Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 630
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ddd29 аз съм пример за неуспех на перфектен ембрион. Предния ми трансфер ми върнаха 1 с качеството 5аа и нищо. Сега пак върнахме 1 със същото качество ,но се надявам сега да е успешно  😉

# 601
  • София/Севлиево
Здравейте, момичета. 13 ден след трансфер съм, имам менструални болки, но без кървене, замаяност, болки в гърдите и ускорен пулс. Нормално ли е според вас?

Направихте ли си тест? 😁
[/quote]

В понеделник ще правя направо кръвен.
[/quote]

Може още днес,въпреки че вече е след обяд.Може и утре.

# 602
Здравейте, момичета. 13 ден след трансфер съм, имам менструални болки, но без кървене, замаяност, болки в гърдите и ускорен пулс. Нормално ли е според вас?

Направихте ли си тест? 😁

[/quote]

[/quote]

В нашия град нищо не работи събота и неделя 😀

# 603
Здравейте
Момичета днеска ми  е 7 ден от стимулацията доктора каза че трябва да вливаме калций. Беше много натоварено и неможах да го питам, защо ще ми влива калций. Някоя от Вас имали вливки с калций, и защо се влива ? То аз в понеделник съм на преглед и тогава ще питам доктора

# 604

Направихте ли си тест? 😁

[/quote]

[/quote]
13 дни след трансфер всеки пиклив тест ще покаже съвсем ясно каква е работата. Та това си е вече след закъснение, особено пък ако е 5 дневно.

# 605
13 дни след трансфер всеки пиклив тест ще покаже съвсем ясно каква е работата. Та това си е вече след закъснение, особено пък ако е 5 дневно.
[/quote]

На две 3-дневни, докторката ми каза на 16 ден и понеже съм стриктна, чакам 16 ден. А и с пикливите не ми върви и реших да не пробвам.

# 606
Ами правете си тогава стриктно тестът във понеделник, тук никой не може да ви каже още сега дали сте бременн, или не. Симптомите не се различават от тези на ПМС.
Успех!

# 607
Аз също потвърждавам, всичките ни ембриони са 5АА и 5АВ. 3 броя не се захванаха, 1 се захвана и трябва да се роди до месец живот и здраве Simple Smile

Ddd29 аз съм пример за неуспех на перфектен ембрион. Предния ми трансфер ми върнаха 1 с качеството 5аа и нищо. Сега пак върнахме 1 със същото качество ,но се надявам сега да е успешно  😉

# 608
Момичета, имам нужда от малко морялна подкрепа Simple Smile Днес ми е едва 3ти ден след трансфер, а имам чувството, че мисля само за това дали ще бъде успешен първият ни опит или не. Като защитна реакция за себе си се настройвам, че може и да стане, може и да не стане, за да не се разочаровам, ако резултата е отрицателен. И все пак толкова искам да стане. Гледам да се занимавам с някаква къщна работа, за да не си мисля за това - така или иначе нищо не зависи пряко от мен. Вие как се разсейвате, какво си мислите?

# 609
Кали , предвид , че ти е първи трансфер, според мен е нормално да го мислиш толкова много. От сърце ти пожелавам и да е последен.
На мен днес ми е 1-ви ден след вчерашния ЗЕТ на две 3-дневни снежинки и този път нямам никакви очаквания и не мисля да се вглеждам толкова в симптоми. Снощи имах гости, днес мислим на заведение да ходим с приятели, а от понеделник всекидневни разходки със сестра ми и племеника, който е на 7 месеца. Само ще се огранича да го вдигам, че си тежи вече. След предния трансфер лежах 3 дни и после разходки. Този път и да исках да лежа нямаше как, че вчера бях сама до клиниката, а това си е шофиране по над 100км в посока.
Отделно съм се съсредоточила в предстояща почивка, която с новата заповед на здравния министър не знам дали ще се осъществи, ама каквото стане.
Можеш да четеш книжки, да гледаш весели филми и всичко, което те разсейва.

# 610
Аз редих пъзели, играх разни игри, ходехме на разходки, гледах няколко сезона на интересен сериал и на работа много се разсейвах от мисленето какво ли става.

# 611
Ей Иренка, стискам палци, надявам се това да е твоят опит.
Кали, аз към момента съм спокойна - 6ти ден от трансфер на две 3 дневни, първи трансфер е за мен също. Другата седмица вече ще работя (от вкъщи) и ще се разсейвам съвсем. Чета книги, играя малко една игра и имам много време за едно от любимите ми занимания - да готвя Simple Smile Ходя на кратки разходки.
Но малко преди трансфера и следващите два дни си имах стрес, даже на 2рият ден изведнъж осъзнах, че е окончателно и че не мога да върна ембрионите за по-късно Simple Smile, демек психиката ми леко беше бъгнала.
Много ми се иска да е станало. Вчера виках по мъжа ми и той каза, че съм бременна, и ме притеснява също да не го разочаровам.
Много енергия ми взема намаляването на цигарите (за съжаление не ги спрях предварително - противно на съветите дето давам)
На 4тият ден вечерта имах усещания като леки пробождания в матката (евентуално) и продърпвания, не знам сега тва хубаво ли е лошо ли е, нищо ли е Simple Smile
Днес и утре ще се разхождаме двамата.
Помага ми и мисълта, че ако не се е получило ще мога пък да се ваксинирам, че една година пазене доста ме умори.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 14:24 от Одри

# 612
Благодаря, Одри ! Hug Heart
Ще чакам двете с Кали да развеете положителните тестове и аз след вас .

# 613
Присъединявам се към вас и стискам палци на всички! Трети ден след трансфер на 5-дневни ембриончета, честно казано отсега се вглеждам във всякакви въображаеми и невъображеми симптоми. Първи опит ни е, не съм сигурна какво точно трябва да очаквам. Вчера имах ПМС болки, днес нищо...

# 614
Благодаря ви, момичета, страхотни сте Simple Smile Стискам и на вас много, много палци, Одри и Иренка Heart

Сигурно защото ми е първа процедура и транфер се вглеждам и го мисля повече. Наистина ме е страх да се настроя изцяло положително, защото ако не стане разочарованието ще ми е голямо. Гледам да съм неутрална, дори днес в изблик на емоция си поплаках сутринта, ей така просто. Утеха са ми 4-те замразени ембриончета, които ще използваме при евентуален неуспех, но не искам да мисля за сега за тях. Добре, че от понеделник съм на работа, защото вкъщи ще изперкам Grinning
Иначе днес от всякъде ми върви на бебешки знаци - пускам сутринта Теория за големия взрив - една от героините е бременна, пускам след това Двама мъже и половина - в епизода Чарли излиза с майка с бебе..... Дано да означават нещо хубаво Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт