищо не мога да правя освен да лежа. ММ се прибира от работа и слага вечерята, защото никакъв шанс да се надигна.  В събота (21ви ден) пуснах едно ЧХГ излезе 35 684.75 mIU/ml. Първия преглед предстои тези дни. Дай Боже всичко да е наред. Никога през живота си не съм се радвала, че се чувствам зле Grinning Четох, че се препоръчва прием на магнезий за гаденето, но не смея да го започна. От витамините приемам в момента само фолиева киселина и вит. Д3. Ще помоля доктора да ми препоръча витамини за бременни, понеже ми се налага да приемам метафолиева и активна форма на вит. B.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 11:41 от Elvi16

# 415
Чувствам се и разсеяна, а аз работя с пари, хора и компютър. Почнах да правя много греши, и в комбинация с другите неща, май, ма ще трябва да мисля нещо!

# 416
Чувствам се и разсеяна, а аз работя с пари, хора и компютър. Почнах да правя много греши, и в комбинация с другите неща, май, ма ще трябва да мисля нещо!
Аз втората бременност оглупях напълно, нищо не помнех, а пъксе бях записала да уча. Гледах тъпо првз цялото време.

# 417
Момичета, взимали ли сте някакви добавки преди трансфер. Пчелен прашец, пчелно млечице и прополис, защото се чудя дали да пробвам едни добавки с всички тези неща. Това, което ме спира е, че е имуностимулант и да не стане обратният ефект.

# 418
Здравейте,

записвам се с 3ти пореден неуспешен ЗЕТ.
Миналия път поне имах имплантация, а този път нищо - 0,200.
Успех на всички чакащи!

# 419
Здравейте,

записвам се с 3ти пореден неуспешен ЗЕТ.
Миналия път поне имах имплантация, а този път нищо - 0,200.
Успех на всички чакащи!

Ли Sad
Съжалявам много за тези резултати. Подозирате ли някаква причина за тези неуспехи - тромбофилия, имунологичен проблем, лошо качество на ембриони?
Понеже знам за вашата история от темата за МФ, все се надявах, че ще ни зарадваш с положителна развръзка, но не се отказвайте - ще се случат нещата, сигурна съм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт