ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 267
  • 798
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Научих се да чета като 5годишна.
Обичам исторически, криминални и леки четива.

# 211
Обичам да чета от малка, мама ме научи да отркривам светове в книгите. Любими са ми любовните и приключенски📕📗
📚.

# 212
Обичам да чета откакто се помня. Харесвам трилъри и поезия. От скоро започнах да чета романите на Стивън Кинг, харесват ми.

# 213
  • Варна
Чета от дете, започнах с приказки, преминах през приключенските романи, след това любовни и към този момент любим жанр са ми фентъзи и трилъри.

# 214
Чета от 6 годишна с голямо удоволствие. Харесвам трилъри, исторически и  книги за за психологическа самопомощ.

# 215
Като малка изобщо не исках да чета, но като тийнейджър открих света на фентъзи романите и скоро започнах да поглъщам купища книги от всякакви жанрове. Днес любими са ми криминалните и фентъзи историите.

# 216
Обичам да чета. Като дете имахме няколко библиотеки с книги у нас, и четях различни жанрове. Предпочитам криминални сюжети.

# 217
Като малка мама ми беше купила книгата Без дом. Изчетох я на един дъх. Heart Eyes Любимите ми жанрове са исторически романи.

# 218
  • София
Като малка четях задължителната литература в училище и смятах времето за четене за агубено време. И изведнъж открих Властелина на пръстените и се запалих по четенето до толкова, че спрях да гледам телевизия, а вместо това предпочитах да чета.
Любимите ми жанрове са фентъзи и фантастика, но чета с удоволствие всяка нова книга. Както казва Джордж Мартин "Четящият човек живее хиляди животи преди да умре. Този, който не чете, живее само един ."

# 219
  • Пазарджик
Страстта ми към четенето се роди благодарение на баба ми. Любими са ми приключенски, любовни и научни.

# 220
  • София
Обичам да чета книги за конспирация, както и исторически романи.

# 221
Аз съм от поколението, което четеше, защото това беше единствения начин да получиш някаква информация, да се запознаеш с новото и неизвестното, да се пренесеш в нов и интересен свят. Обичам да чета исторически романи, фентъзи, психология и др.

# 222
  • София
Страстта за четене се роди в моето детство, когато все още нямаше много "екранни" забавления като сега. Любим жанр - приключенски, трилъри, криминални.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 13:19 от BFF_

# 223
Като малка смятах четенето за наказание, но по-късно разбрах, че това е магия и знание...Обичам психология, езотерика и книги на здравна тематика.

# 224
  • Mediterraneo
Дядо ме научи да чета, когато бях на 5. Сричах по статиите в Работническо дело Simple Smile В първи клас скучаех в часовете по четене, винаги четях на класа, защото го правех гладко, за разлика от останалите.
Оттогава чета. Много. Всичко. Обсебена съм, не мога без книга.

Общи условия

Активация на акаунт