ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 276
  • 798
  •   1
Отговори
# 255
Чета от малка- от тогава е любовта ми към четенето - но аз признавам само от книги от хартия- тези на компютъра не ми доставят удоволстивие.Докосването до хартията, прелистването на страниците- не може да се сравни  с нищо.Обичам исторически романи, енциклопедични книги, приказки и готварски книги

# 256
  • sofia
Като бях малка някой ме накара да прочета Емил От Льонеберя, от тогава някак запобна моята страст към книгите. Сега тази книга седи на видно място в библьотеката ми и често си я препрочитам. Обичам всякакви книги, фентъзи, криминалета, любовни, напоследък чета исторически биографични романи и това е новата ми страст

# 257
  • София
Напоследък много чета книги за психология. Иначе любимите ми книги и като жанр и като автор са на Стивън Кинг.

# 258
  • София/Севлиево
Откакто се помня,чета.Може би някъде около 5-годишна баба ме научи и си спомням,че една от първите ми книжки бе "Пипи дългото чорапче".
Обичам всичко да чета,може би най-любими са ми исторически книги,трилъри, фантастика,митология и разбира се приказки.

# 259
Обичам да чета от дете. Интересни са ми книги за психология и история.

# 260
Обичам да чета книги от малка, така се пренасям в друг свят, поставям се на мястото на героите, понякога им съчувствам, друг път се радвам на успехите им. Научавам много нови неща. Любими са ми романите - криминални, любовни.

# 261
  • Разпиляна във въображението
Обичам да чета от дете. Любими жанрове - фентази, фантастика, романтични и още и още Simple Smile

# 262
Чета от малка. Любимите ми книги са приключенски и исторически романи.

# 263
  • София
Естествено четенето започва от ученическите години, когато всеки трябва да прочете определени книги.След това вече всеки си има личен избор.Аз обичам приказките.

# 264
  • София
Покрай баба ми, която ми даваше книжни още от съвсем малка.
Любим жанр - криминален.

# 265
Благодарение на мама , че всяка вечер ми четеше приказки за лека нощ, аз се пристрастих към детските приказки с прекрасен свят .
Започнах да купувам и чета всеки ден , вече имам цяла стая библиотека.
Обожавам детски приказки , фентъзи, приложна психология и донякъде романтични.

# 266
От малка обичам да чета. Истината е, че все повече чета книги и има страст към тях.Любим жанр  криминални,приключенски   и любовни.

# 267
Сама съм се научила да чета много малка- около 4-5 годишна. Още помня заглавието на първата ми подарена книга : "Пети и полетите в космоса". През годините "гълтах" всякакъв жанр книги. В момента мога да кажа, че любимите  ми писатели са тези от 20 ти век,

# 268
Обичам да чета, защото научавам и съпреживявам нови неща. Любимите ми жанрове са трилъри, приключески и любовни романи.

# 269
Желанието за четене се породи още от тинейджърските години и продължава и до днес от хубаво написаните книги. Обичам да чете исторически трилъри и автобиографии.

Общи условия

Активация на акаунт