Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 260
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря. Успех и на теб Blush
Здравейте,
Днес ми е 11 ден след трансфер и имам температура 37.2. Като цяло знам, че не е много, но предвид самата процедура малко се стреснах. Някоя от Вас имала ли е температура след трансфер?
Нямам никакви симптоми да съм болна. Просто усетих, че ми горят бузите.
Здравей, на мен ми е 11 ден след ЗЕТ, Не съм си америка температурата на от 4-5 дни гърдите ми са болезнени. Утре сутрин смятам да направя теста, дано този път да е "+". Желая ти успех.

# 631
Здравейте Момичета, успех на всички Simple Smile Дано да имаме късмет и да ни се случи тази радост!
Днес беше моят ЗЕТ, трансфер на 3 бластоциста, един отличен и 2 средно качество. Записвам се при вас да си чакаме заедно Simple Smile

# 632
Здравейте Момичета, успех на всички Simple Smile Дано да имаме късмет и да ни се случи тази радост!
Днес беше моят ЗЕТ, трансфер на 3 бластоциста, един отличен и 2 средно качество. Записвам се при вас да си чакаме заедно Simple Smile

Късмет! В коя болница сте?

# 633

В АГ Димитров.

# 634

В АГ Димитров.

Стана ми интересно, заради върната бройка. В моята връщат до два. Стискам палци всичко да е наред.

# 635
Явно в Димитров са си фенове на тази бройка и на мен ми връщат по три Rolling Eyes

# 636
Момичета някой правил ли е изследване за ембриотоксини? Някой може ли да ми даде повече информация?

# 637
Момичета-кокичета, нещо е тихо от няколко дни с хубавите новини. Бременеещите да споделят как се чувстват и всичко наред ли е.. Hug
Аз си пуснах едни бързи кръвни изследвания /самосиндикално/, за да видя как са нещата от миналата година. Според вас да взема ли някакви добавки, освен витамин Д и фолат? Как са при вас тези стойности? Горните са 2020, а долните 2021г.

# 638
  • София/Севлиево
Вит.Д задължително си вземай.Б12 май бива...Този хомоцистеин ми се вижда висок,ама в темата за тромбофилиите питай.Кога ти взеха кръвта.На мен в лабораторията специално за него ми обясниха,че трябва да е преди 9 сутринта...

# 639
Да, и аз видях, че така пише в сайта им и ми взеха в 8ч. кръв. И на мен ми се струва малко високичко.. Confused
Още днес започвам витамин Д и фолат.
Ели, ползвала ли си на някоя марка, защото искам да са по-бързо усвояеми.

# 640
Доколкото знам вит.Д и Б12 трябва да са на горна граница, може би е добре да се консултираш с лекар и да приемеш някакви добавки и витамини.

# 641
Още първите изследвания миналата година ги показах на док, метна едно око и коментара беше - витамин Д ти е малко нисък и до там... Нито ми изписа нещо, нито каза нещо повече.. Та не знам.. Grin

# 642
  • София/Севлиево
Вигантол,на Джеймисън и на Солгар-все гледам да е течен,че уж по-добре се удвоява.

# 643
А вие пиете ли витамини след трансфер? Аз забравих да питам в клиниката дали да си продължа приема на Д и Б12 и реших да направя необходимата пауза, преди да ги изследвам контролно Simple Smile

# 644
Оринндж, аз пия Б12 но е метилкобаламин, вит. Д ти е доста ниско то е обвързано с качеството на яйцеклетките. При мен  при първата стимулация вит. Д беше ниско и една извадиха 6 я., а при втората го бях вдигнала доста и резултата беше 15я.. За ТСХ  пиеш ли нещо, моя док казва, че трябва да е под 2. На гладно и жадно ли си взела кръв?

Общи условия

Активация на акаунт