ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 272
  • 798
  •   1
Отговори
# 225
Чета откакто се помня. Обичам всякакви жанрове и подбирам книгите, които чета, според настроението.

# 226
Виновна за страстта към книгите ми е майка ми! За което съм и мноооого благодарна! Heart Decoration От мъничка  ми е показала вълшебството на книгите, което за моя огромна радост сега омагьоса и дъщеричката ми! Heartpulse

# 227
  • гр.София
Откакто започнах да познавам буквите - в началото повече си измислях свои светове по картинките в книжките, после се потопих и все още съм там - в необятния свят и магията на това неоценимо богатство Heart Обичам да чета всичко, което ме привлече и докосне - енциклопедии, романизирани автобиографии, книги за изкуство и познание, стихове, мистерии, фантастика и приключенски романи и разкази.

# 228
  • София
Любовта ми към книгата не беше от пръв поглед. До 14 годишна възраст мислех, че който чете нещо не му е наред. Но сестрата на баба ми ми подари книга с интригуваща корица за една подрастваща тинейджърка /любовен роман/, и така любовта към четенето и книгите беше вече безвъзвратна. Сега вече мога да кажа, че обичам да чета най вече трилари, книги за психологията на човек, автобиографии, исторически романи, лябимата ми книга, която съм чела над 10 пъти е Кръстникът на Марио Пузо.
Всяко дете би се влюбило в четенето, но трябва да улучиш в момента на каква тематика е и какво в този момент би го заинтригувало. Защо не всяко дете би заобичало книгата, ако една от първите които му дадеш да прочете е "Под Игото".

# 229
Още от малка, 3-4 годишна, майка ми ме въведе в чудния свят на книгите. Имах много детски книжки, а когато ми омръзнаха, се записах в сектора за големи (нищо че бях на 12-13г) на библиотеката в града ми. Бях редовен посетител там и четях предимно комикси "Мики Маус" Grinning
След като минах 14, се запалих по "Хари Потър" и прочетох цялата поредица.
След като навърших 20 се зарових в любовните романи и криминалните книги на "Касъл".
С порастването ми се зароди и интереса към приложната психология и езотериката. Преди няколко години пък се пренасочих към литературата за родители (въпреки че нямам още дете) и така започнах да чета Монтесори, Мадлен Алгафари и др.
Като цяло, книгите са голямо богатство и ще се радвам да предам любовта към четенето и на детето ми един ден Simple Smile

# 230
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Обичам да чета още от малка. Книгата е верен мой приятел. Любими са ми любовните романи. Heart

# 231
  • Варна
Най-хубавата изненада! Страстта ми към четенето се зароди в момента, в който се научих да чета - на около 4г., но истинската любов ми към четенето като "моето си нещо", дойде с романа "Матилда". Топ 3 любими жанра са: съвременна проза, исторически и романтични романи. Purple Heart

# 232
Още от дете се увлякох по четенето. Майка ми всяка седмица ме радваше с нова книжка. В къщата на баба и дядо по майчина линия имаше огромни библиотеки пълни с класика, криминалета и всичко каквото се сетите... Отделно майка ми си попълваше ежемесечно розовата колекция на Арлекин, та и там се отбивах на по-тинейджърска възраст!
Обичам много класическа литература, биографични книги, романтични новели, поезия! Гледам да попълвам и вкъщи библиотеките с нови четива, няма нищо по-примамливо от аромата на нова книга!

# 233
Когато бях малка и нямаше Интернет, а нашите ме караха да лягам рано, включвах едно мижаво фенерче и тайно и дълго си четях под завивките. Летните ваканции на село бях най-страстен почитател на библиотеката. Любими са ми френските исторически романи, фентъзи и шпионски разкази и романи.

# 234
  • София
Страста към четенето не се роди изведнъж.Дойде постепенно,с годините.Много харесвам криминални романи.

# 235
  • Бургас
Обичам да чета още от дете. Любим жанр нямам.

# 236
Страстта ми да чета е от малка.
Обичам любовни романи.
Съвсем скоро прочетох и книгите на Луиз Хей.

# 237
  • Sofia
В моето детство това беше единствения начин да откриваш нови светове!
Любимите ми жанрове са : фантастика, фентъзи, криминални романи.

# 238
Обичам да чета още от малка, сега предпочитам книги за израстване и обогатяване, както и все още художествена литература.

# 239
  • София
Чета от малка, но тогава беше по-скоро по задължение.
Страстта ми към четенето се запали, когато бях на 15,с книгите на Хари Потър.
Любими жанрове - приключенски, любовни, криминални.

Общи условия

Активация на акаунт