ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 274
  • 798
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Като малка много четях..имах си огромни сборници с приказки,които четях пак и пак,докато сега,ги предадох на дъщеря ми,която е на 4 и още не може да чете,но си ги пази като голяма скъпоценност.. иначе страстта ми към книгите,започна с книгите за Хари Потър, Здрач,Дневниците на вампира, а по късно 50 нюанса сиво, Открита пред теб.. общо взето си падам по поредици с повечко томове..трилогия,четирилогии и т.н.

# 241
  • Вестерос
Като малка ми харесваше да чета, но не обичах, предпочитах друго да правя, ако имах избор. Но в 8 клас се сблъсках с Хари Потър, първата книга, само тя беше изляза и се  запалих по четенето и особено по фентъзито, фантастиката и т.н. От тогава непрестанно чета. Агата Кристи в тийн годините ме запали и по криминалния жанр.

# 242
Започнах да чета едва като голяма. Прочетох разказ на Стивън Кинг и оттогава не мога да се спра. Любими са ми ужаси и трилъри.

# 243
Чета от много малка. Интереса ми към книгите запали моята баба, която и до ден днешен чете всеки ден.
Обичам криминални и любовни романи.

# 244
Любовта към четенето дойде още като бях дете. Тя бе провокирана от моите родители и дядо ми, които също обичаха да четат. Все още подаръците, които си подаряваме са книги. Харесват ми поезията, историческите и любовните книги.

# 245
Обичам да чета от ранна детска възраст - баща ми работеше в библиотеката и често го посещавах на работното място- отначало четях книги с повече картини /тогава съм била втори или трети клас/ и така четенето се превърна в страст за цял живот. Харесвам приключенските романи, любовните, напоследък чета биографии на известни личности.

# 246
  • София
За щастие израснах в свят с телевизия от 10-12 сутрин и от 17-00 вечер, без компютри, интернет, телефони. Чета много и най-различни книги. Избирам си ги според настроението в момента. Много обичах като тийнейджър поредицата Библиотека "Връстници". А на плажа задължително чиклит Simple Smile

# 247
  • Пловдив
Обичам да чета от дете. Любим жанр: фентъзи.

# 248
  • Варна
Заобичах книгите от малка, в различните етапи от живота си съм чела и харесвала книги от всички жанрове, но явно сега е момента на фентъзи, приключенски романи и разбира хумористична литература.

# 249
Когато бях дете и най-много обичам криминалния жанр!

# 250
От малка обичах да чета приказки, митология. И все още харесвам най-вече фентазито.

# 251
Още от дете обичам да чета, като любими са ми приключенски, детски, документални и фентъзи книги.

# 252
  • оттам, откъдето започва България
Наистина чета от малка и не съм спирала и до момента. В началото ми бяха интересни детски автори - Астрид Линдгрен, Вилхем Буш, Хариет Бичър Стоу. След това започнах да чета книги с индианска тематика - Майн Рид, Карл Май. После преминах и през страшните - Дафни Дю Морие, Стивън Кинг. Разбира се, криминалните книги винаги са ми били любими - Богомил Райнов, Павел Вежинов, Агата Кристи, Джон Гришам, и др. От няколко години чета книги за психологическа самопомощ от различни автори, но ако ми попадне хубава книга - не бих я отказала, независимо от какъв жанр е.

# 253
  • София/Търново
Толкова много четях, че изкарах едно лято в болница. И памет имам, помня всеки ред. Последно ме впечатлиха "Хрониките на Кейн". Инак помня едни "Сребърни кънки". Нищо особено, но ми остана в съзнанието. Както и руските класици - 100+ страници описания. За съжаление, напоследък не чета много. "Японските загадки" подхванах, но след рязка смяна в стила чакат на рафта.

# 254
От дете се влюбих в книгите. Обичам да чета приключенски и криминални романи.

Общи условия

Активация на акаунт