Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 282
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте.Записвам се и аз в Темата.Хайде да ни е на късмет.Вчера ми беше ЗЕТ трансфера на 1 ембрионче.Преди 3 години забременях от пресен трансфер .Малката стана на 2 г и вече решихме ,че няма какво още да чакаме и решихме да имаме второ детенце.

# 616
Момичета нощеска сънувах че не се получило и казвах на док ти нали ми обеща че ще стане
Така плаках в съня че като се сабудих и очите ми бяха мокри от сълзи
Малку ми се разклати психиката

# 617
Аз така при първия трансфер си седях вкъщи, разхождах се за кратко,че беше зимата и непрекъснато го мислих. При втория трансфер на третия ден се върнах на работа и ми беше по - добре психически. ( при втори биохимична ). Иначе и аз редих пъзели, оцветявах антистрес книжки и гледах филмчета. Сега при третия съм решила да си остана повече вкъщи, не заради самия трансфер, а защото имам нужда от почивка ( напоследък съм доста натоварена в работата ).
   Успех на всички и аз скоро ще се включа в дългото чакане. Чакам цикъл и ще правим Зет.

# 618
Аз така при първия трансфер си седях вкъщи, разхождах се за кратко,че беше зимата и непрекъснато го мислих. При втория трансфер на третия ден се върнах на работа и ми беше по - добре психически. ( при втори биохимична ). Иначе и аз редих пъзели, оцветявах антистрес книжки и гледах филмчета. Сега при третия съм решила да си остана повече вкъщи, не заради самия трансфер, а защото имам нужда от почивка ( напоследък съм доста натоварена в работата ).
   Успех на всички и аз скоро ще се включа в дългото чакане. Чакам цикъл и ще правим Зет.
и аз ще правя зет, желяв ви успех. Преди зет правите ли нещо допълнително, някое изследване.

# 619
и аз ще правя зет, желяв ви успех. Преди зет правите ли нещо допълнително, някое изследване.
Втори ЗЕТ ще ми бъде. Не не съм ппавила - този път ме вика от 2 ри до 5 ти ден. от цикъла.

# 620
Здравейте борбени момичета,след трансфер лежахте ли?Имали някои върнал се на работа? Предстои ми трансфер но работя по 4 часа в едно заведение в кухнята и незнам как да постъпя?По принцип нямам някакво напрежение и незнам как да постъпя?

# 621
Аз лично  в деня на трансфера гледам да си почивам .

# 622
Аз си почивах 3 дни и после се върнах на работа, но работа ми е на компютър и нямам контакт хора.
Здравейте борбени момичета,след трансфер лежахте ли?Имали някои върнал се на работа? Предстои ми трансфер но работя по 4 часа в едно заведение в кухнята и незнам как да постъпя?По принцип нямам някакво напрежение и незнам как да постъпя?

# 623
Трансфера ми беше в събота и в понеделник си бях на работа, но и аз съм на бюро. Преценете дали физически ще се чувствате добре, ако ви карат да вдигате тежки неща и да подреждате продукт, аз не бих отишла дори за 4 часа.

# 624
При първи трансфер вкъщи, при втори от третия ден на работа, но работата ми е на бюро. ( при втория биохимична ). Прецени си сама. 
  Докторката ми каза нормален начин на живот след трансфера.

# 625
Здравейте момичета, утре понеделник ми е трансефера ( ако всичко е ок на прегледа) планирала съм до сряда да работя от вкъщи. И четвъртък на работа в офиса. Работя на бюро и имам контакт с хора в офиса. Предишните 4-ри трансфера постъпих по същия начин- от 2-3 дни оставах в къщи и след това на работа.
Обикновено те изпращат с думите- без стрес, вдигане на тежко- т.е. зависи от това какво работиш и колко се натоварваш и как ти го чувстваш.
Аз съм преценила, че в случая са ми нужни два-три дни за да намаля страничен и допълнителен стрес непосредствено след трансфера. Успех на всички и да се похвалим с добри резултати.

# 626
Здравейте,
Днес ми е 11 ден след трансфер и имам температура 37.2. Като цяло знам, че не е много, но предвид самата процедура малко се стреснах. Някоя от Вас имала ли е температура след трансфер?
Нямам никакви симптоми да съм болна. Просто усетих, че ми горят бузите.

# 627
Здравейте,
Днес ми е 11 ден след трансфер и имам температура 37.2. Като цяло знам, че не е много, но предвид самата процедура малко се стреснах. Някоя от Вас имала ли е температура след трансфер?

Гале, аз през първите три дни имах на моменти такава температура до 37,2. Тогава, четох, че след трансфер е възможно да вдигнеш температура. До 37,5,ако е над нея трябва консултация с лекар. Смятам, че ти е от това. Не се стресирай. Имаш ли други симптоми? Да не се настинала?

# 628
Здравейте,
Да и аз имах температура при успешния си трансфер.Но тест направих на 9-ти ден и знаех вече ,че съм бременна и тогава разбрах ,че заради това и високите нива на прогестерона се повишава Т.

# 629
Здравейте,
Здравей, на мен ми е 11 ден след ЗЕТ, Не съм си америка температурата на от 4-5 дни гърдите ми са болезнени. Утре сутрин смятам да направя теста, дано този път да е "+". Желая ти успех.

Общи условия

Активация на акаунт