Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 262
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Оринндж, аз пия Б12 но е метилкобаламин, вит. Д ти е доста ниско то е обвързано с качеството на яйцеклетките. При мен  при първата стимулация вит. Д беше ниско и една извадиха 6 я., а при втората го бях вдигнала доста и резултата беше 15я.. За ТСХ  пиеш ли нещо, моя док казва, че трябва да е под 2. На гладно и жадно ли си взела кръв?

Да, гладна и жадна. ТСХ миналата година с това изследване ми беше 1,15, но е по-нагоре и не се вижда. Док ми повиши дозата по 3 естрофем на ден няколко месеца и имам чувството, че от тогава скочи и ТСХ-то. Ходих на ендокринолог и каза, че ЩЖ е леко уголемена, но е здрава и че наистина естрофема влияе на ТСХ, защото подтискал функцията или нещо такова. Също ми обясни, че резултатите зимата и лятото се променят, заради горещините или студа, но не помня в каква посока Grin
Бях пила на солгар метилкобаламин от 5000мг ако не се лъжа, както и витамин Д на солгар. По принцип от години не съм правила фоликули...така чее вече намирам обяснение на нещата, но не знам защо и док не се впечатли от стойностите.

# 646
Ориндж, лятото ТСХ пада (доколкото помня), но то не е много гарантирано. За имплантация казват, че трябва да е под 2. Сигурно от естрофем се вдига, на мен от стимулацията ми беше станало от 1,8 та на 4,7  Grin
Ами не всеки док. отчита стойностите, то ние с тези форуми вече сме си парче диагностици, не от хубаво де, но...

Добавките, които пия са на Jamieson. Солгар също са хубави. Аз освен, че пия и си следя нивата (Crazy) често, често.

# 647
Ориндж, лятото ТСХ пада (доколкото помня), но то не е много гарантирано. За имплантация казват, че трябва да е под 2. Сигурно от естрофем се вдига, на мен от стимулацията ми беше станало от 1,8 та на 4,7  Grin
Ами не всеки док. отчита стойностите, то ние с тези форуми вече сме си парче диагностици, не от хубаво де, но...

Добавките, които пия са на Jamieson. Солгар също са хубави. Аз освен, че пия и си следя нивата (Crazy) често, често.

Сега как ти е ТСХ, успя ли да се възстанови? Ще пия и аз поне месец и пак ще ги пусна, пък да видим.. Rolling Eyes

# 648
Ех след всички положителни коментари, с които се опитах да вдъхна кураж на всички....време е да споделя, че вече не съм част от чакащите. Спря да се развива. Но като цяло съм добре и все така положително настроена. Все някога ще имам и аз късмет 😊😊😊😊

# 649
Мамка му! Какво стана бе Шейкче как така!!?! Аз дебна тука ама съм те изпуснала 🙄😔😔😔

Ех след всички положителни коментари, с които се опитах да вдъхна кураж на всички....време е да споделя, че вече не съм част от чакащите. Спря да се развива. Но като цяло съм добре и все така положително настроена. Все някога ще имам и аз късмет 😊😊😊😊

# 650
Сега как ти е ТСХ, успя ли да се възстанови? Ще пия и аз поне месец и пак ще ги пусна, пък да видим.. Rolling Eyes

Пия еутирокс

# 651
  • София/Севлиево
Ех,Шейкче Hug Имаше ли някакви индикации ,че нещо не е наред?

# 652
Ориндж, със спрейовете на Бетър ю се наваксват бързо дефицити. Има си метилиран Б12 , както и Д+К2.

# 653
На мен ми е 5ти трансфер, затова този път решихме 3. Иначе до сега винаги сме трансферирали по 2 бластоцистта. Също така само единият е хубав този път, ако имаше 2 хубави, също щяхме да върнем само два.

# 654
На мен ми е 5ти трансфер, затова този път решихме 3. Иначе до сега винаги сме трансферирали по 2 бластоцистта. Също така само единият е хубав този път, ако имаше 2 хубави, също щяхме да върнем само два.

Пети трансфер с бластоцисти. Нещо не е наред. Търсите ли причината?

# 655
Момичета, знам, че е коментирано многократно, но колко трябва да бъде прогестерона в деня на пункцията, за да показва, че лигавицата не е презряла, и че има предпоставки за успешен свеж трансфер?
При мен в деня на пункцията е бил почти 22 ng/ml и чета, че май не е много ок да е толкова висок, но пък от клиниката нищо не ми казаха.

# 656
Ех,Шейкче Hug Имаше ли някакви индикации ,че нещо не е наред?

Нем, чувствам се супер. Днес на преглед бях..... и хоп изненада... Нищо, сега имам време малко да потренирам, да се пораздвижа, както ми се иска... Мисля да се отдам на летния сезон с малката ми и ММ, пък септември, октомври ще му мисля пак ☺☺☺☺

# 657
  • София/Севлиево
Пф,тъй стана и с мен преди 5 години.И после се почнаха истинските мъки.Още не смея да си отпусна душичката.Хубаво е,че имаш план.Пожелавам ти следващия път да е успешен.

# 658
Момичета, знам, че е коментирано многократно, но колко трябва да бъде прогестерона в деня на пункцията, за да показва, че лигавицата не е презряла, и че има предпоставки за успешен свеж трансфер?
При мен в деня на пункцията е бил почти 22 ng/ml и чета, че май не е много ок да е толкова висок, но пък от клиниката нищо не ми казаха.
Сигурна ли си , че е 22, защото сега си погледнах резултатите и е 0,22 последно изследван, а трябва да е май под 1

# 659
В деня на тригера ми е бил 0,6 и после преди пункцията - 22...

Общи условия

Активация на акаунт