ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 267
  • 798
  •   1
Отговори
# 195
От дете обичам да чета. Любимата ми детска книга е “ Пипи дългото чорапче“– чела съм я над десет пъти. Сега харесвам както художествена литература, така и нехудожествена.

# 196
Любовта ми към книгите и четенето се роди още в ученическите ми години - тогава прекарвах много време в библиотеката, четейки книги за гръцката митология.
Към днешна дата обичам да чета книги на тема личностно развитие и леки романтични романчета на плажа.

# 197
Записаха ни в библиотеката от предучилищната група, взех си една книжка, прибрах се и я прочетох на дядо ми. Още същия ден се върнах за още и така до днес.
Обичам хорър, фентъзи, трилъри, исторически романи. Напоследък нямам много време за четене и съм основно на пътеписи.

# 198
Имах щастието да имам много прекрасна баба. Тя ми четеше всяка вечер някоя приказка или разказче. От нея се породи моята страст към книгите. Обичам историческите книги. И любовните!

# 199
Започнах да чета от малка и света на книгите ме завладя невъзвратимо. Харесвам любовни романи,  приключенски, автобиографични и пътеписи.

# 200
  • София
Обичам да чета криминалета, трилъри, любовни романи - всичко, което ме заинтригува и ми е интересно.
Чета от много малка, сама открих книгите и тази страст ме съпътства където и да съм.

# 201
Чета редовно от много малка, с годините интересите ми се разшириха - от класика, исторически романи, биографии, книги за професионално развитие до криминалета. Винаги се радвам на хубава книга и на времето, което мога да отделя, за да прочета нещо интересно.

# 202
  • БЪЛГАРИЯ
Имахме огромна домашна библиотека.
Всъщност, цялата къща изглеждаше като библиотека. Simple Smile
Четенето беше точно толкова естествено у нас,
колкото ходенето, почесването, пиенето на вода..., примерно. Wink
Обичам да чета всичко, с изключение на булевардните романи.
Истинската ми страст обаче, е древността.
Обичам майсторското съчетание между исторически и/или археологически факти и художествена измислица.

# 203
  • София
Как се роди страстта ви към четенето и кой е любимият ви жанр?

От дългите летни ваканции Simple Smile Помня първата книга, с която установих, че четенето може да е удоволствие - "Приключенията на Том Сойер"
Любими жанрове са ми трилърите, историческите романи, обичам антиутопиите и книги - тип саги, действието на които се развива в екзотични страни Simple Smile

# 204
Чета от много малка,вкъщи винаги сме имали много книги и може би това ми е оказало влияние.
Обичам да чета криминални и любовни романи.Simple Smile

# 205
Харесва ми да чета разкази  и исторически романи.

# 206
  • София
Винаги съм обичала да чета, може би, защото родителите ми го правеха. Като бях малка имах абонамент за всички детски списания и вестници, бяха на различна тематика и стимулираха различни части на любопитсвото ми. Харесвам различни жанрове книги, от биографични, през исторически та до приложна психология и конспиративни теории.

# 207
Започнах да чета от малка .На всеки рожден ден до пълнолетие, нашите ми подаряваха толкова книги на колкото години ставах.Харесвам исторически романи, биографии,пътеписи.

# 208
Наистина не знам (не помня) как се роди страстта ми към четенето. Знам само, че като започна книга не мога да спя, докато не я прочета Simple Smile
Любим жанр също ми трудно да определя, колебая се между фентъзи и трилъри Simple Smile

# 209
Обичам да чета книги от малка.Всяка свободна минута използвам ,за да прочета книга.С нищо не може да се замени усещането което изпитваш, когато четеш книга, когато я вземеш в ръце.Харесвам любовни, трилъри, фентъзи

Общи условия

Активация на акаунт